Νέα

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
ντοκ τα φάρμακα που συνταγογραφούσες με το τσουβάλι στους ασθενείς σου (επειδή είχαν ανασφάλεια για να μην παρεξηγιόμαστε) με τι πληρωνόντουσαν ????

Να δεις που ήμουνα μαλάκας και ΔΕΝ τα συνταγογραφούσα κι ούτε μίζες, ούτε ταξίδια πληρωμένα κι οι γέροι παραπονεμένοι...

Αλλά έλεγα πως αν κάνουμε μια δουλειά που για να μπορούμε να την κάνουμε πρέπει να έχουμε σπουδάσει 10 χρόνια (μετά το Λύκειο) ή την κάνουμε σωστά ή δεν την κάνουμε καθόλου! Αλλιώς έκανα μια άλλη, έτσι κι αλλιώς τότε όλοι λεφτά βγάζανε.
Και επί πλέον όχι "μικροκομπιναδόρος", ξεφτίλα! "Μεγαλοκομπιναδόρος" τουλάχιστον πάει στο καλό...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Να δεις που ήμουνα μαλάκας και ΔΕΝ τα συνταγογραφούσα κι ούτε μίζες, ούτε ταξίδια πληρωμένα κι οι γέροι παραπονεμένοι...

Αλλά έλεγα πως αν κάνουμε μια δουλειά που για να μπορούμε να την κάνουμε πρέπει να έχουμε σπουδάσει 10 χρόνια (μετά το Λύκειο) ή την κάνουμε σωστά ή δεν την κάνουμε καθόλου! Αλλιώς έκανα μια άλλη, έτσι κι αλλιώς τότε όλοι λεφτά βγάζανε.
Και επί πλέον όχι "μικροκομπιναδόρος", ξεφτίλα! "Μεγαλοκομπιναδόρος" τουλάχιστον πάει στο καλό...

ρωτα το ισνάφι σου σχετικά και μην με ζαλίζεις γιατί σήμερις έχω μπουρίνια .....

κάποιες εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τους κανόνες...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
ναι μωρη γλιτσα η πιο σωστη κουβεντα που εχει ακουστει στην βουλη
oli_mazi_ta_fagame.JPG

εσύ φυσικά ανήκεις στους κόπρους του Πάγκαλου......

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
ρωτα το ισνάφι σου σχετικά και μην με ζαλίζεις γιατί σήμερις έχω μπουρίνια .....

κάποιες εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τους κανόνες...
εσύ πολύ κριτής όλων την έχεις δει και αναρωτιέμαι με τι προσόντα :birdman:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206

Να σου πω ειλικρινά.
Το "Μαζί τα φάγαμε" έχει μια δόση αλήθειας. Αν το χρήμα κυκλοφορεί, όλοι βγαίνουν κερδισμένοι.

Αλλά σε καμία περίπτωση δεν τα "παραγγείλαμε" μαζί αυτά που φαγώθηκαν, ακόμα δε περισσότερο δεν τα κλέψαμε μαζί!

Ο Πάγκαλος, ως έξυπνος άνθρωπος, υπήρξε πολύ προσεκτικός στην διατύπωσή του. ;)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.826
Πόντοι
6.515
Να σου πω ειλικρινά.
Το "Μαζί τα φάγαμε" έχει μια δόση αλήθειας. Αν το χρήμα κυκλοφορεί, όλοι βγαίνουν κερδισμένοι.

Αλλά σε καμία περίπτωση δεν τα "παραγγείλαμε" μαζί αυτά που φαγώθηκαν, ακόμα δε περισσότερο δεν τα κλέψαμε μαζί!

Ο Πάγκαλος, ως έξυπνος άνθρωπος, υπήρξε πολύ προσεκτικός στην διατύπωσή του. ;)

εγω νομιζω οτι και τα φαγαμε και τα παραγγελναμε αφου ψηφιζαμε πολιτικους που υποσχονταν παροχες και διορισμους με δανεικα, ενω εκτοπιζαμε πολιτικους που ειχαν επιφυλαξεις (γιαννιτσης, μανος)
Σιγουρα δεν φαγαμε ολοι την ιδια ποσοτητα :think:

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
εγω νομιζω οτι και τα φαγαμε και τα παραγγελναμε αφου ψηφιζαμε πολιτικους που υποσχονταν παροχες και διορισμους με δανεικα, ενω εκτοπιζαμε πολιτικους που ειχαν επιφυλαξεις (γιαννιτσης, μανος)

:thumbsup:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206

Ε, όσοι ψήφιζαν αυτούς που λες όντως ήταν συνυπέθυνοι στην "παραγγελία", αλλά δεν τους φήφιζαν όλοι.
Ούτε όλοι ζήτησαν ρουσφέτι για να διοριστούν ή κάνανε μπίζνες "της ομίχλης" με το δημόσιο...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ε, όσοι ψήφιζαν αυτούς που λες όντως ήταν συνυπέθυνοι στην "παραγγελία", αλλά δεν τους φήφιζαν όλοι.
Ούτε όλοι ζήτησαν ρουσφέτι για να διοριστούν ή κάνανε μπίζνες "της ομίχλης" με το δημόσιο...

ρε ντοκ το κέρατο μου και έχω τα νεύρα μου σήμερα...

πόσοι ρε ψηφίζανε κάτι αλλο εκτός από τα κόμματα εξουσίας και παραεξουσίας (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ) ???

πως διάολο οι δημόσιοι γίνανε κάποια στιγμή (μαζί με τους σταζιέρηδες, τους μπλοκάκηδες, τους συμβασιούχους, τους ΔΕΚΟ και λοιπών συμμοριών) οι δημόσιοι περισσότεροι από τους εργαζόμενους ??? Ακόμη ρε σύ και οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί είχαν με τους μαλάκες (όχι και τόσο) ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σχολείων τις ίδιες συμβάσεις με τους δημόσιους...

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.141
Πόντοι
3.425

Σιγουρα δεν φαγαμε ολοι την ιδια ποσοτητα

επ αυτού θα μου επιτρεψεις να πω ότι όσο μπορούσε ο καθένας έφαγε.

αν αυτος που εφαγε μικρη ποσότητα ειχε την ευκαιρια να φαει περισσότερο θα αντιστεκοταν νομίζεις???

μου δινει εντυπωση δε οτι οι περισσοτεροι οταν ακουν το "ολοι μαζι τα φαγαμε" εξανιστανται!!!! σπανια συναντας ανθρωπο να το παραδεχεται. να καθεται να το σκεφτει λογικα.

λες και φαγωποτι λογαριαζεται αυτο του Ακη μονο.

δεν αντεχω δε ν ακουω ΔΥ , συνταξιουχους , αγροτες να το παιζουν αγαμητες παρθενες...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
οποιος φωναζει περισσοτερο εχει φαει και τα πιο πολλα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
οποιος φωναζει περισσοτερο εχει φαει και τα πιο πολλα

μπρακ εσύ διότι η λαική σοφία λέει "όταν τρώμε δεν μιλάμε"...

γιαυτό έχουν σιγάσει κατι φωνές όπως της Λιάνη, της Βασούλας, του Λαλιώτη και των λοιπών εθνοσωτήρων μας...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.332
Πόντοι
25.467

Αν και διατηρώ πολύ σοβαρές επιφυλάξεις... Θα το δεχθώ.

Για πείτε όμως... γιατί δεν πήγε σε όλους ο λογαριασμός; 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom