jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Το διόρθωσα λίγο...
μια χαρα το ειχε ο γεροξεκουτης
Το διόρθωσα λίγο...
''μαζί τα φάγαμε'' ε πασοκική κοπριά;μια χαρα το ειχε ο γεροξεκουτης
ντοκ τα φάρμακα που συνταγογραφούσες με το τσουβάλι στους ασθενείς σου (επειδή είχαν ανασφάλεια για να μην παρεξηγιόμαστε) με τι πληρωνόντουσαν ????
''μαζί τα φάγαμε'' ε πασοκική κοπριά;
Να δεις που ήμουνα μαλάκας και ΔΕΝ τα συνταγογραφούσα κι ούτε μίζες, ούτε ταξίδια πληρωμένα κι οι γέροι παραπονεμένοι...
Αλλά έλεγα πως αν κάνουμε μια δουλειά που για να μπορούμε να την κάνουμε πρέπει να έχουμε σπουδάσει 10 χρόνια (μετά το Λύκειο) ή την κάνουμε σωστά ή δεν την κάνουμε καθόλου! Αλλιώς έκανα μια άλλη, έτσι κι αλλιώς τότε όλοι λεφτά βγάζανε.
Και επί πλέον όχι "μικροκομπιναδόρος", ξεφτίλα! "Μεγαλοκομπιναδόρος" τουλάχιστον πάει στο καλό...
ναι μωρη γλιτσα η πιο σωστη κουβεντα που εχει ακουστει στην βουλη
εσύ πολύ κριτής όλων την έχεις δει και αναρωτιέμαι με τι προσόνταρωτα το ισνάφι σου σχετικά και μην με ζαλίζεις γιατί σήμερις έχω μπουρίνια .....
κάποιες εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τους κανόνες...
εσύ πολύ κριτής όλων την έχεις δει και αναρωτιέμαι με τι προσόντα![]()
εσύ φυσικά ανήκεις στους κόπρους του Πάγκαλου......
θέλω κάτι πιο αντικειμενικό.το βαρύ χέρι σου κάνει ???
άντε ψόφα με σπασμούς ρεεγω δεν ανηκω πουθενα εσυ εισαι κοπρος σκετος
Να σου πω ειλικρινά.
Το "Μαζί τα φάγαμε" έχει μια δόση αλήθειας. Αν το χρήμα κυκλοφορεί, όλοι βγαίνουν κερδισμένοι.
Αλλά σε καμία περίπτωση δεν τα "παραγγείλαμε" μαζί αυτά που φαγώθηκαν, ακόμα δε περισσότερο δεν τα κλέψαμε μαζί!
Ο Πάγκαλος, ως έξυπνος άνθρωπος, υπήρξε πολύ προσεκτικός στην διατύπωσή του. ;)
εγω νομιζω οτι και τα φαγαμε και τα παραγγελναμε αφου ψηφιζαμε πολιτικους που υποσχονταν παροχες και διορισμους με δανεικα, ενω εκτοπιζαμε πολιτικους που ειχαν επιφυλαξεις (γιαννιτσης, μανος)
Σιγουρα δεν φαγαμε ολοι την ιδια ποσοτητα![]()
εγω νομιζω οτι και τα φαγαμε και τα παραγγελναμε αφου ψηφιζαμε πολιτικους που υποσχονταν παροχες και διορισμους με δανεικα, ενω εκτοπιζαμε πολιτικους που ειχαν επιφυλαξεις (γιαννιτσης, μανος)
Ε, όσοι ψήφιζαν αυτούς που λες όντως ήταν συνυπέθυνοι στην "παραγγελία", αλλά δεν τους φήφιζαν όλοι.
Ούτε όλοι ζήτησαν ρουσφέτι για να διοριστούν ή κάνανε μπίζνες "της ομίχλης" με το δημόσιο...
οποιος φωναζει περισσοτερο εχει φαει και τα πιο πολλα
οποιος φωναζει περισσοτερο εχει φαει και τα πιο πολλα
άντε ψόφα με σπασμούς ρε