Νέα

Στημένες εκπομπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Greek Psycho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Δεν φταίνε αυτοί που βγαίνουνε στο γυαλί. Φταίνε οι παραγωγοί που στήνουν τις εκπομπές και σύμφωνα με την "αλάνθαστη κρίση" τους βάζουν για παρουσιαστές και γλάστρες αυτούς που βάζουν. Λες και δεν μπορούν να δουν τα ευρωπαικά κανάλια που κινούνται και τί παραγωγές κάνουν.
Πάντως η τηλεόρασή μας και η ποιότητά της μοίαζει καταπληκτικά με την Τουρκική τηλεόραση. Πατέντα!
Ή εμείς μοιάζουμε πολύ με αυτούς ή αυτοί πολύ με εμάς. Οποιος αμφιβάλει μπορει να το τσεκάρει

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εεεεεεε  εντάξει  υπάρχει το ΣΚΑΙ    η κρατική,  εεεεε και αν δεν υπάρχει αυτό υπάρχει και το κόκκινο κουμπάκι  το θέμα είναι όμως ότι πολλές γκόμενες τα βλέπουν αυτά και είναι στη πλειοψηφία τους ανήλικες  η  19χρονες η 20χρονες που δεν δουλεύουν…..,  από τη μια το cosmopolitan  από την άλλη αυτά  και μου έρχεται να πω μια ωραία φράση από μια παλιά καλή  ελληνική ταινία……….μωρέ τι καλά που κάνω εγώ και δε παντρεύομαι …..

[size=12pt](Φαντάσου να θεωρούν φυσιολογικό σε ένα γάμο τις παρτουζες?……….)[/size]

Αν είναι να γίνει με μένα και τις φίλες της γυναίκας μου, μια χαρά μου ακούγεται :rockon:

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Πιστευω οτι οι περισσοτερες "τετοιες" εκπομπες,"στηνουν" τα θεματα για τηλεθεαση.Ειδικα για την Θρασκια (ή Μπαρκια),αν δει καποιος τα θεματα της εκπομπης,ειναι "μυνηματα" στον "Γλου-Γλου",(π.χ. "Μου εταξε γαμο,με παρατησε και τωρα με ζηταει πισω") ο οποιος επισεις μεσω της εκπομπης του το πρωϊ της στελνει αντιστοιχα "μυνηματα".
Οσε δε για την Τατιανα,εδω ειναι Η περιπτωση !!! η γυναικα ειναι τοσο μανιωδως αδιστακτη,που δεν καταλαβαινει τιποτα !

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Εεεεεεε  εντάξει  υπάρχει το ΣΚΑΙ     η κρατική,   εεεεε και αν δεν υπάρχει αυτό υπάρχει και το κόκκινο κουμπάκι   το θέμα είναι όμως ότι πολλές γκόμενες τα βλέπουν αυτά και είναι στη πλειοψηφία τους ανήλικες   η  19χρονες η 20χρονες που δεν δουλεύουν…..,  από τη μια το cosmopolitan   από την άλλη αυτά  και μου έρχεται να πω μια ωραία φράση από μια παλιά καλή   ελληνική ταινία……….μωρέ τι καλά που κάνω εγώ και δε παντρεύομαι …..

(Φαντάσου να θεωρούν φυσιολογικό σε ένα γάμο τις παρτουζες?……….)
Και εγω θεωρω σε ενα γαμο φυσιολογικες τις παρτουζες αλλα χωρις να παιρνει μερος η γυναικα μου  :2funny:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Αδελφια μια και μιλαμε για στημενες εκπομπες για δειτε εδω,
Τι παληκαρι ηταν αυτο?
:2funny: :2funny: :2funny:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ο τυπος ειναι σαν τον Λιακοπουλο :2funny: :2funny:

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Αδελφια μια και μιλαμε για στημενες εκπομπες για δειτε εδω,
Τι παληκαρι ηταν αυτο?
:2funny: :2funny: :2funny:
Φοβερη εκπομπη. Κριμα που το ΕΣΡ την εκοψε τοσο αδοξα. Παρελασαν συγκλονιστικες μορφες. Παντως, ολα τα λεφτα ηταν η αιτιολογια κοψιματος της εκπομπης απο το ΕΣΡ. "Εκπομπη εξαιρετικα χαμηλου ποιοτικου και πνευματικου επιπεδου"!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Φοβερη εκπομπη. Κριμα που το ΕΣΡ την εκοψε τοσο αδοξα. Παρελασαν συγκλονιστικες μορφες. Παντως, ολα τα λεφτα ηταν η αιτιολογια κοψιματος της εκπομπης απο το ΕΣΡ. "Εκπομπη εξαιρετικα χαμηλου ποιοτικου και πνευματικου επιπεδου"!
Eiναι εκπομπη του επιπεδου μου....σκατολογικη.......!!!!!!!!

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ναι ρε π@#στ# μου, ακομα θρηνω. Τι παλικαρι τρελο

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837

Πολύ γέλιο ρίχναμε τότε (2002-3) με τη Σία Λιαροπούλου, είχε και άλλα "φρούτα" π.χ. ο Αντρέας

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Να οι Καραγκιοζηδες που γ@$Ν% την πιατσα
:headbang: :headbang:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ασχετο με τα παραπανω αλλα πρεπει να το δειτε. Στην πραγματικοτητα ειναι πολυ πακετο αν σου συμβει, ο τυπος πρεπει να εχασε τη δουλεια του. Εγω εκλασα απο τα γελια παντος
:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom