sexdreamer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 83
- Like
- 447
- Πόντοι
- 361
Λέμε τώρα...ποιο συνταγμα ρε μαστορα
παει αυτο μας τελειωσε
Λέμε τώρα...ποιο συνταγμα ρε μαστορα
παει αυτο μας τελειωσε
Το Σύνταγμα αλήθεια που το γράφει ότι μπορεί να παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες; Να παραδίδει όπου θέλει τη σημαία και να ανοίγει τις πόρτες του Μαξίμου σε όποιον λαθρομετανάστη γουστάρει.
το γραφει οτι εγω που τον ψηφισα γουσταρω με αυτα που κανει και εχει τη στηριξη μου και εμενα και του υπολοιπου λαου
οι αλλοι ξυδακι
το γραφει οτι εγω που τον ψηφισα γουσταρω με αυτα που κανει και εχει τη στηριξη μου και εμενα και του υπολοιπου λαου
οι αλλοι ξυδακι
οι αλλοι ξυδακι
Ακόμα δε μας είπες που το γράφει. Το ότι το λες εσύ επειδή έτσι γουστάρεις δεν είναι δημοκρατία. Αλλά ξέχασα! Στα κομμουνιστικά καθεστώτα δεν υπάρχουν δημοκρατικές διαδικασίες.το γραφει οτι εγω που τον ψηφισα γουσταρω με αυτα που κανει και εχει τη στηριξη μου και εμενα και του υπολοιπου λαου
οι αλλοι ξυδακι
γιατι που γραφει οτι απαγορευεται να δινεις την σημαια οπου θελεις?Το Σύνταγμα αλήθεια που το γράφει ότι μπορεί να παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες; Να παραδίδει όπου θέλει τη σημαία και να ανοίγει τις πόρτες του Μαξίμου σε όποιον λαθρομετανάστη γουστάρει.
Αφομοιωστε τωρα τον Αμιρ και αφηστε τις ιδεολογιες.
Τι σχεση εχει ο ο τσιπρας(αντιγονη) με την Ελληνικη σημαια και την δινει?
αυτη ειναι η σημαια του και ολης της αριστερας
αυτην επρεπε να δωσει
Μισούσαν τον Κολοκοτρώνη διότι το αρχικό όνομα της ιστορικής οικογένειας των επαγγελματιών πολεμιστών της Πελοποννήσου ήταν Τσεργίνης, που είναι μάλλον σλαβικό.
Αργότερα η οικογένεια των Κολοκοτρωναίων υιοθέτησε το αρβανίτικο όνομα Μπιθεγκούρας, που σημαίνει χοντρόκωλος, και στη συνέχεια μετέφρασε επακριβώς το αρβανίτικο Μπιθεγκούρας σε Κολοκοτρώνης που σημαίνει, ακριβώς, χοντρόκωλος. Ήταν «γνήσιος» Έλληνας ο Κολοκοτρώνης; Γνησιότερος δε θα μπορούσε να υπάρξει, και το αιματολογικό ψάξιμο για τις ρίζες του είναι ενασχόληση για ηλίθιους.