ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 39.630
- Πόντοι
- 6.256
οταν βαλω vpn no logsπληρωμενο
![]()

οταν βαλω vpn no logsπληρωμενο
![]()
Mullvad και Rd τρέχω ταυτόχρονα όταν βλέπω stremio.Όταν πληρώνω vpn παίζω με mullvad. Αρκετά καλό στο privacy. Με rd νομίζω είναι περιτό να έχεις και vpn, αλλά αν θες να είσαι σίγουρος ναι βάζεις
τι χώρα βαζεις ;Mullvad και Rd τρέχω ταυτόχρονα όταν βλέπω stremio.
Malmo Σουηδία που έχει τον πιο ευρύχωρο server, Ζυρίχη, Μασσαλία και Παλέρμο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις ταχύτητες. Το μόνο της μειονέκτημα είναι ότι δεν τρέχει απευθείας σε κανάλια όπως BBC κλπ, αλλά ούτως ή άλλως γι' αυτά βλέπουμε μέσω stremio. Επίσης τη τρέχω και σε android, απροβλημάτιστα.τι χώρα βαζεις ;
ο νομος αναφερει ξεκαθαρα για οποιον αποκτα προσβαση κατέχοντας παρανομο εξοπλισμο ή λογισμικο...δεν αφορα χρηση torrents, δεν αφορα direct downloads, δεν αφορα αν βλεπεις κατι σε stream...
Ποιός είναι ο παράνομος εξοπλισμός που εννοείς;Παιδια χαλαρωστε λιγο...διαβασατε το νομο τι γραφει? ή διαβαζετε τον καθε ασχετο που γραφει το μακρυ του και το κοντο του...ο νομος αναφερει ξεκαθαρα για οποιον αποκτα προσβαση κατέχοντας παρανομο εξοπλισμο ή λογισμικο...δεν αφορα χρηση torrents, δεν αφορα direct downloads, δεν αφορα αν βλεπεις κατι σε stream...
Ισχύει κανονικά. Αν σου ρίξουν πρόστιμο δεν θα το πουν σε κανέναν. Θα το ξέρεις μόνο εσύ.Και τί λόγω παίζει ο νόμος GDPR για την προστασία των προσωπικών δεδομένων?
Και για άλλα πράγματα μπορεί να γίνει άρση απορρήτου, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.Στην Ελλάδα άρση απορήτου γίνεται μόνο εάν είσαι ύποπτος για τρομοκρατικές δραστηριότητες.
Τρέχει τίποτα χωρίς σπασίματα ή κολλάει το σύμπαν με όλα αυτά που τρέχουν από πίσω;Mullvad και Rd τρέχω ταυτόχρονα όταν βλέπω stremio.
Εγω απλα σου λεω τιο γραφει ο νομος...το λογισμικο που χρησιμοποιει αυτος που σου δινει το box για να βλεπεις τσαμπα προφανως θεωρειται παρανομο. Το ιδιο και το box. Ενα box το οποιο το εχεις αγορασει για να απο καταστημα για προφανως δεν θεωρειται παρανομο. Αυτο εχω καταλαβειΠοιός είναι ο παράνομος εξοπλισμός που εννοείς;
Το μποξάκι;
Και ποιό το λογισμικό;
Μία iptv εφαρμογή;
Κατ' ουσία, δεν είναι παράνομα καθόλου.
Ευτυχώς έχω κρατήσει μια μεγάλη συλλογή από βιντεοκλάμπ και πολλη καλές τσόντες της private.τυποι τι γινεται με τις τανιες streaming ξερει κανενας?
αυτος ο καριολης ο κουλης μας παει ξανα πισω στον μεσαίωνα
μεχρι και τα βιντεοκλαμπ θα ξαναφερει στη μοδα![]()
Αρχηγέ μου .... ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ;;;Παιδια χαλαρωστε λιγο...διαβασατε το νομο τι γραφει? ή διαβαζετε τον καθε ασχετο που γραφει το μακρυ του και το κοντο του...ο νομος αναφερει ξεκαθαρα για οποιον αποκτα προσβαση κατέχοντας παρανομο εξοπλισμο ή λογισμικο...δεν αφορα χρηση torrents, δεν αφορα direct downloads, δεν αφορα αν βλεπεις κατι σε stream...
Φίλε μου τον νόμο τον διάβασες? Διάβασε τον και σε ότι έχεις απορία ρώτα...Αρχηγέ μου .... ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ;;;
Ότι μετά από αυτό το νόμο .... κατεβάζει κανείς torrents του σκοτωμού .... και δεν παίζει να δει καμία ΡΙΠΗ πρόστιμα ;;;
Αυτό λες ;;;
Είσαι σίγουρος ;;;
Βασικά όχι ρε τύπε λέει και αναπαράγει.Παιδια χαλαρωστε λιγο...διαβασατε το νομο τι γραφει? ή διαβαζετε τον καθε ασχετο που γραφει το μακρυ του και το κοντο του...ο νομος αναφερει ξεκαθαρα για οποιον αποκτα προσβαση κατέχοντας παρανομο εξοπλισμο ή λογισμικο...δεν αφορα χρηση torrents, δεν αφορα direct downloads, δεν αφορα αν βλεπεις κατι σε stream...
δε καταλαβες κατι... αυτος ο νομος βγηκε για τον ΕΠΟΜΕΝΟ που θα πιαστει με ΒΟΧ απο ρουφιανια. η ακομα χειροτερα απο κυκλωμα ΒΟΧ που θα εξαρθρωθει και θα αναγκαστει να δωσει το πελατολογιο του για να πεσει στα μαλακα... γιατι αποκλειεται να πληρωνεις με μετρητα ;)Και τί λόγω παίζει ο νόμος GDPR για την προστασία των προσωπικών δεδομένων?
Στην Ελλάδα άρση απορήτου γίνεται μόνο εάν είσαι ύποπτος για τρομοκρατικές δραστηριότητες.
Σε κάθε περίπτωση θα κυνηγήσουν τις πειρατικές συνδρομές από IPTV.
Ούτως ή άλλως δεν έχουν όλοι στατικές IP.
μαλλον εσυ εισαι ο ασχετος που γραφει μακρυα και κοντα τυπε... με το συμπαθειο κιολαςΠαιδια χαλαρωστε λιγο...διαβασατε το νομο τι γραφει? ή διαβαζετε τον καθε ασχετο που γραφει το μακρυ του και το κοντο του...ο νομος αναφερει ξεκαθαρα για οποιον αποκτα προσβαση κατέχοντας παρανομο εξοπλισμο ή λογισμικο...δεν αφορα χρηση torrents, δεν αφορα direct downloads, δεν αφορα αν βλεπεις κατι σε stream...