Νέα

Στο φόρουμ αυτό (όπως και πολλά άλλα) από γυναίκες ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΠΑΖΑ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι αντρες του σαιτ ειναι τελειοι δηλαδη.δεν λετε παλι καλα που υπαρχει λιγη θηλυκη αυρα σε αυτο τον αρχιδοκαμπο

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
μεταξυ μας τωρα, σα να εχεις κανει μερικες....

Φυσικά και έχω κάνει και δεν το κρύβω
και θα έκανα κι άλλες αν μπορούσα
ή τουλάχιστον μεγαλώνοντας θα κάνω σίγουρα κι άλλα
αλλα το 100 ώρες στο κρεβάτι του πλαστικού είναι λίγο υπερβολή για μια σιλικόνη δεν βρίσκεις?
ΒΑΡΙΕΜΑΙ να λεω πάλι τα ίδια

Επισκέπτης
Και οι άντρες που μπαίνουν εδώ δεν πάνε πίσω ...
Και το ξέρω γιατί μου στέλνουν μερικοί στο fb και μου λένε "σε ξέρω απ'το γνωστό site" (λες και αν πουν "bourdela" θα τους βάλει πρόστιμο το ΕΣΡ)
Ε κάποιοι έχουν και φωτογραφίες και δεν τους λες και κελεπούρια :P
Συμπέρασμα αυτού: δεν μπαίνουν μόνο γυναίκες μπάζα εδώ,μπαίνουν και άντρες. :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.997
Πόντοι
5.006
Φυσικά και έχω κάνει και δεν το κρύβω
και θα έκανα κι άλλες αν μπορούσα
ή τουλάχιστον μεγαλώνοντας θα κάνω σίγουρα κι άλλα
αλλα το 100 ώρες στο κρεβάτι του πλαστικού είναι λίγο υπερβολή για μια σιλικόνη δεν βρίσκεις?
ΒΑΡΙΕΜΑΙ να λεω πάλι τα ίδια
το προσωπο σου ειναι μανισιο δηλαδη????
τεσπα, δεν το ειπα για κακο...ισα ισα ειπα πως σε σχεση με τις αλλες νυχτεριδες εδω μεσα,εσυ εισαι γαμευσιμη...

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
τα πραγματα ειναι απλα αγαπητη μου καμπια....
τα μπαζα που στον εξω κοσμο δεν τους την πεφτει ουτε αστεγος φυματικος, μπαινουν εδω μεσα, σε ενα αμιγως αντρικο μπουρδελοσαιτ, και κανουν το κομματι τους....φημες θελουν μεχρι και μεγαλοδικηγορους να σαλιαριζουν με γαλερες σαν και του λογου σου....φαντασου τι χαρα παρνετε ( και βρισκετε και χρονο να φορτισετε τον δονητη σας....)

Α απ'αυτη την αποψη το λέτε. Δηλαδη κολακευεται καποια απο ανωνυμα προσωπικά μηνύματα αντρων ενος μπουρδελοσάιτ?  :huh: Κατι δε στέκει εδω. Εξ'αλλου πιο πολύ μισογυνισμό και κράξιμο βλεπεις εδω μεσα, παρα κολακία.

Μαριαννα δεν ειχα καμια αμφιβολία....

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Οι αντρες του σαιτ ειναι τελειοι δηλαδη.δεν λετε παλι καλα που υπαρχει λιγη θηλυκη αυρα σε αυτο τον αρχιδοκαμπο
Τυπε τι περιμενες να βρεις μπαινοντας σε ενα forum με τιτλο "bourdela"?

"Μήπως δεν τον εμπιστεύεσαι επειδή χώρισε για σένα;" ή "Όταν θέλεις μια δεύτερη ευκαιρία με τον πρώην σου."  :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.997
Πόντοι
5.006
μην ξεχνας οτι και καποια απο τα "κοριτσια" του σαιτ εχουν 30κιλα αρχιδια στην πραγματικοτητα....

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
το προσωπο σου ειναι μανισιο δηλαδη????
τεσπα, δεν το ειπα για κακο...ισα ισα ειπα πως σε σχεση με τις αλλες νυχτεριδες εδω μεσα,εσυ εισαι γαμευσιμη...

Γιατί σου φαίνομαι να έχω τίποτα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο ώστε να είναι φτιαχτά?
Τίποτα μεγάλα χείλη, ωραίες γωνίες, ζυγωματικά?
Όχι δεν έχω κάνει κάτι στο πρόσωπο, πέρα απ'το να ισιώσω το διάφραγμα, κάτι που δεν φαίνεται σε καμία φωτογραφία

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
Α απ'αυτη την αποψη το λέτε. Δηλαδη κολακευεται καποια απο ανωνυμα προσωπικά μηνύματα αντρων ενος μπουρδελοσάιτ?  :huh: Κατι δε στέκει εδω. Εξ'αλλου πιο πολύ μισογυνισμό και κράξιμο βλεπεις εδω μεσα, παρα κολακία.

Μαριαννα δεν ειχα καμια αμφιβολία....

ακριβώς αυτό

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
μην ξεχνας οτι και καποια απο τα "κοριτσια" του σαιτ εχουν 30κιλα αρχιδια στην πραγματικοτητα....
Δε μπορείς να πεις το ίδιο και για τους "άντρες" του σάιτ.Κάποιοι κλέψαν στο ζύγι, μη μετρήσιμοι.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Γιατί σου φαίνομαι να έχω τίποτα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο ώστε να είναι φτιαχτά?
Τίποτα μεγάλα χείλη, ωραίες γωνίες, ζυγωματικά?
Όχι δεν έχω κάνει κάτι στο πρόσωπο, πέρα απ'το να ισιώσω το διάφραγμα, κάτι που δεν φαίνεται σε καμία φωτογραφία

Για τον εξωγναθισμό σου υπάρχει χειρουργική λύση; Να το βαρέσεις μ' ενα σφυράκι να έρθει στα ίσια του ξέρω 'γω :think:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.997
Πόντοι
5.006
Δε μπορείς να πεις το ίδιο και για τους "άντρες" του σάιτ.Κάποιοι κλέψαν στο ζύγι, μη μετρήσιμοι.
τουλαχιστον οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι ζαμπλουτοι,οποτε ειναι καλα... :grin: :grin: :grin: :grin:

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Πέραν της Μαριάννας, ΜΟΝΟ ΜΠΑΖΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΗ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ....

Για τη Μαρι μην παίρνεις και όρκο ότι είναι αυτή.. Σε ένα απλούστατο τεστάκι μερικών λεπτών που της είχα θέσει παλαιότερα έκανε την κότα τη λυράτη..

Πάντως το site φιλοξενεί και γνωστές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου (που μπαίνουν είτε για την πλάκα τους, είτε για να "ψωνίσουν"). Και αυτό δεν είναι φήμη... αλλά μου το είπε γνωστός ηθοποιός και θεατράνθρωπος..

Επισκέπτης
Για τον εξωγναθισμό σου υπάρχει χειρουργική λύση; Να το βαρέσεις μ' ενα σφυράκι να έρθει στα ίσια του ξέρω 'γω :think:
Γράφε μαλακίες εσύ,να πάει να τα κάνει και μετά να σου χτυπήσει την πόρτα ο εισαγγελέας επειδή ώθησες την καθυστερημένη να αυτοτραυματιστεί.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Γράφε μαλακίες εσύ,να πάει να τα κάνει και μετά να σου χτυπήσει την πόρτα ο εισαγγελέας επειδή ώθησες την καθυστερημένη να αυτοτραυματιστεί.

Δηλαδή άμα σου γράψω τώρα "Άει πνίξου", κι εσύ πας και πνιγείς θα έρθει εισαγγελέας να μου χτυπάει την πόρτα; :think:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom