μικρούλι
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2016
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Σεξοπορνοδιαστροφικος ο Walt Disney και τα δημιουργήματα τουΈχει μπει και η Μινι Μάους στο bou? Τι στον πότσο γίνεται τέλος πάντων?
Σεξοπορνοδιαστροφικος ο Walt Disney και τα δημιουργήματα τουΈχει μπει και η Μινι Μάους στο bou? Τι στον πότσο γίνεται τέλος πάντων?
Σεξοπορνοδιαστροφικος ο Walt Disney και τα δημιουργήματα του
Έχει μπει και η Μινι Μάους στο bou? Τι στον πότσο γίνεται τέλος πάντων?
Σεξοπορνοδιαστροφικος ο Walt Disney και τα δημιουργήματα του
Άσε άσε....Ποιός μαυλώνει με τη Μίνι?
Ούτε μια σταγόνα ιδρώτας που τρέχει πάνω σε μια τρίχα από τους όρχεις του Milo Manara.
Kαι σε χαλαει τωρα εσενα αυτο!
ειναι τυχαιο που σε οποιο νημα μπει κοπελα μαζευοσαστε ολοι?
Αφου το γουσταρετε το παιχνιδι..τι μιλαςς?!
Και για να απαντησω και στο νηματοθετη..Στο φορουμ αυτο απο αντρες μπαινουν ΜΟΝΟ μπαζα και εγω το εχω τσεκαρει οντως αυτο με πολλα παραδειγματα!!
Αντε φιλουρεςςς :-*
Για παιδικά κινούμενα σχέδια είναι ο ένας ενω ο άλλος οχι... Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα... Με χυδαίο τρόπο κιόλας...
Αν δεν έχετε την αίσθηση του χιούμορ δεν φταίω εγωΠροσέξτε τι γράφετε. Διότι ό,τι σεξοπορνοδιαστροφικό που έχει να κάνει με παιδιά, είναι έγκλημα και τιμωρείται.
Ενα κλίκ είστε πριν πατήσω το ρουφιανόκουμπο.
]Ούτε μια σταγόνα ιδρώτας που τρέχει πάνω σε μια τρίχα από τους όρχεις του Milo Manara.
Ρε pentagiotissa δε μας δειχνεις ποσο μπαζο εισαι και εσυ;Kαι σε χαλαει τωρα εσενα αυτο!
ειναι τυχαιο που σε οποιο νημα μπει κοπελα μαζευοσαστε ολοι?
Αφου το γουσταρετε το παιχνιδι..τι μιλαςς?!
Και για να απαντησω και στο νηματοθετη..Στο φορουμ αυτο απο αντρες μπαινουν ΜΟΝΟ μπαζα και εγω το εχω τσεκαρει οντως αυτο με πολλα παραδειγματα!!
Αντε φιλουρεςςς :-*
Αν δεν έχετε την αίσθηση του χιούμορ δεν φταίω εγω
Καθένας με το δίκιο του χιούμορ.....Αν δεν είχατε ΄τόσο λανθασμένα "εξυπνακίστικη" αντίληψη για το τι εστί χιούμορ, ίσως και να γέλαγα.
καμια μιλφαρα απο βουλιαγμενη με πορσε ποτε θα μπει επιτελους σε αυτο το σαιτ να αποκατασταθουμε και μεις?
Καθένας με το δίκιο του χιούμορ.....
Δεν έχει κώδικα δυστυχώς.... Είναι ξεχωριστό για τον καθένα
οι αλλοι κοιτανε στα βυζια...εγω κοιταω κατευθειαν στο πορτοφολι
Δεν θα γίνω γούστο και άποψη κανενός....Καπου τα συγχείτε.
Το "χιούμορ" ή "πνεύμα", έχει τόση σχέση με την εξυπνακιστικη "καζούρα" ή "τζέρτζελο", όση το καναρίνι με το φινιστρίνι, κυρία.
σωστος ο συναδελφοςοι αλλοι κοιτανε στα βυζια...εγω κοιταω κατευθειαν στο πορτοφολι
Δεν θα γίνω γούστο και άποψη κανενός....
Καλό σας απόγευμα...