Νέα

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
πολλοι σωτηρες μαζευτηκαν τωρα τελευταια  :jerking: :jerking: :jerking:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Σε ολα τα σωματα υπηρετησε ο Κοκος;Ως και προσκοπος; :huh:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σε ολα τα σωματα υπηρετησε ο Κοκος;Ως και προσκοπος; :huh:
3761.jpg

OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ψωμι και ελια..

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.849
Πόντοι
6.515
Πάντως πλάκα-πλάκα τύποι εγώ δεν έχω τίποτα με το Μεγαλειότατο. Μη σου πω θα προτιμούσα να τον έχουμε στη θέση κάτι τύπων σαν τον Σαρτζετάκη, το Στεφανόπουλο και τον Παπούλια.

:rockon:

και απο τον παπουλια τυπε ?  :think:

Συνημμένα

• aa49cbfac26e1196cace9ae5095cf006_L.jpg
    aa49cbfac26e1196cace9ae5095cf006_L.jpg
    29,4 KB · Εμφανίσεις: 18

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16

ο ληστης με τις γλαδιολες στα δεξια?

παντως, his ex-Majesty's pinnacle is this:

66CB8CD675660A774376D53156DA9C91.jpg

Για αυτο και ο Στρατηγος Γκιζικης, ορκισε κατοπιν τον θειο, μιας και οι κινηματιες νομιμοποιηθηκαν απο τον "σκασε και υπογραψε!"...

επαιρνε και κανονικα συνταξη Πολιτειακου Αρχοντος, για οσο ζουσε ο Στρατηγος -το μπουρδελο μου μεσα!

Επισκέπτης
ο ληστης με τις γλαδιολες στα δεξια?

παντως, his ex-Majesty's pinnacle is this:

66CB8CD675660A774376D53156DA9C91.jpg

Για αυτο και ο Στρατηγος Γκιζικης, ορκισε κατοπιν τον θειο, μιας και οι κινηματιες νομιμοποιηθηκαν απο τον "σκασε και υπογραψε!"...

επαιρνε και κανονικα συνταξη Πολιτειακου Αρχοντος, για οσο ζουσε ο Στρατηγος -το μπουρδελο μου μεσα!
        ...ο γκυζικης μερος του συστηματος εν καιρω μη επαρκους στελεχωσης στρατιωτικου δυναμικου..επαιξε τοπι και μεταπολιτευτικα....προσωπικη μου αποψη ο πιο ταπεινος,τιμιος που ριχνοταν στη φωτια για την πατριδα και καθαρος απο τους παραπλευρους σκιερους στρατιωτικους του τοπου την περιοδο εκεινη ηταν ο αυτοχειρας...Οδυσσεας Αγγελης.

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16

ο συντροφος Alexis?

ο αυτοχειρας...Οδυσσεας Αγγελης.

για ποιον λόγο αυτοχειρας?
εχει σχεση με την τραγελαφικη εισβολη των Τουρκων στην Κυπρο, την οποια ακομα και οι Ελβετοι θα μπορουσαν να σταματησουν...?

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ξεσκισμένης πουτάνας γιέ , πουσταρά Βελουχιώτη ...

σκατά στον τάφο σου γαμώ τη φάρα σου γαμώ καριόλη ........

εγώ θα ήθελα να ζούσε και να του το έλεγες face to face και να ήμουν από καμιά μεριά να σας έβλεπα.... :2funny:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
εγώ θα ήθελα να ζούσε και να του το έλεγες face to face και να ήμουν από καμιά μεριά να σας έβλεπα.... :2funny:
Ο Βελουχιώτης ήταν μεγάλη κλασομπανιέρα. Μαγκιες έκανε μόνο σε άοπλους αιχμαλώτους πολέμου και παιδιά. Όταν κατάλαβε ότι θα έπεφτε στα χέρια των αντιπαλων αυτοκτόνησε αγκαλιά με τον γκόμενο του το Τζαβέλλα γιατί θα έκανε βαβα. Θρασυδειλο πουστρακι από τα λίγα.

Επισκέπτης
εχει σχεση με την τραγελαφικη εισβολη των Τουρκων στην Κυπρο, την οποια ακομα και οι Ελβετοι θα μπορουσαν να σταματησουν...?

Η εισβολή αυτή ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΗ & ΣΥΜΦΩΝΗ με την ΣΥΝΘΗΚΗ ΖΥΡΙΧΗΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ του 1963, την οποία δεν είχαν υπογράψει οι Απριλιανοί , αλλά ... άλλοι ....

Φυσικά αυτά ελάχιστοι τα γνωρίζουν και ουδείς τα αναφέρει σήμερα.

Σκατά στους τάφους αυτών που υπέγραψαν τη συγκεκριμένη συνθήκη.

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Η εισβολή αυτή ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΗ & ΣΥΜΦΩΝΗ με την ΣΥΝΘΗΚΗ ΖΥΡΙΧΗΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ του 1963, την οποία δεν είχαν υπογράψει οι Απριλιανοί , αλλά ... άλλοι ....

για αποκρουση εισβολης γραφω, οχι υπογραφη Συνθηκης ->οι κτηνωδιες των αγριοχοιρων απο την Μ.Ασια, ηταν επισης ΝΟΜΙΜΕΣ...?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Ειναι πραγματι εντυπωσιακο, οτι τουλαχιστον το 95% των Ελληνων, αγνοουν οτι της τουρκικης εισβολης προηγηθηκε πραξικοπημα, υποκινουμενο απο την Ελλαδα, και οτι ο Μακαριος απο το βημα του ΟΗΕ καλουσε τις εγγυητριες δυναμεις της συμφωνιας της Ζυριχης (Μ. Βρεττανια και Τουρκια) να επεμβουν υπέρ του.
Και φυσικα αυτο εγινε. Η Τουρκια επενεβη, και η εξουσια του Μακαριου αποκατασταθηκε.

Επισκέπτης
Ειναι πραγματι εντυπωσιακο, οτι τουλαχιστον το 95% των Ελληνων, αγνοουν οτι της τουρκικης εισβολης προηγηθηκε πραξικοπημα, υποκινουμενο απο την Ελλαδα, και οτι ο Μακαριος απο το βημα του ΟΗΕ καλουσε τις εγγυητριες δυναμεις της συμφωνιας της Ζυριχης (Μ. Βρεττανια και Τουρκια) να επεμβουν υπέρ του.
Και φυσικα αυτο εγινε. Η Τουρκια επενεβη, και η εξουσια του Μακαριου αποκατασταθηκε.

Οπότε όλα καλά , όλα ωραία ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom