Επισκέπτης
μα εγω διορθωσω το λαθος μου για να ειμαι σωστος απεναντι του και αυτος με βριζει... :S :S
Για γκόμενες μίλησα....
Αν εσύ γουστάρεις τραβέλια υπάρχουν άπειρα τραβελοθρέντ....γράψε εκεί να ξεγκαβλώσεις....δε σε εμποδίζει κανείς
μα εγω διορθωσω το λαθος μου για να ειμαι σωστος απεναντι του και αυτος με βριζει... :S :S
Εντάξει μετά η σειρά σου....μη μας απογοητεύσεις και ξεφουρνίσεις καμιά πούστικη φωνή,ε;
καληνύχτα καύλα.παιδες καλο βραδυ.....αβραμη καλη σου νυχτα,τα λεμε
παιδες καλο βραδυ.....αβραμη καλη σου νυχτα,τα λεμε
ξεκαυλωνω και εκει αλλα εγραψες οτι γουσταρεις μοβ χρωματακι βρε συ ατιμουλικο...αυτο εγραψες αυτο ποσταρα...μην ντρεπεσαι και τα γυρνας.και μετα τσατιζεσαι και βριζεις ολους τους ομοφοβικους σαν τον λακη...Για γκόμενες μίλησα....
Αν εσύ γουστάρεις τραβέλια υπάρχουν άπειρα τραβελοθρέντ....γράψε εκεί να ξεγκαβλώσεις....δε σε εμποδίζει κανείς
ρε μαν ,ολους αυτους τους λογαριασμους που τους θυμασαι?τους εχεις πουθενα καταγεγραμμενους?
ξεκαυλωνω και εκει αλλα εγραψες οτι γουσταρεις μοβ χρωματακι βρε συ ατιμουλικο...αυτο εγραψες αυτο ποσταρα...μην ντρεπεσαι και τα γυρνας.και μετα τσατιζεσαι και βριζεις ολους τους ομοφοβικους σαν τον λακη...
Ρε το μαλακοκαυλι το λακι κι αλλο θρεντακι ανοιξε για τις γυναικες του μπου......Μαλλον καποια τον χυλοπιτιασε κ το φυσαει κ δεν κρυωνει δεν εξηγειται διαφορετικα τετοιο κολλημα......
Απεναντίας,
κάτι καργιολάκια μου έστελναν pm
με διάφορες πληροφορίες για το άτομό τους ...
παρόλο που έχω πει ότι δεν γαμάω κατσίκες , αραπίνες , αριστερές , αναρχικές
και άγνωστες των φόρουμ ....
το καλυτερο ομως ηταν το πουστικη κιθαρα το κιθαρα ηταν για παραπλανηση
Αν σε είχαν διαβάσει οι αριστερές στα πολιτικά,δε θα έμπαιναν στον κόπο ούτε να σε φτύσουν.
Ένας νεόπλουτο φλώρικο ανθρωπάκι είσαι που μένει Γλυφάδα,και θεωρεί τα Εξάρχεια ποταπή περιοχή....γι'αυτό άλλωστε είσαι μέλος της ΧΑ.....όλα τα ανθρωπάκια εκεί μέσα αισθάνονται μεγάλοι...
Αν βγαίναμε θα φορούσα γάντια και θα ήμουν κουμπωμένος μέχρι πάνω,και σε απόσταση τουλάχιστον 1 μέτρου με τον λαγουδάκη
Ένας νεόπλουτο φλώρικο ανθρωπάκι είσαι που μένει Γλυφάδα,και θεωρεί τα Εξάρχεια ποταπή περιοχή....
άσε τα πούστικα αβραμοτριάντη ....
Ποτέ δεν αναφέρθηκα στους ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ,
αλλά στους θαμώνες!!!!
Οι ανάρχες που συχνάζουν εκεί
ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΕΞΑΡΧΕΙΑ.
Π.χ. ο τελευταίος νεκρός αναρχικός σας,
στο Φάληρο δεν έμενε ;;;;;;;;;;;;
παντως τυπε λακη εισαι αχτιδα ελπιδας για τον αχαχουχα.αφου βρεθηκε γυναικα να σε παντρευτει και να σου κατσει,θα ελπιζει οτι θα βρει και αυτος.
τι εγινε παλι με τον αβραμη ρε?εφαγε μπαν παλι?
παντως τυπε λακη εισαι αχτιδα ελπιδας για τον αχαχουχα.αφου βρεθηκε γυναικα να σε παντρευτει και να σου κατσει,θα ελπιζει οτι θα βρει και αυτος.
Τελείωσε το επισκεπτήριο απλά.τι εγινε παλι με τον αβραμη ρε?εφαγε μπαν παλι?