pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Καταλαβαίνεις φαντάζομαι επίσης ότι κάποιοι εδώ μέσα έχουμε γίνει κώλος κ βρακί έτσι;;;Καταλαβαίνω :-*
Καταλαβαίνεις φαντάζομαι επίσης ότι κάποιοι εδώ μέσα έχουμε γίνει κώλος κ βρακί έτσι;;;Καταλαβαίνω :-*
Νοθεία μου μυρίζει. ΜΟΝΟ ΑλίντισσαΚανω καλα γαμησια και εχω παει με πολους εδω μεσα :-*
Η Αλίντισσα είναι γρια πια...τόπο στα νιάτα...Νοθεία μου μυρίζει. ΜΟΝΟ Αλίντισσα
Έλα μωρέ...ψηφοφορία του κώλου είναι αυτή...μην ασχολήσε.Τί έγινε ρε παιδιά και δω ψηφίζουμε;
Κανω καλα γαμησια και εχω παει με πολους εδω μεσα :-*
μου ειπες οτι ημουν ο πρωτος :oΚανω καλα γαμησια και εχω παει με πολους εδω μεσα :-*
Εσυ ψήφισες μικρέ;Έλα μωρέ...ψηφοφορία του κώλου είναι αυτή...μην ασχολήσε.
Καταλαβαίνεις φαντάζομαι επίσης ότι κάποιοι εδώ μέσα έχουμε γίνει κώλος κ βρακί έτσι;;;
Τον κώλο της κουάρ ψήφισα ,είμαι φανατικός.Εσυ ψήφισες μικρέ;
Για μας τους πιτσιρικάδες, Μilf ftw. Άσε που ποστάρει και τίποτα.Η Αλίντισσα είναι γρια πια...τόπο στα νιάτα...
και συ πίστεψες γυναίκα.μου ειπες οτι ημουν ο πρωτος :o
οχι εδω μέσα βρε παπάρα.Τον κώλο της κουάρ ψήφισα ,είμαι φανατικός.
Ρε παιδιά αφού δεν τον έχετε δει , πως τον ψηφίζετε ? >Τον κώλο της κουάρ ψήφισα ,είμαι φανατικός.
ειμαι ειμαιΑχορταγη
Και εδώ μέσα κ εκεί έξω μόνο κώλος κουάρ...οχι εδω μέσα βρε παπάρα.
Τον έχουμε δει στα ονειρά μας....Ρε παιδιά αφού δεν τον έχετε δει , πως τον ψηφίζετε ? >
σου λεω οτι καποιοι τον εχουνε δει απο ολες τις αποψεις τι δεν καταλαβαινεις?????Ρε παιδιά αφού δεν τον έχετε δει , πως τον ψηφίζετε ? >
Μαζί ή ένας-ένας;;;σου λεω οτι καποιοι τον εχουνε δει απο ολες τις αποψεις τι δεν καταλαβαινεις?????
:-*
Ευτυχωs που λεμε κανενα αστειο και γελαμε γιατι σε μιση ωρα....