Νέα

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Το φόρτωσε στεγνά και έφυγε με το σκάφος ο γέροντας! Στον πούτσο του όλα! Γερός , δυνατός , ακμαίος και πάντα στις επάλξεις ο τρελός!  :headbang2: :thumbsup:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
To μουνι της μανας τους που θα βαλουνε και τιτλο his royal highness,στο CNBC.Pavlos the barefoot prince ειναι ο τιτλος του.Το συνταγμα ειναι προεδρευομενη δημοκρατια,όποιος μιλαει για βασιλια ειναι Εθνικός Μειοδότης.

προτιμάς σανδαλια, ανοιχτες πουκαμίσες, υπουργούς σε μηχανάκια, αντι για γαλονια, αμαξες με αλογα, βασιλικα σπαθια και παρατες τυπε  :think:

Επισκέπτης
σημερα αγορασα την εφημεριδα βημα που ειχε δωρο ενθετο την αυτοβιογραφια του μεγαλειοτατου,κριμα για οποιον δεν προλαβε να το αποκτησει

21430754.jpg

Επισκέπτης
Κων/νος Μητσοτάκης: Ο βασιλιάς, το ΚΚΕ, ο Παπανδρέου κι εγώ

Για τις αποκαλύψεις που κάνει στην αυτοβιογραφία του ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος σχετικά με την πρόταση για νομιμοποίηση του Κομμουνιστικού Κόμματος που είχε υποβάλει στον τότε πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου μιλά στο Μega ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές εκείνης της εποχής, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Στο βιβλίο του, που διανέμεται μαζί με το "Βήμα της Κυριακής", ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος γράφει σχετικά με το θέμα αυτό:

"Θα ήθελα να σας προτείνω το εξής, του είπα. Εσείς έχετε μια ευρύτατη στήριξη από τον ελληνικό λαό και εγώ έχω την υποστήριξή του ως ένας νέος βασιλεύς. Εσείς είστε ένας πολύ έμπειρος πολιτικός με μεγάλη ιστορία και εγώ έχω τη ματιά ενός νέου ανθρώπου. Θα σας πρότεινα να κάνουμε κάτι πολύ ανατρεπτικό αλλά και ωφέλιμο για τον τόπο.

- Τι εννοείτε; ρώτησε ο Παπανδρέου - Να νομιμοποιήσουμε το Κομμουνιστικό Κόμμα

Έφριξε:

- Τι είπατε; Εγώ αυτό δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ! Διότι, πρώτον, θα χάσω τις ψήφους από την Αριστερά και, δεύτερον, τι θα κάνω με όλους αυτούς που έφυγαν στο Παραπέτασμα;

Μιλώντας στο Mega, o Κωνσταντίνος Μητσοτάκης λέει ότι έμαθε πολύ αργότερα την πρόταση αυτή. Λέει σχετικά:

"Το γεγονός αυτό το πληροφορήθηκα και εγώ πολύ αργότερα από διήγηση του τέως βασιλιά. Ήταν μια τολμηρή ιδέα η οποία με εξέπληξε. Δεν περίμενα ότι τα ανάκτορα, ο τότε βασιλεύς ο οποίος ήταν φανατικός κι αυτός αντικομμουνιστής, θα έκανε μια τέτοια πρόταση. Ο Γεώργιος Παπανδρέου δεν μας είπε τίποτα όταν του έγινε η πρόταση από τον βασιλέα. Ήταν ο ίδιος φανατικός αντικομμουνιστής, δεν υπήρχε περίπτωση να συμφωνήσει. Εγώ είχα ακολουθήσει άλλη γραμμή, είχα προτείνει πρώτος και μόνος στη Βουλή την αναγνώριση του Κομμουνιστικού Κόμματος, αλλά τότε ήμασταν μια ισχνή μειοψηφία".

Ερωτηθείς εάν ο ίδιος είχε συζητήσει το θέμα, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απαντά αρνητικά, σημειώνοντας:

"Ήξερα καλά τον Γεώργιο Παπανδρέου. Δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνει. Το επιχείρησα αργότερα με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή στην εξορία και προετοιμάσαμε την αναγνώριση στη Γαλλία, η οποία πράγματι έγινε από τον Καραμανλή όταν επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη δικτατορία".

Όπως λέει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, για τον ίδιο το θέμα αυτό είχε καταστεί μια "έμμονη ιδέα". "Η μη αναγνώριση ήταν μια ανωμαλία του πολιτεύματος και έπρεπε να έχουμε το κουράγιο να προχωρήσουμε" σημειώνει και προσθέτει:

"Ήμουν μειοψηφία. Αλλά η δικτατορία άλλαξε πολύ τα πνεύματα. Μας προσήγγισε εμάς τους λεγόμενους εθνικόφρονες με τους αριστερούς, γιατί κοινή ήταν η μοίρα μας, στις ίδιες φυλακές περάσαμε, γνωρίσαμε στο πετσί μας τι περνούσαν οι κομμουνιστές όταν καταδιώκονταν κι έτσι τα πράγματα ήσαν πολύ πιο ώριμα...".

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.frontpages.gr/data/2015/20151129/KontraNewsI.jpg[/img[/URL]]

[size=20pt]ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ[/size]

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Κων/νος Μητσοτάκης: Ο βασιλιάς, το ΚΚΕ, ο Παπανδρέου κι εγώ

Για τις αποκαλύψεις που κάνει στην αυτοβιογραφία του ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος σχετικά με την πρόταση για νομιμοποίηση του Κομμουνιστικού Κόμματος που είχε υποβάλει στον τότε πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου μιλά στο Μega ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές εκείνης της εποχής, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Στο βιβλίο του, που διανέμεται μαζί με το "Βήμα της Κυριακής", ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος γράφει σχετικά με το θέμα αυτό:

"Θα ήθελα να σας προτείνω το εξής, του είπα. Εσείς έχετε μια ευρύτατη στήριξη από τον ελληνικό λαό και εγώ έχω την υποστήριξή του ως ένας νέος βασιλεύς. Εσείς είστε ένας πολύ έμπειρος πολιτικός με μεγάλη ιστορία και εγώ έχω τη ματιά ενός νέου ανθρώπου. Θα σας πρότεινα να κάνουμε κάτι πολύ ανατρεπτικό αλλά και ωφέλιμο για τον τόπο.

- Τι εννοείτε; ρώτησε ο Παπανδρέου - Να νομιμοποιήσουμε το Κομμουνιστικό Κόμμα

Έφριξε:

- Τι είπατε; Εγώ αυτό δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ! Διότι, πρώτον, θα χάσω τις ψήφους από την Αριστερά και, δεύτερον, τι θα κάνω με όλους αυτούς που έφυγαν στο Παραπέτασμα;

Μιλώντας στο Mega, o Κωνσταντίνος Μητσοτάκης λέει ότι έμαθε πολύ αργότερα την πρόταση αυτή. Λέει σχετικά:

"Το γεγονός αυτό το πληροφορήθηκα και εγώ πολύ αργότερα από διήγηση του τέως βασιλιά. Ήταν μια τολμηρή ιδέα η οποία με εξέπληξε. Δεν περίμενα ότι τα ανάκτορα, ο τότε βασιλεύς ο οποίος ήταν φανατικός κι αυτός αντικομμουνιστής, θα έκανε μια τέτοια πρόταση. Ο Γεώργιος Παπανδρέου δεν μας είπε τίποτα όταν του έγινε η πρόταση από τον βασιλέα. Ήταν ο ίδιος φανατικός αντικομμουνιστής, δεν υπήρχε περίπτωση να συμφωνήσει. Εγώ είχα ακολουθήσει άλλη γραμμή, είχα προτείνει πρώτος και μόνος στη Βουλή την αναγνώριση του Κομμουνιστικού Κόμματος, αλλά τότε ήμασταν μια ισχνή μειοψηφία".

Ερωτηθείς εάν ο ίδιος είχε συζητήσει το θέμα, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απαντά αρνητικά, σημειώνοντας:

"Ήξερα καλά τον Γεώργιο Παπανδρέου. Δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνει. Το επιχείρησα αργότερα με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή στην εξορία και προετοιμάσαμε την αναγνώριση στη Γαλλία, η οποία πράγματι έγινε από τον Καραμανλή όταν επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη δικτατορία".

Όπως λέει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, για τον ίδιο το θέμα αυτό είχε καταστεί μια "έμμονη ιδέα". "Η μη αναγνώριση ήταν μια ανωμαλία του πολιτεύματος και έπρεπε να έχουμε το κουράγιο να προχωρήσουμε" σημειώνει και προσθέτει:

"Ήμουν μειοψηφία. Αλλά η δικτατορία άλλαξε πολύ τα πνεύματα. Μας προσήγγισε εμάς τους λεγόμενους εθνικόφρονες με τους αριστερούς, γιατί κοινή ήταν η μοίρα μας, στις ίδιες φυλακές περάσαμε, γνωρίσαμε στο πετσί μας τι περνούσαν οι κομμουνιστές όταν καταδιώκονταν κι έτσι τα πράγματα ήσαν πολύ πιο ώριμα...".

:hi: :hi: :hi:

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.frontpages.gr/data/2015/20151129/KontraNewsI.jpg[/img[/URL]]

[size=20pt]ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ[/size]
[/quote]

αμ είσαι και φιλοβασιλικός τρομάρα σου
σκατά στο βασιλιά και στη βασιλεία

για πες  μας ρε πανέξυπνε τι έχει κάνει ο συγκεκριμένος για να έχει το αξίωμα???

Επισκέπτης

για πες  μας ρε πανέξυπνε τι έχει κάνει ο συγκεκριμένος για να έχει το αξίωμα???
ο λαφαζανης τι ειχε κανει και τον κανατε υπουργο? φυσικα πηρε ποδι αμεσως και ησυχασε ο κοσμος απο τον παραλυτο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Ρε τυπε γιατι παραφερεσαι? Ο Βασιλιας ειπε κιολας να νομιμοποιησουν το ΚΚΕ

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ήθελα να ρωτήσω τους βασιλόφρονες του σάιτ:

Τόσες χιλιάδες χρόνια με εκατοντάδες βασιλιάδες στην αρχαιότητα,

δεν έμεινε κανένας Έλληνας απόγονός τους;

Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό....

Ούτε καν ένας απόγονος από τους Παλαιολόγους;

Και να μην ξαναμασήσουμε το σανό ότι έλκει καταγωγή από τους Παλαιολόγους,

γιατί τότε η μαλακία πάει σύννεφο...

Να πούμε ότι ειναι pedigree ο Τέως;

Αλλά, και πάλι, τί δουλειά έχει με εμάς, τους Έλληνες;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ήθελα να ρωτήσω τους βασιλόφρονες του σάιτ:

Τόσες χιλιάδες χρόνια με εκατοντάδες βασιλιάδες στην αρχαιότητα,

δεν έμεινε κανένας Έλληνας απόγονός τους;

Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό....

Ούτε καν ένας απόγονος από τους Παλαιολόγους;

Και να μην ξαναμασήσουμε το σανό ότι έλκει καταγωγή από τους Παλαιολόγους,

γιατί τότε η μαλακία πάει σύννεφο...

Να πούμε ότι ειναι pedigree ο Τέως;

Αλλά, και πάλι, τί δουλειά έχει με εμάς, τους Έλληνες;

Αν μπορουμε να μιλησουμε για "ελληνικους" βασιλικους οικους, θα πρεπει να ανατρεξουμε στους Παλαιολογους και τους Κομνηνούς.
Μάλιστα η αδελφή του Παλαιολογου ειχε παει στη Ρωσια σαν νυφη του Τσάρου. Κι ετσι οι Τσαροι ελεγαν οτι ελκουν καταγωγη απο την Ελλαδα.
Οι Κομνηνοί μεταφερθηκαν στον Πόντο (Μεγαλοκομνηνοί) και εξαφανισθηκαν με την καταληψη απο τους οθωμανους.
Μην ξεχνας ομως οτι τελικα η "εν στενη εννοια Ελλαδα" δεν θεωρουσε την Κωνσταντινουπολη μητρόπολη της, αλλά δυναστη της.
Επομενως ηταν απολυτα λογικο το νεαρο ελληνικο κρατος που ιδρυθηκε στην "παλαια ελλαδα" του νοτου, να μην νιωθει τιποτα κοινο με την "βασιλική" Κωνσταντινουπολη και να μην αναζητησει κατι απο εκει.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Οι Κομνηνοί μεταφερθηκαν στον Πόντο (Μεγαλοκομνηνοί) και εξαφανισθηκαν με την καταληψη απο τους οθωμανους.

Δεν μπορεί να έχουν διασωθεί οι Γαβράδες (όπως ο σκηνοθέτης-παρ'ολίγον ΠτΔ όταν μιλούσε για την καταγωγή του), και να χάθηκαν όλοι οι Κομνηνοί. Τελείως κουφό μου φαίνεται!

Μην ξεχνας ομως οτι τελικα η "εν στενη εννοια Ελλαδα" δεν θεωρουσε την Κωνσταντινουπολη μητρόπολη της, αλλά δυναστη της.
Επομενως ηταν απολυτα λογικο το νεαρο ελληνικο κρατος που ιδρυθηκε στην "παλαια ελλαδα" του νοτου, να μην νιωθει τιποτα κοινο με την "βασιλική" Κωνσταντινουπολη και να μην αναζητησει κατι απο εκει.

Pigoula?
(You saw that one coming, didn't you?)

Και επειδή δεν συμφωνώ, για να σου δώσω ένα στοιχείο,

ψάξε τί αλληλογράφησε ο Καποδίστριας στον Άγγλο υφυπουργό αποικιών 2 εβδομάδες πριν εν τέλει δολοφονηθεί.

Σου προτείνω το: www.biblionet.gr/book/174833/Κορνιλάκης,_Ιωάννης_Σ./Ιωάννης_Α._Καποδίστριας,_ο_άγιος_της_πολιτικής]http://www.biblionet.gr/book/174833/Κορνιλάκης,_Ιωάννης_Σ./Ιωάννης_Α._Καποδίστριας,_ο_άγιος_της_πολιτικής[/url]

Υ/Γ

Είχε ακουστεί για τον Al Pacino ότι του είχαν προτείνει να υποδυθεί τον Καποδίστρια,

αλλά όλα πάγωσαν.

Θα ήταν τρομερή ταινία που θα έκανε τον πλανήτη να μας δει από πού ξεκινήσαμε, για να μη μας χλευάζουν,

αλλά και ο συγκεκριμένος ηθοποιός είναι ο μοναδικός που μπορεί να το φέρει εις πέρας με επιτυχία.

Κρίμα...

trampoukos_120kg

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
μονο ενας βασιλιας κωνσταντινος θα μας σωσει τη σημερον ημερα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

δεν ξέρω ομολογώ...

πάντως ξέρω τι έχεις κάνει και πήρες την θεσούλα στην ΔΕΗ... πίπες σε βουλευτές...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom