giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
τελικά πηγα σημερα το πρωι και δεν ηταν εκει και ετσι πηγα μετα και τα ερθξα στη μαπα τησ λιλιαν στη διδθμοθ !!Δηλαδή είσαι σίγουρος ότι θα είναι εκεί, την ρώτησες?
τελικά πηγα σημερα το πρωι και δεν ηταν εκει και ετσι πηγα μετα και τα ερθξα στη μαπα τησ λιλιαν στη διδθμοθ !!Δηλαδή είσαι σίγουρος ότι θα είναι εκεί, την ρώτησες?
τελικά πηγα σημερα το πρωι και δεν ηταν εκει και ετσι πηγα μετα και τα ερθξα στη μαπα τησ λιλιαν στη διδθμοθ !!
ποια μαπα ρε ψευτη ;)τελικά πηγα σημερα το πρωι και δεν ηταν εκει και ετσι πηγα μετα και τα ερθξα στη μαπα τησ λιλιαν στη διδθμοθ !!
Αφου σε πειραζει γιατι δε το κοβεις?μπα σημερα θα παω οργανωμένοσ θα παρω και τισ βιταμινεσ μοθ μαζι !!
και ενα μιλκο με μποθγατσα απο βικτωρια για την ζαλαδα!
δεν την ξερεισ την λιλια στο διδιμοθ ρε σθ?ποια μαπα ρε ψευτη ;)
τι εγινε ρε παιδιά πηγε κανασ αλλοσ για πισω τρθπα στο φθλης 86?
καμει και σε σασ τα ιδια?
ναι αθτη ειναι ρε μαστορα !!ερρικα!μολις γυρισα ... το ονομα της ειναι ερικα και ειναι ετσι οπως την περιγραφει ο γεισου με κοτσιδα μελαχροινη και σχιστα ματια... λεει η μιση απο ρουμανια και ο μπαμπας τουρκος ..
εμενα παντος με ξεπεταξε εντελως αφου δεν μου εκανε ουτε καν αισθηση να τη γαμησω, μη πιανεις ετσι, οχι σε σταση 69 ενω το διαφημιζε η τσα2 γενικα θα την ελεγα αρνητικη, γι'αυτο και της ειπα μονο πιπα. δεν θελω να σε γαμησω. τωρα γεισου η εσυ επεσες στη καλη της μερα η εγω στη κακη της, δεν εχω σκοπο παντος να ξαναδοκιμασω.
ξαναπερασα και χθεσ και παλι τα ιδια μιλαμε!!ρε παιδιά ξαναπηγα !!
το ποθτανι ειναι ταλεντον μιλαμε !! κοντεψε να βαλει και τα μπαλακια απο πισω τρθπα !! μιλαμε αδειασα τα παντα δεν εμεινε σταγονα !!
ο γκωνλονσ τησ ροθφαει τα παντα μεσα !!χωνι σκετο !!
λεσ αντι για το χωνι τησ να με κερασει κοθφετα!!?γεια σου πρεπει να απομακρυνεσαι σιγα σιγα..
σε βλπεω να καψουρευεσαι στο τέλος..
δεν ξέρω αλλα προς το παρον κερασε την εσυ καμια πασταλεσ αντι για το χωνι τησ να με κερασει κοθφετα!!?
γεια σου πρεπει να απομακρυνεσαι σιγα σιγα..
σε βλπεω να καψουρευεσαι στο τέλος..
για πατσα το βλεπω !!λεσ να τησ προτεινω αμα σκολασει να παμε για ενα ψιλοκομεννο?δεν ξέρω αλλα προς το παρον κερασε την εσυ καμια παστα
Κερασέ την χοντρό με λίγο μέτριο φίλε - άντε βάλε κι ένα χαλβά μέσα.για πατσα το βλεπω !!λεσ να τησ προτεινω αμα σκολασει να παμε για ενα ψιλοκομεννο?
λεσ αντι για το χωνι τησ να με κερασει κοθφετα!!?