Η Σοβιετική Ένωση ήταν ένα κατασκεύασμα των τεκτόνων. Ο σκοπός του Τεκτονισμού είναι ο θρίαμβος του Κομμουνισμού.Άνθρωποι σαν τον θείο σου συνέβαλαν στην κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. Τα κάστρα πέφτουν πάντα από μέσα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στη φυλακή πληθωρικό μοντέλο που έδειρε αστυνομικούς και μετά τους πρόσφερε σεξ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AmoKomA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Η Σοβιετική Ένωση ήταν ένα κατασκεύασμα των τεκτόνων. Ο σκοπός του Τεκτονισμού είναι ο θρίαμβος του Κομμουνισμού.
Γεια σου μασώνε
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Μια χαρά τα παίρνουν οι Ρώσοι αστυνομικοί και στρατιωτικοί. Τώρα ανακατεύουν τα πληρώματα και δεν έχει ο ένας εμπιστοσύνη στον άλλον, γι'αυτό την μπαγλάρωσαν. Ο θείος μου που ήταν υψηλόβαθμος στον Ρώσικο στρατό και τώρα είναι στην σύνταξη, μου είπε ότι αν δεν του καθότανε κάποια εκπαιδευόμενη τότε δεν την περνούσε στον επόμενο βαθμό ή δεν της έδινε μετάθεση. Μόνο εδώ στην Ελλάδα το παίζουν αδιαφθοροι λόγο υψηλού ποσοστού ρουφιάνων σε όλα τα πόστα.
http://[URL unfurl="true"]www.escapingabroad.com/blog/wp-content/uploads/2015/12/parrot-snake_lrg.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Καλά έκανα και σε ψήφισα για μίστερ μαλάκα 2018!
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Μόνο εδώ στην Ελλάδα το παίζουν αδιαφθοροι λόγο υψηλού ποσοστού ρουφιάνων σε όλα τα πόστα.
To να πας να καταγγειλεις καποιον ο οποιος πηρε χρημα απο καποιο λαμογιο για να μην επιβαλει προστιμο ή να σβησει προστιμο ειναι ρουφιανια τυπε. :S :S :S
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Είναι ρουφιανιά γιατί αυτός που θα ρουφιανέψει το κάνει για γλύψιμο στην εξουσία, για να ανέβει περισσότερο και να κάνει τα ίδια και αυτός. Η πρώτη τετράδα στην ρουφιανιά παγκοσμίως είναι η Αμερική πρώτη πρώτη, μετά η Γερμανία, μετά η Αλβανία και μετά η Ελλάδα αν και δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιος είναι πιο ρουφιάνος απ όλους. Ο Έλληνας ή ο Αλβανός? Έχω ζήσει την ρουφιανιά τους πολλές φορές και δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω ποιος είναι στην τρίτη και στην τέταρτη θέση.To να πας να καταγγειλεις καποιον ο οποιος πηρε χρημα απο καποιο λαμογιο για να μην επιβαλει προστιμο ή να σβησει προστιμο ειναι ρουφιανια τυπε. :S :S :S
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Είναι ρουφιανιά γιατί αυτός που θα ρουφιανέψει το κάνει για γλύψιμο στην εξουσία, για να ανέβει περισσότερο και να κάνει τα ίδια και αυτός. Η πρώτη τετράδα στην ρουφιανιά παγκοσμίως είναι η Αμερική πρώτη πρώτη, μετά η Γερμανία, μετά η Αλβανία και μετά η Ελλάδα αν και δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιος είναι πιο ρουφιάνος απ όλους. Ο Έλληνας ή ο Αλβανός? Έχω ζήσει την ρουφιανιά τους πολλές φορές και δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω ποιος είναι στην τρίτη και στην τέταρτη θέση.
Τυπε εχεις βαλθει να μου εξαντλησεις ολες τις photos με τα φιδια. :S :S :S
Σε παράλληλο σύμπαν ζεις εσύ, δεν εξηγείται αλλιώς
Τυπε εχεις βαλθει να μου εξαντλησεις ολες τις photos με τα φιδια. :S :S :S