apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
του κανει ναζια τυπε ο αβραμηςΤο πιστεύεις κ συ αυτό που λένε ότι η απόσταση δυναμώνει τα μεγάλα πάθη κ σβήνει τα μικρά ε;;;
το παιζει δυσκολη παρθενοπιπιτσα
του κανει ναζια τυπε ο αβραμηςΤο πιστεύεις κ συ αυτό που λένε ότι η απόσταση δυναμώνει τα μεγάλα πάθη κ σβήνει τα μικρά ε;;;
λες να μας παρεξηγησουν;δικιο εχεις....να παμε σε κανενα παρκο που θα ειναι πιο ησυχα,τι λες;
Ο λαγουδάκης όμως δεν μασάει από κορδελάκια,θα τον βάλει κάτω και θα πει τον δέσποτη Παναγιώτη!!!του κανει ναζια τυπε ο αβραμης
καλα τι να σου πω τωρα!!!βρε για ενα καφε θελω να παμε,σοβαροι ανθρωποι ειμαστε ρε αβραμηΑν βγαίναμε θα φορούσα γάντια και θα ήμουν κουμπωμένος μέχρι πάνω,και σε απόσταση τουλάχιστον 1 μέτρου με τον λαγουδάκη
Γιατί το αποπαίρνεις το παληκάρι έτσι;;;Ε παρ'τα αρχίδια μου.
Πάνε βόλτα με τον απόλυτο που είναι φιλό-gay
τι να παρω;....τωρα γιατι μου μιλας ετσι;με τον απολυτο δεν θελω να εχω παρτιδες γιατι ειναι ανωμαλος και παει με γριεςΕ παρ'τα αρχίδια μου.
Πάνε βόλτα με τον απόλυτο που είναι φιλό-gay
ειναι κακο παιδι ο αβραμης τυπεΟ λαγουδάκης όμως δεν μασάει από κορδελάκια,θα τον βάλει κάτω και θα πει τον δέσποτη Παναγιώτη!!!
καλα τι να σου πω τωρα!!!βρε για ενα καφε θελω να παμε,σοβαροι ανθρωποι ειμαστε ρε αβραμη
σταματηστε ρε!!αυτα λετε και μου μιλαει ασχημα ο αβραμηςτου κανει ναζια τυπε ο αβραμης
τι να παρω;....τωρα γιατι μου μιλας ετσι;με τον απολυτο δεν θελω να εχω παρτιδες γιατι ειναι ανωμαλος και παει με γριες
ελα ρε!!!σταματα...επειδη κανουμε πλακα εδω;αν κανω κατι τετοιο ξεφωνισε με εδω μεσα,τι αλλο να πω;δεν ειμαι σαν τον απολυτο....ΟΚ δεκτόν.
Αλλά ποιος μου εγγυάται ότι δε θα αρχίσεις να μιλάς για τραβέλια πούστηδες και μαλακίες;
ειναι κακο παιδι ο αβραμης τυπε
λες;τον παππου στην συγγρου να τον παιρνει που και που;....τι να δοκιμασω ρε αβραμη;εμενα δεν μου αρεσουν αυταΜήπως εκτός από γριές γουστάρει και κανά παππού;;;; Γιατί δε δοκιμάζεις;;; Μη χάσεις την ευκαιρία
τυπε αν βγεις με τον αβραμοτριαντη σιγουρα θα σας ξεφωνησουν παντωςελα ρε!!!σταματα...επειδη κανουμε πλακα εδω;αν κανω κατι τετοιο ξεφωνισε με εδω μεσα,τι αλλο να πω;δεν ειμαι σαν τον απολυτο....
Του γυάλισε το γκομενάκι.ελα ρε!!!σταματα...επειδη κανουμε πλακα εδω;αν κανω κατι τετοιο ξεφωνισε με εδω μεσα,τι αλλο να πω;δεν ειμαι σαν τον απολυτο....
φουξια χρωμα τυπε...τυπε αν βγεις με τον αβραμοτριαντη σιγουρα θα σας ξεφωνησουν παντως
κοκκινοσκουφιτσα με βαμμενα νυχακια και χειλακια θα σου σκασει μυτη
και μετα ηθελε με τετοια εμφανιση να τον παω στα μπουρδελα να γαμησει και να γινει αντρας
τυπε ο λαγουδακης δεν τον θελει απλα για ενα πηδημαΤου γυάλισε το γκομενάκι.
τυπε αν βγεις με τον αβραμοτριαντη σιγουρα θα σας ξεφωνησουν παντως
κοκκινοσκουφιτσα με βαμμενα νυχακια και χειλακια θα σου σκασει μυτη
και μετα ηθελε με τετοια εμφανιση να τον παω στα μπουρδελα να γαμησει και να γινει αντρας
ειναι και το αγαπημενο του τυπεφουξια χρωμα τυπε...
Μπορεί να πληρώσεις καμία για ξεκάρφωμα...δεν λέει κάτι.Δε μου λες.....αν έρθω παρέα με κανένα γκομενάκι θα το mute-άρεις εσύ και ο λαγός;