Νέα

Στο κυνήγι την πειρατεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotos71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 314
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.324
Πόντοι
3.656
Παίζει και vpn που αγοράζεις με κρύπτο, ακόμα και με μετρητά.
Δεν κάνω πλάκα τους στέλνεις κανονικά γράμμα με το ταχυδρομείο με 5 ευρώ κέρματα μέσα.
Μπορείς και να πας στα γραφεία τους, φορώντας μάσκα, και να το βάλεις στην ταχυδρομική θυρίδα τους αν είσαι τόσο schizo.
προτιμώ να τυλίγω το ρούτερ μου με αλουμινόχαρτο είναι πιο αποτελεσματικό

TravelingLover

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα πως θα το εφαρμόσουν. Διάβασα ότι λένε θα συσχετίζουν την IP με ΑΦΜ. Έχω μεγάλη απορία και τεχνικά πως θα το κάνουν αφού η IP αλλάζει ανά κάποια ώρα, καθώς και πως θα ανταπεξελθουν το GDPR κομμάτι. Τέλος, αν τελικά έρθει σε κάποιον πρόστιμο (που δεν νομίζω να γίνει, απλά ήθελαν να ενσωματώσουν την Ευρωπαϊκή οδηγία κατά την γνώμη μου) πιστεύω στις ενστάσεις θα τα περνούν πίσω γιατί θα είναι τρελό μπέρδεμα (έως αδύνατο) να αποδεικνύουν αν τα χρησιμοποιείς εσύ ή κάποιος που πχ σου κλέβει WiFi.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.797
Πόντοι
6.056
Τα πρόστιμα στα παίρνουν αμέσως από τον λογαριασμό σου και σε ενημερώνουν και για αυτό. Απλά είναι τα πράγματα.
Αν έχεις παραπάνω από τα 1200€ που είναι το ακατάσχετο . Πολλά από τα ναυάγια που θα φάνε το πρόστιμο
δεν έχουν δει ποτέ πάνω από τα 730€ που παίρνουν .

Οπότε θα τους τα πάρουν ... με προσαυξήσεις .... και δόσεις.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ .

ΟΤΑΝ ΑΠΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .... ή ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ....

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΙΩΣΕΙΣ.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.797
Πόντοι
6.056
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα πως θα το εφαρμόσουν. Διάβασα ότι λένε θα συσχετίζουν την IP με ΑΦΜ. Έχω μεγάλη απορία και τεχνικά πως θα το κάνουν αφού η IP αλλάζει ανά κάποια ώρα, καθώς και πως θα ανταπεξελθουν το GDPR κομμάτι. Τέλος, αν τελικά έρθει σε κάποιον πρόστιμο (που δεν νομίζω να γίνει, απλά ήθελαν να ενσωματώσουν την Ευρωπαϊκή οδηγία κατά την γνώμη μου) πιστεύω στις ενστάσεις θα τα περνούν πίσω γιατί θα είναι τρελό μπέρδεμα (έως αδύνατο) να αποδεικνύουν αν τα χρησιμοποιείς εσύ ή κάποιος που πχ σου κλέβει WiFi.
Τι λες ρε μεγάλε ;;; Oι ISP δεν έχουν λίστα ποιός πελάτης τους, έχει την κάθε δυναμική ip κάθε δευτερόλεπτο ;;;
Εδώ και δεκαετίες αυτά. Αμέσως βρίσκουν την ip . Και θα τρως την τάπα.

Αν έχεις ενστάσεις ... ότι άλλος έμπαινε στη σύνδεσή σου .... ΠΑΣ ΕΣΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ... ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ....

Θα πληρώσεις Ν x 750€ , με Ν>7 .

3252684

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2021
Like
590
Πόντοι
80
Γενικά δεν υπάρχει ανωνυμία όταν μπαίνεις στο ίντερνετ . Μπορούν να σε βρουν αν θέλουν . Στην Ελλάδα συνήθως έχουμε δυναμική ip , όπου αυτό δεν έχει να λέει ότι δεν μπορούν να σε βρουν . Το θέμα είναι να κρύψεις την ip σου και ένας καλός τρόπος είναι να έχεις ρουτερ που να μπορείς να βάλεις vpn και να είσαι καλυμμένος σε όλες τις συσκευές που συνδέονται.

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
390
Πόντοι
26
Γενικά δεν υπάρχει ανωνυμία όταν μπαίνεις στο ίντερνετ . Μπορούν να σε βρουν αν θέλουν . Στην Ελλάδα συνήθως έχουμε δυναμική ip , όπου αυτό δεν έχει να λέει ότι δεν μπορούν να σε βρουν . Το θέμα είναι να κρύψεις την ip σου και ένας καλός τρόπος είναι να έχεις ρουτερ που να μπορείς να βάλεις vpn και να είσαι καλυμμένος σε όλες τις συσκευές που συνδέονται.

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.425
Πόντοι
206
Τι λες ρε μεγάλε ;;; Oι ISP δεν έχουν λίστα ποιός πελάτης τους, έχει την κάθε δυναμική ip κάθε δευτερόλεπτο ;;;
Εδώ και δεκαετίες αυτά. Αμέσως βρίσκουν την ip . Και θα τρως την τάπα.

Αν έχεις ενστάσεις ... ότι άλλος έμπαινε στη σύνδεσή σου .... ΠΑΣ ΕΣΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ... ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ....

Θα πληρώσεις Ν x 750€ , με Ν>7 .

Αν έχεις παραπάνω από τα 1200€ που είναι το ακατάσχετο . Πολλά από τα ναυάγια που θα φάνε το πρόστιμο
δεν έχουν δει ποτέ πάνω από τα 730€ που παίρνουν .

Οπότε θα τους τα πάρουν ... με προσαυξήσεις .... και δόσεις.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ .

ΟΤΑΝ ΑΠΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .... ή ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ....

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΙΩΣΕΙΣ.
Είσαι τελείως βλήμα

3252684

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2021
Like
590
Πόντοι
80
Το νήμα για την πειρατεία του streaming και για το πως θα δεις ταινια δεν ειναι ; Δεν νομιζω οτι ανεφερα οτι ενα vpn μπορει να σε προφυλαξει απο hackers ή για τον φοβο των προσωπικων δεδομενων , αν θελουν μπορουν να σε βρουν και οπως ηδη ειπα Γενικά δεν υπάρχει ανωνυμία όταν μπαίνεις στο ίντερνετ . Μπορει ομως το vpn να σε καλυψει να δεις(οχι να κατεβασεις) ταινιες με περισσοτερες πιθανοτητες να μην σε βρουν .

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
23.476
Πόντοι
7.046
Αν κρίνω και από τεχνολογικά φόρουμ και ότι διαβάζω, 1 στους 3 πρέπει να έχει μποξάκια.

labradick

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2021
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
0
Με ενα καλο vpn εχεις το κεφαλι σου ησυχο και απο την αλλη γιατι να δειχνεις τι κανεις στον ιντερνετ;; Και να μην κατεβαζεις ταινιες το vpn πρεπει να το εχεις κατα την γνωμη μου

• Like
Αντιδράσεις: stelda

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
916
Πόντοι
86
Και πως το ανανεωνεις τυπε αμα ειναι σε ξενο ονομα;
Πληρωνω καθε μηνα κανονικα. Περυσι που ειταν να ανανεωθει το συμβολαιο, Πηραν τηλεφωνο απο NOVA, τους ειπα οτι, ειναι γυναικα μου, δεν εχει χρονο να περασει απο το καταστημα, θελω να συνεχιστει το συμβολαιο, (3 κινητα,σταθερο,ιντερνετ), επισης ειδοποιησεις στο δικο μου τηλεφωνο και email. Eγινε η ανανεωση, εξακολουθω να πληρωνω κανονικα και no problemo! Tα 3 κινητα, ειχαμε παλαιοτερα, οικογενειακη συνδεση νομιζω η καπως ετσι με τα 2 παιδια μου και εχει μεινει. Αυτοι σπανια το χρησιμοποιουν, μονο αν ειναι να με καλεσουν καμια φορα, πληρωνω τα παγια, κανενας απο τους τρεις μας δεν εχει περασει ποτε το οριο των ΜΒ που μας δινουν. Δεν με εχει ενοχλισει ποτε κανενας.
Οταν πρωτοβαλαμε τηλεφωνο σπο σπιτι, ειχε κανει την αιτηση η πρωην μου στον ΟΤΕ. Καταχωρηθηκε στο ονομα της, εμεινε ετσι απο τοτε. Περισσοτερα δεν γνωριζω. Τωρα αν της πανε τιποτε προστιμα κι αρχισει το ψαξιμο, εγω τον Γερμανο. Αβαβαω Αμαμαω!

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
916
Πόντοι
86
Το οτι θα γινουμε παλι διεθνως ρεζιλι με ολες αυτες τις ασαφειες και θα γελα ο πλανητης μαζυ μας, ειναι σηγουρο.
Εγω που θελω που και που να βλεπω καμια τσοντα με milf, κιδυνευω να πληρωσω προστιμο η οχι? Θελω υπευθυνη απαντηση

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.105
Πόντοι
206
Τελικα "ητανε δικαιο κι εγινε πραξη" τελος η πεορατεια στην Ελλαδα. Οπως με τον αντικαπνιστικο νομο. που τα περισοτερα μαγαζια τον εχουν γραμμενο. Αλλη μια επιτυχια του Κουλη.
Στη Γερμανια που μενω μια χαρα βλεπω εδω και χρονια ταινιες στο gamato και tainies on line, αθλητικα στο myp2p και δεν με ενοχλησε κανενας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom