Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
να χεις το τουφεκι διπλα καλού κακού.Αυτο ουτε για πλακα αγαπητε μου!!!!
να χεις το τουφεκι διπλα καλού κακού.Αυτο ουτε για πλακα αγαπητε μου!!!!
dont worry......να χεις το τουφεκι διπλα καλού κακού.
δεν εχεις αδικο αλλά τι έγινε εθνική υπερηφάνια δεν εχουμε πια?Έλεγα τις προάλλες σε άλλο thread ότι κάτι "παίζεται" με τους απέναντι..Πάντως ,στην περίπτωση που αναφέρατε,η Φρεγάτα μπορεί να φτάσει μέχρι τον Πειραιά εφόσον τηρεί κανόνες αβλαβούς διέλευσης,χωρίς κανείς να μπορεί να πει τίποτα,λόγω των γνωστών έξη μιλίων...
δεν ξέρω ή καλύτερα δεν θέλω να σκέφτομαι που θα καταλήξει αυτή η ιστορια.
υποδοχή θα κάνει ο Μαγγινας. Τι το έχει το αναψυκτηριο?εδω ρε φιλε δεν ασχολειται ο πρωθυπουργος της ελλαδος.........
20 χιλιομετρα στην ευθεια εφτασαν οι τουρκοι απο το σπιτι του....
αντε με το καλο να δεσουν και ραφηνα μερια να τυχουν και υποδοχης......
εχουμε στόλο? που? που είναι τόσο καιρό?δηλαδη εχουν δικαιωμα ''αβλαβους διελευσης'' μεχρι τα 6 νμ ?
η λαθος καταλαβαινω εγω ?
αν ειναι ετσι ας παει και δικος μας στολος εξω απο τα τουρκικα παραλια να κανει βολτες .....
Δυστηχως ολα αυτα ειναι γνωστα,αλλα δεν παει να πει οτι συμφωνουμε και με ολο αυτο!!!Έλεγα τις προάλλες σε άλλο thread ότι κάτι "παίζεται" με τους απέναντι..Πάντως ,στην περίπτωση που αναφέρατε,η Φρεγάτα μπορεί να φτάσει μέχρι τον Πειραιά εφόσον τηρεί κανόνες αβλαβούς διέλευσης,χωρίς κανείς να μπορεί να πει τίποτα,λόγω των γνωστών έξη μιλίων...
Δλδ ρε παιδες αυτοι με λιγα λογια κανουν οτι γουσταρουν?
Και η δικια μας πολιτικη ποια ειναι??
Έλεγα τις προάλλες σε άλλο thread ότι κάτι "παίζεται" με τους απέναντι..Πάντως ,στην περίπτωση που αναφέρατε,η Φρεγάτα μπορεί να φτάσει μέχρι τον Πειραιά εφόσον τηρεί κανόνες αβλαβούς διέλευσης,χωρίς κανείς να μπορεί να πει τίποτα,λόγω των γνωστών έξη μιλίων...
αρκει που εχει η κυβερνηση και όλοι εκει στη βουλή. δεν μας πέφτει λόγος...ναυαρχε καλα τα λες εσυ,εχεις ομως εμπιστοσυνη στους τουρκους για αβλαβούς διέλευσης.....
εχι ξαναγινιαυτο παντως δεν ξερω αν κανω λαθος,δεν πρεπει να το εχουν ξανακανει ή δεν το εχουμε μαθει εμεις.....
pote?εχι ξαναγινι
Οχι βέβαια γι αυτό και τους είχαμε από κοντα.....ναυαρχε καλα τα λες εσυ,εχεις ομως εμπιστοσυνη στους τουρκους για αβλαβούς διέλευσης.....
Στόλο έχουμε,ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!εχουμε στόλο? που? που είναι τόσο καιρό?
prin kana 10ri xronia
ακριβής η τοποθετησή σου.Οχι βέβαια γι αυτό και τους είχαμε από κοντα.....Στόλο έχουμε,ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!