alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Σωστα.Αυτής Υψηλότης τύπε. Πριγκήπισσα είναι.
Το εξοχότης πάει για Προέδρους της Δημοκρατίας.
![]()
Highness και Excellency.
Σωστα.Αυτής Υψηλότης τύπε. Πριγκήπισσα είναι.
Το εξοχότης πάει για Προέδρους της Δημοκρατίας.
![]()
γουσταρεις γαλαζοαιματες τυπε?θέλω να γλείψω ροδαλά πριγκηπικά μουνοχειλάκια!
Αυτα τα ατιθασα τον φαγανε, και ετρεχε μετα απο χωρίου εις χωριον με γυναικα και μωρα.
Εισαι βεβαιος οτι δεν ειναι κανονικο μελος τύπε?Για μενα ο Μεγαλειοτατος πρεπει να αναγορευτει σε επιτιμο μελος του σαιτ........
![]()
![]()
![]()
ξερεις κατι τυπε;Εισαι βεβαιος οτι δεν ειναι κανονικο μελος τύπε?![]()
Οχι δεν ξερω τύπε.ξερεις κατι τυπε;
Εισαι βεβαιος οτι δεν ειναι κανονικο μελος τύπε?![]()
γουσταρεις γαλαζοαιματες τυπε?
![]()
Για μενα ο Μεγαλειοτατος πρεπει να αναγορευτει σε επιτιμο μελος του σαιτ........
μπορει να γουσταρει καλντεριμια ο μεγαλειοτατος τυπεΠού θα γαμούσε τύπε ο Μεγαλειότατος αν ήταν μπουρδελιάρης; Σε κυριλέ στούντιο στο Κολωνάκι ή σε βρώμικο καταγώγειο στο Μετάξι;
στο μεταξι τυπεΠού θα γαμούσε τύπε ο Μεγαλειότατος αν ήταν μπουρδελιάρης; Σε κυριλέ στούντιο στο Κολωνάκι ή σε βρώμικο καταγώγειο στο Μετάξι;
Πού θα γαμούσε τύπε ο Μεγαλειότατος αν ήταν μπουρδελιάρης; Σε κυριλέ στούντιο στο Κολωνάκι ή σε βρώμικο καταγώγειο στο Μετάξι;
Πάντως πλάκα-πλάκα τύποι εγώ δεν έχω τίποτα με το Μεγαλειότατο. Μη σου πω θα προτιμούσα να τον έχουμε στη θέση κάτι τύπων σαν τον Σαρτζετάκη, το Στεφανόπουλο και τον Παπούλια.
![]()
Την έχουν διακορεύσει σκηνοθέτες τύπε για να την προωθήσουν ως ηθοποιό. Δε θυμάσαι την γκαρσόνα β' με τους αδερφούς Τορνατόρι;Δηλαδη η Θεοδωρα ειναι παρθενα τύποι?
Ποιος λαος του? Θα εβρισκε κανεναν Ελληνα εκει?Που και που, αν ήθελε να δει πως ζει ο λαος του, θα πέρναγε μεταμφιεσμένος και από Μεταξουργείο.
στο μεταξι τυπε
ειναι ενα με τον λαο ο Μεγαλειοτατος![]()