redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ακομα το μελετα το θεμα τυπεΚυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
περιμενει το εμβασμα τυπε για την σωτηρια της ελλαδοςακομα το μελετα το θεμα τυπε
Σε ολα τα σωματα υπηρετησε ο Κοκος;Ως και προσκοπος;![]()
τα παντα ολα,ο τεωςΣε ολα τα σωματα υπηρετησε ο Κοκος;Ως και προσκοπος;![]()
Πάντως πλάκα-πλάκα τύποι εγώ δεν έχω τίποτα με το Μεγαλειότατο. Μη σου πω θα προτιμούσα να τον έχουμε στη θέση κάτι τύπων σαν τον Σαρτζετάκη, το Στεφανόπουλο και τον Παπούλια.
![]()
...ο γκυζικης μερος του συστηματος εν καιρω μη επαρκους στελεχωσης στρατιωτικου δυναμικου..επαιξε τοπι και μεταπολιτευτικα....προσωπικη μου αποψη ο πιο ταπεινος,τιμιος που ριχνοταν στη φωτια για την πατριδα και καθαρος απο τους παραπλευρους σκιερους στρατιωτικους του τοπου την περιοδο εκεινη ηταν ο αυτοχειρας...Οδυσσεας Αγγελης.ο ληστης με τις γλαδιολες στα δεξια?
παντως, his ex-Majesty's pinnacle is this:
![]()
Για αυτο και ο Στρατηγος Γκιζικης, ορκισε κατοπιν τον θειο, μιας και οι κινηματιες νομιμοποιηθηκαν απο τον "σκασε και υπογραψε!"...
επαιρνε και κανονικα συνταξη Πολιτειακου Αρχοντος, για οσο ζουσε ο Στρατηγος -το μπουρδελο μου μεσα!
ο αυτοχειρας...Οδυσσεας Αγγελης.
Ξεσκισμένης πουτάνας γιέ , πουσταρά Βελουχιώτη ...
σκατά στον τάφο σου γαμώ τη φάρα σου γαμώ καριόλη ........
Ο Βελουχιώτης ήταν μεγάλη κλασομπανιέρα. Μαγκιες έκανε μόνο σε άοπλους αιχμαλώτους πολέμου και παιδιά. Όταν κατάλαβε ότι θα έπεφτε στα χέρια των αντιπαλων αυτοκτόνησε αγκαλιά με τον γκόμενο του το Τζαβέλλα γιατί θα έκανε βαβα. Θρασυδειλο πουστρακι από τα λίγα.εγώ θα ήθελα να ζούσε και να του το έλεγες face to face και να ήμουν από καμιά μεριά να σας έβλεπα....![]()
εγώ θα ήθελα να ζούσε και να του το έλεγες face to face και να ήμουν από καμιά μεριά να σας έβλεπα....![]()
εχει σχεση με την τραγελαφικη εισβολη των Τουρκων στην Κυπρο, την οποια ακομα και οι Ελβετοι θα μπορουσαν να σταματησουν...?
Η εισβολή αυτή ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΗ & ΣΥΜΦΩΝΗ με την ΣΥΝΘΗΚΗ ΖΥΡΙΧΗΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ του 1963, την οποία δεν είχαν υπογράψει οι Απριλιανοί , αλλά ... άλλοι ....
Φυσικά αυτά ελάχιστοι τα γνωρίζουν και ουδείς τα αναφέρει σήμερα.
Σκατά στους τάφους αυτών που υπέγραψαν τη συγκεκριμένη συνθήκη.
Ειναι πραγματι εντυπωσιακο, οτι τουλαχιστον το 95% των Ελληνων, αγνοουν οτι της τουρκικης εισβολης προηγηθηκε πραξικοπημα, υποκινουμενο απο την Ελλαδα, και οτι ο Μακαριος απο το βημα του ΟΗΕ καλουσε τις εγγυητριες δυναμεις της συμφωνιας της Ζυριχης (Μ. Βρεττανια και Τουρκια) να επεμβουν υπέρ του.Η εισβολή αυτή ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΗ & ΣΥΜΦΩΝΗ με την ΣΥΝΘΗΚΗ ΖΥΡΙΧΗΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ του 1963, την οποία δεν είχαν υπογράψει οι Απριλιανοί , αλλά ... άλλοι ....
Φυσικά αυτά ελάχιστοι τα γνωρίζουν και ουδείς τα αναφέρει σήμερα.
Σκατά στους τάφους αυτών που υπέγραψαν τη συγκεκριμένη συνθήκη.
Ειναι πραγματι εντυπωσιακο, οτι τουλαχιστον το 95% των Ελληνων, αγνοουν οτι της τουρκικης εισβολης προηγηθηκε πραξικοπημα, υποκινουμενο απο την Ελλαδα, και οτι ο Μακαριος απο το βημα του ΟΗΕ καλουσε τις εγγυητριες δυναμεις της συμφωνιας της Ζυριχης (Μ. Βρεττανια και Τουρκια) να επεμβουν υπέρ του.
Και φυσικα αυτο εγινε. Η Τουρκια επενεβη, και η εξουσια του Μακαριου αποκατασταθηκε.