Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
χαλαλι οι 100 ωρες στο κρεβατι του πλαστικου χειρουργου....
σωστά
έχω κάνει τόσες επεμβάσεις άλλωστε...
χαλαλι οι 100 ωρες στο κρεβατι του πλαστικου χειρουργου....
μεταξυ μας τωρα, σα να εχεις κανει μερικες....σωστά
έχω κάνει τόσες επεμβάσεις άλλωστε...
μεταξυ μας τωρα, σα να εχεις κανει μερικες....
Συμπέρασμα αυτού: δεν μπαίνουν μόνο γυναίκες μπάζα εδώ,μπαίνουν και άντρες.Και οι άντρες που μπαίνουν εδώ δεν πάνε πίσω ...
Και το ξέρω γιατί μου στέλνουν μερικοί στο fb και μου λένε "σε ξέρω απ'το γνωστό site" (λες και αν πουν "bourdela" θα τους βάλει πρόστιμο το ΕΣΡ)
Ε κάποιοι έχουν και φωτογραφίες και δεν τους λες και κελεπούρια
Το πηρα προσωπικα. Θα βγαλω και εγω φορμουλα.
ολοι γκει συμφωνα με τον ιπποτη69Συμπέρασμα αυτού: δεν μπαίνουν μόνο γυναίκες μπάζα εδώ,μπαίνουν και άντρες.
το προσωπο σου ειναι μανισιο δηλαδη????Φυσικά και έχω κάνει και δεν το κρύβω
και θα έκανα κι άλλες αν μπορούσα
ή τουλάχιστον μεγαλώνοντας θα κάνω σίγουρα κι άλλα
αλλα το 100 ώρες στο κρεβάτι του πλαστικού είναι λίγο υπερβολή για μια σιλικόνη δεν βρίσκεις?
ΒΑΡΙΕΜΑΙ να λεω πάλι τα ίδια
τα πραγματα ειναι απλα αγαπητη μου καμπια....
τα μπαζα που στον εξω κοσμο δεν τους την πεφτει ουτε αστεγος φυματικος, μπαινουν εδω μεσα, σε ενα αμιγως αντρικο μπουρδελοσαιτ, και κανουν το κομματι τους....φημες θελουν μεχρι και μεγαλοδικηγορους να σαλιαριζουν με γαλερες σαν και του λογου σου....φαντασου τι χαρα παρνετε ( και βρισκετε και χρονο να φορτισετε τον δονητη σας....)
Οι αντρες του σαιτ ειναι τελειοι δηλαδη.δεν λετε παλι καλα που υπαρχει λιγη θηλυκη αυρα σε αυτο τον αρχιδοκαμπο
Τυπε τι περιμενες να βρεις μπαινοντας σε ενα forum με τιτλο "bourdela"?Οι αντρες του σαιτ ειναι τελειοι δηλαδη.δεν λετε παλι καλα που υπαρχει λιγη θηλυκη αυρα σε αυτο τον αρχιδοκαμπο
μην ξεχνας οτι και καποια απο τα "κοριτσια" του σαιτ εχουν 30κιλα αρχιδια στην πραγματικοτητα....Οι αντρες του σαιτ ειναι τελειοι δηλαδη.δεν λετε παλι καλα που υπαρχει λιγη θηλυκη αυρα σε αυτο τον αρχιδοκαμπο
το προσωπο σου ειναι μανισιο δηλαδη????
τεσπα, δεν το ειπα για κακο...ισα ισα ειπα πως σε σχεση με τις αλλες νυχτεριδες εδω μεσα,εσυ εισαι γαμευσιμη...
Α απ'αυτη την αποψη το λέτε. Δηλαδη κολακευεται καποια απο ανωνυμα προσωπικά μηνύματα αντρων ενος μπουρδελοσάιτ? Κατι δε στέκει εδω. Εξ'αλλου πιο πολύ μισογυνισμό και κράξιμο βλεπεις εδω μεσα, παρα κολακία.
Μαριαννα δεν ειχα καμια αμφιβολία....
Δε μπορείς να πεις το ίδιο και για τους "άντρες" του σάιτ.Κάποιοι κλέψαν στο ζύγι, μη μετρήσιμοι.μην ξεχνας οτι και καποια απο τα "κοριτσια" του σαιτ εχουν 30κιλα αρχιδια στην πραγματικοτητα....
Γιατί σου φαίνομαι να έχω τίποτα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο ώστε να είναι φτιαχτά?
Τίποτα μεγάλα χείλη, ωραίες γωνίες, ζυγωματικά?
Όχι δεν έχω κάνει κάτι στο πρόσωπο, πέρα απ'το να ισιώσω το διάφραγμα, κάτι που δεν φαίνεται σε καμία φωτογραφία
τουλαχιστον οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι ζαμπλουτοι,οποτε ειναι καλα...Δε μπορείς να πεις το ίδιο και για τους "άντρες" του σάιτ.Κάποιοι κλέψαν στο ζύγι, μη μετρήσιμοι.
Πέραν της Μαριάννας, ΜΟΝΟ ΜΠΑΖΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΗ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ....
Γράφε μαλακίες εσύ,να πάει να τα κάνει και μετά να σου χτυπήσει την πόρτα ο εισαγγελέας επειδή ώθησες την καθυστερημένη να αυτοτραυματιστεί.Για τον εξωγναθισμό σου υπάρχει χειρουργική λύση; Να το βαρέσεις μ' ενα σφυράκι να έρθει στα ίσια του ξέρω 'γω
Γράφε μαλακίες εσύ,να πάει να τα κάνει και μετά να σου χτυπήσει την πόρτα ο εισαγγελέας επειδή ώθησες την καθυστερημένη να αυτοτραυματιστεί.