bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.040
- Πόντοι
- 7.775
Γινεται και η ακατανομαστη να βρεθει στη θεση του Σουμι??? Με τη διαφορα να αναρρωσει ο Σουμι...
το διδαγμα απ'τις περιπετειες της μερκελ και του σουμι ειναι ενα.
οσοι κανετε σκι προσοχη στους γερμανους. δεν στριβουν με τιποτα.
λεφτα υπαρχουν αλλα τα φαγανε τα βατοπεδιαΜαζί τα φάγαμε σύντροφε !!
80 μυρια λαός τα 79.5 ρομπότ εργάτες καθοδηγούμενοι, αμόρφωτοι τους ταΐζουν παπά
ρε φιλε πλακα κανεις;εγω και εσυ κλεψαμε λεφτα;πηραμε μιζες;μαλακιες αλλων δεν πληρωνουμε;
η γερμανια δυναμωνει γιατι την στελνουμε γιατρους πολιτικους μηχανικους κτλ...λιγοτερο κοστιζει να παρει εναν γιατρο ετοιμο απο οτι να τον κανει..Αμόρφωτοι οι Γερμανοί και μορφωμένοι οι Έλληνες ??? Πρέπει να έχεις πει τη μεγαλύτερη μαλακία της χρονιάς εδώ μέσα σύντροφε !!
τυπε μου εγω ημουν παντα με τον μπαριτσελο και μου την εσπαγε οταν επαιρνε την εντολη να φρεναρει για να προσπερασει ο σουμι.Χαρακτηριστικο τηs Αρειαs Φυληs
Βεβαια Ο Σουμι ειναι στην καρδια μαs ...Δεν θα ισχυριστω το ιδιο για την (Κ)Ανγκελα
και τι δουλειά έχει ο γερμανός με το ποιός εφαγε τα λεφτά στην Ελλάδα?
ο Γερμανός δάνεισε στην Ελλαδα και οχι στον Παπανδρεου, Μητσοτάκη, Σημίτη, Καραμανλή...
και από την Ελλάδα τα ζηταει και θα τα παρει πίσω..
το τι κάναμε εμείς μεταξύ μας δεν τον αφορα, δεν τον νοιάζει και καλά κάνει...
φαντασου πχ να δώσεις προκαταβολη σε μία μάντρα για να πάρεις ενα αμάξι και όταν πας να παραλαβεις το αμάξι να σου πει ο μαντρας δεν σου το δίνω γιατί ο υπάλληλος στον οποίο εδωσες την προκαταβολη πήρε το χρημα και την έκανε...
το διδαγμα απ'τις περιπετειες της μερκελ και του σουμι ειναι ενα.
οσοι κανετε σκι προσοχη στους γερμανους. δεν στριβουν με τιποτα.
και ο ελληνας τι φταιει;προφανως ειναι μαλακας που τους εβαλε να τον κυβερνησουν;και τι δουλειά έχει ο γερμανός με το ποιός εφαγε τα λεφτά στην Ελλάδα?
ο Γερμανός δάνεισε στην Ελλαδα και οχι στον Παπανδρεου, Μητσοτάκη, Σημίτη, Καραμανλή...
και από την Ελλάδα τα ζηταει και θα τα παρει πίσω..
το τι κάναμε εμείς μεταξύ μας δεν τον αφορα, δεν τον νοιάζει και καλά κάνει...
φαντασου πχ να δώσεις προκαταβολη σε μία μάντρα για να πάρεις ενα αμάξι και όταν πας να παραλαβεις το αμάξι να σου πει ο μαντρας δεν σου το δίνω γιατί ο υπάλληλος στον οποίο εδωσες την προκαταβολη πήρε το χρημα και την έκανε...
Μπορει αυτα ναναι παιχνιδια των εταιρειων...Εμειs το θεαμα βλεπαμετυπε μου εγω ημουν παντα με τον μπαριτσελο και μου την εσπαγε οταν επαιρνε την εντολη να φρεναρει για να προσπερασει ο σουμι.
η γερμανια δυναμωνει γιατι την στελνουμε γιατρους πολιτικους μηχανικους κτλ...λιγοτερο κοστιζει να παρει εναν γιατρο ετοιμο απο οτι να τον κανει..
δεν διαφωνουμε...Αν παίρνουν τους καλύτερους επιστήμονες απο κάθε χώρα,μαγκιά τους...και η Αμερική το ίδιο κάνει.
μιλάμε για λαοθάλασσαΗ σελίδα των Ελλήνων θαυμαστών της Μέρκελ !! www.facebook.com/groups/532871496754813/]https://www.facebook.com/groups/532871496754813/[/url[/video]]
και ο ελληνας τι φταιει;προφανως ειναι μαλακας που τους εβαλε να τον κυβερνησουν;
ποιό θέαμα ρε τύπε;Μπορει αυτα ναναι παιχνιδια των εταιρειων...Εμειs το θεαμα βλεπαμε
οχι και αμορφωτοι ρε τυπεΝαι ρε παν ηλίθιε αμόρφωτοι ειναι