quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Παμε για τριτο γυρο λεs??? Νισαφι πια
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Παμε για τριτο γυρο λεs??? Νισαφι πια
Θα σε φωναξω και θα καθαρισεις για μενα ηρωα μου :-* :-*Κι' αν η Δικαστική Αντιπρόσωπος είναι γυναίκα? Θα επιτρέψουμε να straponαριστεί η quar?![]()
Τελικά συμφέρει να χρωστάς εσύ(αν ξεπληρώνεις πάντα έτσι)...για να σε δανείσουμε κ μεις τίποτις...Θα σε φωναξω και θα καθαρισεις για μενα ηρωα μου :-* :-*
Και μεταααααααααααααααααααααααααααα![]()
θα στο ξεπληρωσω
![]()
Θα πεσουμε σε τζιβιτζιλου δικαστικο?? Θα βαλουμε Θεουσα ναμαστε ησυχοι
Για τον αγιανα τα δινω ολα............τελος!Τελικά συμφέρει να χρωστάς εσύ(αν ξεπληρώνεις πάντα έτσι)...για να σε δανείσουμε κ μεις τίποτις...![]()
Για τον αγιανα τα δινω ολα............τελος!
Για τον αγιανα τα δινω ολα............τελος!
Να τραβας το καζανακι και να σκουπιζεις τον πισινο σου με γκοφρε χαρτιεσι κιριε εχετε καμια σιμβολι να με δοσετε?
Και για τον αγωνα τιποτα???
Ποιο γαμπρο βρε αγαπη μου αν ηταν ετσι μονο εσενα δεν θα εψαχνα που εισαι παντρεμενος γιαυτο σε θελω μονο σεξ και τιποτα αλλοΨάχνεις γαμπρό?
![]()
![]()
![]()
για σου αχα χρισαβγιτι γνισιε ελιναΝα τραβας το καζανακι και να σκουπιζεις τον πισινο σου με γκοφρε χαρτι
Κατοπιν να ριχνεις αποσμητικο στον χωρο.....
Θα δώσει το μουσκεμένο βρακάκι.
Μπααα...χεσταράς σαν εσένα είναι γι'αυτό έγινε χρυσαυγίτης.για σου αχα χρισαβγιτι γνισιε ελινα
ι γνισι ελινεσ σαν το αχα δεν χεζουνΜπααα...χεσταράς σαν εσένα είναι γι'αυτό έγινε χρυσαυγίτης.
Ποιο γαμπρο βρε αγαπη μου αν ηταν ετσι μονο εσενα δεν θα εψαχνα που εισαι παντρεμενος γιαυτο σε θελω μονο σεξ και τιποτα αλλο![]()
![]()
ι γνισι ελινεσ σαν το αχα δεν χεζουν
αποπατουν
εκανα τετοιο λαθος εγω???? :oΔεν με διαβάζεις προσεκτικά.....![]()
σοστοσ παμε αφεα για φρεντοτσινοεγο ιεμ γνισιο ελιν και πλιρονο με χελονεσ
σοστοσ παμε αφεα για φρεντοτσινο