xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Μηνύματα
- 1.547
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
ελα ρε σειρα.....1994 ηλεκτρομαγνητισμος;
ελα ρε σειρα.....1994 ηλεκτρομαγνητισμος;
Τα γυαλιά γαμούν
Γαλοτύρινέο τυρί μαν, G α L oτύρι ? από γαλλία
Γαλοτύρι
Το γαλοτύρι παράγεται από πολύ λιπαρό πρόβειο γάλα (ορισμένοι βάζουν και λίγο κατσικίσιο). Το πολύ λιπαρό γάλα προέρχεται από το άρμεγμα στα τελειώματά του, δηλαδή 4-5 μήνες αφότου έχει γεννήσει το ζώο. Αν θεωρήσουμε ότι οι προβατίνες γεννάν συννήθως το Μάρτιο, κατά τα τέλη Αυγούστου το άρμεγμα γίνεται ανά δύο μέρες, καθώς το γάλα του ζώου όσο πάει λιγοστεύει. Εκείνο είναι το λιπαρότερο γάλα.
Αφότου βραστεί (σε κατσαρόλα με γάλα μέσα σε κατσαρόλα με βραστό νερό, για να μην πετσιάζει το γάλα), προστίθεται αλάτι και αφήνεται σε χώρο με σταθερή θερμοκρασία 18-20 βαθμούς σκεπασμένο. Κάθε μέρα πρέπει να ανακατεύεται για να μη σβωλιάζει, καθώς στο τέλος πρέπει να αποκτήσει πηχτή κρεμώδη υφή.
Το γαλοτύρι είναι τυροκομικό προϊόν που δεν κατατάσσεται ούτε στα τυριά ούτε στα γιαούρτια. Δεν χρειάζεται μαγιά.Συνδυαζεται ιδανικα με κοντοσουβλια,σουβλακια και λουτσους.....
πηγη περι τυρου και θεσσαλικων εδωδιμων υπο κοσμα νικολαου
Οι περισσότεροι χρήστες εδώ φοράνε γυαλιά νομίζω....και κοκάλινα μάλιστα τα κλάσικα τα στρογγυλά με το χοντρό σκελετό.....
ρε μαν ,ολους αυτους τους λογαριασμους που τους θυμασαι?τους εχεις πουθενα καταγεγραμμενους?Οι περισσότεροι χρήστες εδώ φοράνε γυαλιά νομίζω....και κοκάλινα μάλιστα τα κλάσικα τα στρογγυλά με το χοντρό σκελετό.....
Οι περισσότεροι χρήστες εδώ φοράνε γυαλιά νομίζω....και κοκάλινα μάλιστα τα κλάσικα τα στρογγυλά με το χοντρό σκελετό.....
Γαλοτύρι
Το γαλοτύρι παράγεται από πολύ λιπαρό πρόβειο γάλα (ορισμένοι βάζουν και λίγο κατσικίσιο). Το πολύ λιπαρό γάλα προέρχεται από το άρμεγμα στα τελειώματά του, δηλαδή 4-5 μήνες αφότου έχει γεννήσει το ζώο. Αν θεωρήσουμε ότι οι προβατίνες γεννάν συννήθως το Μάρτιο, κατά τα τέλη Αυγούστου το άρμεγμα γίνεται ανά δύο μέρες, καθώς το γάλα του ζώου όσο πάει λιγοστεύει. Εκείνο είναι το λιπαρότερο γάλα.
Αφότου βραστεί (σε κατσαρόλα με γάλα μέσα σε κατσαρόλα με βραστό νερό, για να μην πετσιάζει το γάλα), προστίθεται αλάτι και αφήνεται σε χώρο με σταθερή θερμοκρασία 18-20 βαθμούς σκεπασμένο. Κάθε μέρα πρέπει να ανακατεύεται για να μη σβωλιάζει, καθώς στο τέλος πρέπει να αποκτήσει πηχτή κρεμώδη υφή.
Το γαλοτύρι είναι τυροκομικό προϊόν που δεν κατατάσσεται ούτε στα τυριά ούτε στα γιαούρτια. Δεν χρειάζεται μαγιά.Συνδυαζεται ιδανικα με κοντοσουβλια,σουβλακια και λουτσους.....
πηγη περι τυρου και θεσσαλικων εδωδιμων υπο κοσμα νικολαου
ματομπούκαλα ?
ρε μαν ,ολους αυτους τους λογαριασμους που τους θυμασαι?τους εχεις πουθενα καταγεγραμμενους?
πω ρε συ φιλε.... πανελληνιες μου θυμιζει το μπουρδελα.κομ.... με τον πουστη το δρυ που ειχε βαλει θεματα φυσικης και εγραψαν το 90% κατω απο τη βαση.... για οσους ειναι σειρα θα καταλαβουν...
Να μας πει καλύτερα πως γαμάει την γυναίκα του για να δούμε μέχρι που έφτασαν τα κέρατα
πασσ βαζεις το ιδιο;Ε ναι...τους έχω στην αντζέντα
πασσ βαζεις το ιδιο;
ποιο 04-05 ρε μαν;εδω μιλαν οι αρχαιοι ελληνες τωραhahahah λες για το 2004-2005????
17 ειχα γραψει φυσικη.
κι εγω το ιδιο κανω εκτος απο τους κλωνους που αγοραζω σε δημοπρασιες στο ebayΣχεδόν....3-4 διαφορετικά έχω....αν δεν είναι το 1 θα'ναι το άλλο,κτλ
μιλαω για πιο παλια... ηταν δεσμες ακομα.... ο gl το βρηκε.....hahahah λες για το 2004-2005????
17 ειχα γραψει φυσικη.
Γαμησετα και μενα με ειχε δυσκολεψει λιγο
θυμαμαι ολο το χειμωνα εγραφα 19-20 στα διαγωνισματα....
και στο τελος δεν την επαθα απο αυτο το θεμα απλα επειδη μου πηρε
καμποση ωρα να το φτιαξω έγραψα την θεωρια γρηγορα και εχασα κατι πολλαπλης
κανονικα 18αρακι επρεπε να ειχα πιασει
βρε χαζούλι πατωμπούκαλα είναι το σωστό !
Πουτανακι.