teo_gilf
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Θες να πεις οτι η Ζωζω ειναι η φαλακρη τραγουδιστρια του Ιονεσκο;
εχει αρχισει η τριχοπτωση στην περιοχη...οτι καλυτερο...ουτε ξυρισμενο ουτε πολυ τριχωτο!!!
Θες να πεις οτι η Ζωζω ειναι η φαλακρη τραγουδιστρια του Ιονεσκο;
Πλέον στηρίζω ανοιχτά Λάκη κ το κίνημά του για να σας διώξει από δω μέσα,να ξέρεις.Το καλύτερο πάντα για το τέλος , να ξέρεις
χαχαχαχαχ... είμαι πετυχημένη αφέντρα πάντως , λες να το κάνω επάγγελμα ? καλύτερη είναι η πεταλούδα ?
κατω τα χερια απο τη μεταναστρια βιλμα φασιστακι χρυσαυγουλοΠλέον στηρίζω ανοιχτά Λάκη κ το κίνημά του για να σας διώξει από δω μέσα,να ξέρεις.
Ο άλλος ο ηλίθιος έκανε κ παράθεση...να βλέπουμε το ελκυστικό θέαμα κ σε αυτήν την σελίδα...ενταξει βιλμα φτανουν οι μαλακιες που ποσταρες εφαγα κ γλυκο κερασακι λιγο πριν
Περιπτερά πάλι μπερδεύεις τα μπουτάκια σου...δεν είναι κρος για να την υπερασπίζεσαι.κατω τα χερια απο τη μεταναστρια βιλμα φασιστακι χρυσαυγουλο
Ο άλλος ο ηλίθιος έκανε κ παράθεση...να βλέπουμε το ελκυστικό θέαμα κ σε αυτήν την σελίδα...
Άντε ποστάρετε να αλλάξει σελίδα...μπας κ δεν τα βγάλουμε.
εσυ εισαι κρος ομωςΠεριπτερά πάλι μπερδεύεις τα μπουτάκια σου...δεν είναι κρος για να την υπερασπίζεσαι.
Ετσι αδερφε, εισαι μερακλης και ξερεις να εκτιμας το σιτεμενο κρεας.εχει αρχισει η τριχοπτωση στην περιοχη...οτι καλυτερο...ουτε ξυρισμενο ουτε πολυ τριχωτο!!!
Θα σου πω εγώ για να αλλάξει η σελίδα.θα σου λεγά τώρα pz αλλά έχω μια βαρεμάρα...
ρωτα τον ματζεστικ για επαγγελματικο προσανατολισμο καλυτερα
vilma αυνανίστηκες καθόλου σήμερα;
ενταξει βιλμα φτανουν οι μαλακιες που ποσταρες εφαγα κ γλυκο κερασακι λιγο πριν
Πλέον στηρίζω ανοιχτά Λάκη κ το κίνημά του για να σας διώξει από δω μέσα,να ξέρεις.
Παπατρολη, ποια λες; Αυτην εδω;
κατω τα χερια απο τη μεταναστρια βιλμα φασιστακι χρυσαυγουλο
Παπατρολη, ποια λες; Αυτην εδω;
vilma το παιξες καθόλου το μουνάκι σου σήμερα;
Άντε πια.... :S
Φονιάδες των λαών αμερικάνοι...ανακαλύψατε τα fast food,φάγατε κ Λαμπράκη-Μπελογιάννη.μη μας κολλάς, θα σε καταραστούμε να γίνει έτσι η γυναίκα σου
Φονιάδες των λαών αμερικάνοι...ανακαλύψατε τα fast food,φάγατε κ Λαμπράκη-Μπελογιάννη.
Πάω για ύπνο γαμιόληδες.τυπε λες να τρωει πολυ fast food αυτη?