ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ποιες έδιωξαν πέρα από τη Βέλβυ? Αποκλείεται να έφυγαν θα είναι εδώ με κλώνο![]()
εγω τις εδιωξα ολες.
Ποιες έδιωξαν πέρα από τη Βέλβυ? Αποκλείεται να έφυγαν θα είναι εδώ με κλώνο![]()
Μη φύγεις ,θα έχει πιο πολύ χαβαλέ
προσεχώς !![]()
![]()
![]()
αντε πακιστανε εραστη καλη λευτερια στον αδερφο σ
ενω εγω μενιος που δεν εφυγα δεν σας κοροιδευω; Μα τι μυαλο θεε μου απορω πως σε εχουν αφησει αι γυναικες εσενα τετοιο κελεπουρι![]()
Α ναι, είσαι κι εσύ, αλλά περνάς απαρατήρητη.
το να ειναι μπαζα ειναι το λιγοτερο ισως...το χειροτερο ειναι οτι μαλλον ειναι ψυχοπαθεις...φαντασου πχ εναν αντρα που μπαινει καθημερινα κ γραφει στο φορουμ του cosmopolitan η του marie claire...μπορει να στεκει καλα?
Υπαρχουν και τετοιοι εδω μεσα.το να ειναι μπαζα ειναι το λιγοτερο ισως...το χειροτερο ειναι οτι μαλλον ειναι ψυχοπαθεις...φαντασου πχ εναν αντρα που μπαινει καθημερινα κ γραφει στο φορουμ του cosmopolitan η του marie claire...μπορει να στεκει καλα?
φαντασου πχ εναν αντρα που μπαινει καθημερινα κ γραφει στο φορουμ του cosmopolitan η του marie claire...μπορει να στεκει καλα?
Και εσυ μπαινεις εκει μουνακι?
Και εσυ μπαινεις εκει μουνακι?
τουλάχιστον αυτή είναι μια γυναίκα με πάθοςμπαινετε στο μαρι κλερ;![]()
Εγω μονο στο Elle γιατι ειμαι μια γυναικα με παθοςμπαινετε στο μαρι κλερ;![]()
τουλάχιστον αυτή είναι μια γυναίκα με πάθος![]()
τουλάχιστον αυτή είναι μια γυναίκα με πάθος![]()
Εγω μονο στο Elle γιατι ειμαι μια γυναικα με παθος![]()
κάποτε ο ξάδερφός σου είχε μπει στο σπαμ και ρωτούσε εναγωνίως αν υπάρχει κάποιο "κοσμομπόυ" *P *P *P *P ήθελε να μάθει αν είχε παιχτεί φάση με κάποια σάμερ και ένα άλλο νικ από το φόρουμ του κόσμο και αν τελικά πηδήχτηκανοχι κατι θυμηθηκα