Νέα

Στο φόρουμ αυτό (όπως και πολλά άλλα) από γυναίκες ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΠΑΖΑ.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.571
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
νέο τυρί μαν, G α L oτύρι ? από γαλλία :2funny: :2funny: :2funny: :think:
Γαλοτύρι
Το γαλοτύρι παράγεται από πολύ λιπαρό πρόβειο γάλα (ορισμένοι βάζουν και λίγο κατσικίσιο). Το πολύ λιπαρό γάλα προέρχεται από το άρμεγμα στα τελειώματά του, δηλαδή 4-5 μήνες αφότου έχει γεννήσει το ζώο. Αν θεωρήσουμε ότι οι προβατίνες γεννάν συννήθως το Μάρτιο, κατά τα τέλη Αυγούστου το άρμεγμα γίνεται ανά δύο μέρες, καθώς το γάλα του ζώου όσο πάει λιγοστεύει. Εκείνο είναι το λιπαρότερο γάλα.
Αφότου βραστεί (σε κατσαρόλα με γάλα μέσα σε κατσαρόλα με βραστό νερό, για να μην πετσιάζει το γάλα), προστίθεται αλάτι και αφήνεται σε χώρο με σταθερή θερμοκρασία 18-20 βαθμούς σκεπασμένο. Κάθε μέρα πρέπει να ανακατεύεται για να μη σβωλιάζει, καθώς στο τέλος πρέπει να αποκτήσει πηχτή κρεμώδη υφή.
Το γαλοτύρι είναι τυροκομικό προϊόν που δεν κατατάσσεται ούτε στα τυριά ούτε στα γιαούρτια. Δεν χρειάζεται μαγιά.Συνδυαζεται ιδανικα με κοντοσουβλια,σουβλακια και λουτσους.....


πηγη περι τυρου και θεσσαλικων εδωδιμων υπο υφηγητου κοσμα νικολαου
 

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Μηνύματα
2.879
Like
21
Πόντοι
16
Γαλοτύρι
Το γαλοτύρι παράγεται από πολύ λιπαρό πρόβειο γάλα (ορισμένοι βάζουν και λίγο κατσικίσιο). Το πολύ λιπαρό γάλα προέρχεται από το άρμεγμα στα τελειώματά του, δηλαδή 4-5 μήνες αφότου έχει γεννήσει το ζώο. Αν θεωρήσουμε ότι οι προβατίνες γεννάν συννήθως το Μάρτιο, κατά τα τέλη Αυγούστου το άρμεγμα γίνεται ανά δύο μέρες, καθώς το γάλα του ζώου όσο πάει λιγοστεύει. Εκείνο είναι το λιπαρότερο γάλα.
Αφότου βραστεί (σε κατσαρόλα με γάλα μέσα σε κατσαρόλα με βραστό νερό, για να μην πετσιάζει το γάλα), προστίθεται αλάτι και αφήνεται σε χώρο με σταθερή θερμοκρασία 18-20 βαθμούς σκεπασμένο. Κάθε μέρα πρέπει να ανακατεύεται για να μη σβωλιάζει, καθώς στο τέλος πρέπει να αποκτήσει πηχτή κρεμώδη υφή.
Το γαλοτύρι είναι τυροκομικό προϊόν που δεν κατατάσσεται ούτε στα τυριά ούτε στα γιαούρτια. Δεν χρειάζεται μαγιά.Συνδυαζεται ιδανικα με κοντοσουβλια,σουβλακια και λουτσους.....


πηγη περι τυρου και θεσσαλικων εδωδιμων υπο κοσμα νικολαου

Τέτοια να βλέπω να φτιάνομαι  :grin:
 
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Μηνύματα
18.658
Like
17
Πόντοι
166
Οι περισσότεροι χρήστες εδώ φοράνε γυαλιά νομίζω....και κοκάλινα μάλιστα τα κλάσικα τα στρογγυλά με το χοντρό σκελετό..... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ματομπούκαλα ? :think:

%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%82.jpg
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Οι περισσότεροι χρήστες εδώ φοράνε γυαλιά νομίζω....και κοκάλινα μάλιστα τα κλάσικα τα στρογγυλά με το χοντρό σκελετό..... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ρε μαν ,ολους αυτους τους λογαριασμους που τους θυμασαι?τους εχεις πουθενα καταγεγραμμενους? :think:
 

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Μηνύματα
9.446
Like
3
Πόντοι
66
Γαλοτύρι
Το γαλοτύρι παράγεται από πολύ λιπαρό πρόβειο γάλα (ορισμένοι βάζουν και λίγο κατσικίσιο). Το πολύ λιπαρό γάλα προέρχεται από το άρμεγμα στα τελειώματά του, δηλαδή 4-5 μήνες αφότου έχει γεννήσει το ζώο. Αν θεωρήσουμε ότι οι προβατίνες γεννάν συννήθως το Μάρτιο, κατά τα τέλη Αυγούστου το άρμεγμα γίνεται ανά δύο μέρες, καθώς το γάλα του ζώου όσο πάει λιγοστεύει. Εκείνο είναι το λιπαρότερο γάλα.
Αφότου βραστεί (σε κατσαρόλα με γάλα μέσα σε κατσαρόλα με βραστό νερό, για να μην πετσιάζει το γάλα), προστίθεται αλάτι και αφήνεται σε χώρο με σταθερή θερμοκρασία 18-20 βαθμούς σκεπασμένο. Κάθε μέρα πρέπει να ανακατεύεται για να μη σβωλιάζει, καθώς στο τέλος πρέπει να αποκτήσει πηχτή κρεμώδη υφή.
Το γαλοτύρι είναι τυροκομικό προϊόν που δεν κατατάσσεται ούτε στα τυριά ούτε στα γιαούρτια. Δεν χρειάζεται μαγιά.Συνδυαζεται ιδανικα με κοντοσουβλια,σουβλακια και λουτσους.....


πηγη περι τυρου και θεσσαλικων εδωδιμων υπο κοσμα νικολαου

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Μηνύματα
47.529
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πω ρε συ φιλε.... πανελληνιες μου θυμιζει το μπουρδελα.κομ.... με τον πουστη το δρυ που ειχε βαλει θεματα φυσικης και εγραψαν το 90% κατω απο τη βαση.... για οσους ειναι σειρα θα καταλαβουν...

hahahah λες για το 2004-2005????

17 ειχα γραψει φυσικη.

Γαμησετα και μενα με ειχε δυσκολεψει λιγο

θυμαμαι ολο το χειμωνα εγραφα 19-20 στα διαγωνισματα....

και στο τελος δεν την επαθα απο αυτο το θεμα απλα επειδη μου πηρε
καμποση ωρα να το φτιαξω έγραψα την θεωρια γρηγορα και εχασα κατι πολλαπλης

κανονικα 18αρακι επρεπε να ειχα πιασει  :grin:
 

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Μηνύματα
1.547
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
hahahah λες για το 2004-2005????

17 ειχα γραψει φυσικη.

Γαμησετα και μενα με ειχε δυσκολεψει λιγο

θυμαμαι ολο το χειμωνα εγραφα 19-20 στα διαγωνισματα....

και στο τελος δεν την επαθα απο αυτο το θεμα απλα επειδη μου πηρε
καμποση ωρα να το φτιαξω έγραψα την θεωρια γρηγορα και εχασα κατι πολλαπλης

κανονικα 18αρακι επρεπε να ειχα πιασει  :grin:
μιλαω για πιο παλια... ηταν δεσμες ακομα.... ο gl το βρηκε.....
 
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Μηνύματα
18.658
Like
17
Πόντοι
166

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Μηνύματα
47.529
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ελα μωρε δεν ηταν δυσκολη η ΦΥσικη τοτε...

τυπολογιο ηταν απλα. Πιστευω το συστημα

των πανελληνιων σε κάποια πραγματα ηταν και ειναι λιγο απαραδεκτο...

σκεψου το εξης ->

Γιατι να ειναι αναγκασμενος καποιος να θυμαται τα τυπακια απεξω?
Αυτο ειναι παπαγαλια.

Δωστου ενα προβλημα να λυσει και ασε του 1 βιβλιο με τους τυπους ανοικτο.
Εγω ετσι θα εξεταζα αν ημουν καθηγητης παντως.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom