opadosksanthoygenoys
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 423
- Πόντοι
- 511
Εχει αναγκη απο "δωρακια" ο συγκεκριμενος?
Ξέρεις κανέναν που δεν εχει?Εχει αναγκη απο "δωρακια" ο συγκεκριμενος?
του χαρισατε 10 κοντεινερς το 93Ξέρεις κανέναν που δεν εχει?
Για τον Παπαχελά μιλάμε. Για ποια κοντέινερς μιλας? Αυτα με τα πραγματα του βασιλια?του χαρισατε 10 κοντεινερς το 93
Για τον Παπαχελά μιλάμε. Για ποια κοντέινερς μιλας? Αυτα με τα πραγματα του βασιλια?
τα οποια δουλεψε σκληρα να τα αποκτησει
ο μητσοτός....του χαρισατε 10 κοντεινερς το 93
Καλά έκανε. Αρκετές τιμωρίες ειχαμε φαει απο τα διεθνη δικαστηρια.ο μητσοτός....
Δικα σου ηταν? Στα εκλεψε?
Πολιτειακος Αρχων ηταν και ειχε τη βασιλική χορηγία.
Μην αρχισεις τις γυφτιές τωρα.
Ε πιο πιθανο μου φαινεται, απο το να σκεφθει καποιος να τσεκαρει μηπως ξαφνικα απο το πουθενα ο βασιλιας εχει ρεύμα στην Ελλαδα. Αν ειναι ετσι, τοτε οι παπαχελάδες και οι κοσιωνηδες ειναι απλως βλακες.Αρα ΚΑΙ ο παπαχελας ΚΑΙ η κοσιωνη εχουν αναγκη απο δωρακια....για να παρουν συνεντευξη απο μια προσωπικοτητα που ηταν ενεργη 60 χρονια πριν και persona non grata για τη σημερινη κυβερνηση....μαλιστα...
Ωχου...πολιτειακος αρχων;
πως ; ελεω θεου;
θυμάται κάποιος ποιος του πρωτοπήρε συνέντευξη εκεί στις αρχές του 90;Αρα ΚΑΙ ο παπαχελας ΚΑΙ η κοσιωνη εχουν αναγκη απο δωρακια....για να παρουν συνεντευξη απο μια προσωπικοτητα που ηταν ενεργη 60 χρονια πριν και persona non grata για τη σημερινη κυβερνηση....μαλιστα...
Ωχου...
θυμάται κάποιος ποιος του πρωτοπήρε συνέντευξη εκεί στις αρχές του 90;
Ο Πανος Παναγιωτοπουλος.θυμάται κάποιος ποιος του πρωτοπήρε συνέντευξη εκεί στις αρχές του 90;
επί νδ δεξίος δημοσιογράφος σε φιλοβασιλικό κανάλι, τυχαίο; δεν νομίζω...Ο Πανος Παναγιωτοπουλος.
επί νδ δεξίος δημοσιογράφος σε φιλοβασιλικό κανάλι, τυχαίο; δεν νομίζω...
επί νδ δεξίος δημοσιογράφος σε φιλοβασιλικό κανάλι, τυχαίο; δεν νομίζω...