Νέα

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του για υπεξαίρεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
υποθετω μερικοι ψηφοφοροι σωρρα θα ψηφιζαν ΝΔ η και ΧΑ αν αυτος δεν υπηρχε
σιγα μη ψηφιζαν και το ποτάμι τύπε,ξακαθαρα ανθρωποι που εξαπατηθηκαν απο τους Τσιπρανέλ και το Λεβέντη ειναι για αυτο και κανουν αυτοι οι ψευτες και απατεώνες πόλεμο στον Αρτέμη γιατι καθε ψηφος σε αυτον ειναι μειον μια ψήφος για αυτούς,τους πονάει ο Σώρρας

piato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2016
Κριτικές
14
Like
947
Πόντοι
311
μακρυα παιδια από τετοια αθλια ατομα. μονο κακο κανουν στη χωρα μας. πατανε στην εξαθλιωση που βιωνουν πολλοι συναθρωποι μας

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.394
Πόντοι
2.356
σιγα μη ψηφιζαν και το ποτάμι τύπε,ξακαθαρα ανθρωποι που εξαπατηθηκαν απο τους Τσιπρανέλ και το Λεβέντη ειναι για αυτο και κανουν αυτοι οι ψευτες και απατεώνες πόλεμο στον Αρτέμη γιατι καθε ψηφος σε αυτον ειναι μειον μια ψήφος για αυτούς,τους πονάει ο Σώρρας

Ο σώρρας δεν θα βάλει για εκλογές. Ξύπνα! Άιντε. Τράβα στα γραφεία και ρώτα. Δεν θέλουν να κατεβούν στις εκλογές.

ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΑΖΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΤΗ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΥΛΗΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΘΕ 20 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΝΤΑΒΛΑΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ίσως να φταίει το ιντελεκτουάλ μούσι που έχει και πείθει τόσο κόσμο  :grin:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.394
Πόντοι
2.356
ίσως να φταίει το ιντελεκτουάλ μούσι που έχει και πείθει τόσο κόσμο  :grin:

Φίλε old devil. Τον έχω γνωρίσει. Αλήθεια σου λέω, δεν έχει το στυλ που σε πείθει. Δεν είναι ούτε ρήτορας ούτε τίποτα τέτοιο. Είναι άξιο απορίας πώς τον ακολουθούν.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.394
Πόντοι
2.356
Δηλαδή είναι άξιο απορίας, πώς υφίστανται σαν προσωπικότητες άτομα που πιστεύουν τα όσα λέει ο Σώρρας. Τι είδους τρέλα έχουν;

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Φίλε old devil. Τον έχω γνωρίσει. Αλήθεια σου λέω, δεν έχει το στυλ που σε πείθει. Δεν είναι ούτε ρήτορας ούτε τίποτα τέτοιο. Είναι άξιο απορίας πώς τον ακολουθούν.

πάντως αυτές που τον ακολουθούν πιστά πρέπει να τις μυεί κανονικά  :zfuck:
;)

BigJumper

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
838
Πόντοι
2.972
Βασίζεται κι αυτός στην απελπισία του κόσμου Παπανδρέου - Σαμαράς - Τσίπρας - Σώρρας

:wanker:  :kissass:  :pipa3:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ο σώρρας δεν θα βάλει για εκλογές. Ξύπνα! Άιντε. Τράβα στα γραφεία και ρώτα. Δεν θέλουν να κατεβούν στις εκλογές.
Εχω ρωτήσει τύπε και μου το είπε ανθρωπος που ειναι κοντά στον Αρτεμη,θα κατεβουν απλά θα το ανακοινωσουν τη κατάλληλη ώρα και τότε θα δεις τι θα πάθουν όλα τα λαμόγια,μισεις εναν ανθρωπο που ακομα δεν τον εχεις δει,δε σε πειράζουν οι Σαμαροτσιπροβενιζελοι που μας κατέστρεψαν και σε ενοχλεί ο Σώρρας

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
Εχω ρωτήσει τύπε και μου το είπε ανθρωπος που ειναι κοντά στον Αρτεμη,θα κατεβουν απλά θα το ανακοινωσουν τη κατάλληλη ώρα και τότε θα δεις τι θα πάθουν όλα τα λαμόγια,μισεις εναν ανθρωπο που ακομα δεν τον εχεις δει,δε σε πειράζουν οι Σαμαροτσιπροβενιζελοι που μας κατέστρεψαν και σε ενοχλεί ο Σώρρας
εγω τον γνωριζω και προκειται περι πλαστογραφου απατεωνα τον οποιο καλυπτουν επειδη χειραγωγει και ελεγχει καμποσα αγραμματα ζωα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.251
Πόντοι
5.006
τυπε καμια οικονομικη ενισχυση εδωσες προς τον κυριο σωρρα ή μονο στα λογια τον υποστηριζεις? :think:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Δεν ξερω αν υπαρχουν τα ομολογα ή δεν υπαρχουν... Το αφηνουμε και περιμενουμε....
Εδω ας υποθεσουμε οτι οντως υπαρχουν....
Ομως ο Σωρρας ειναι ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ των ομολογων....
Ποιος ειναι ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ???
Γιατι μπορει να αποπληρωθει το χρεος με αυτα τα ομολογα,αλλα το χρεος δεν εξαφανιζεται....θα το εχει "αγορασει" ο εγγυητης των ομολογων...
Ποιος ειναι??? ο Σορος??? Οι Ροθτσιλντ??? Οι Ολυμπιοι Θεοι???
Γιατι οταν του κανουν αυτην την ερωτηση αρχιζει και βριζει???

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
εγω τον γνωριζω και προκειται περι πλαστογραφου απατεωνα τον οποιο καλυπτουν επειδη χειραγωγει και ελεγχει καμποσα αγραμματα ζωα
Τον Τσίπρα που χειραγωγει οχι κάμποσα αλλά εκατομμύρια ζώα ποιος να τον καλύπτει άραγε?
Εχει αρχισει και σπέρνει πανικο στη καθεστηκυία ταξη των αριστεροπρασινοκοκκινοροζανελολεβεντο λαμογίων ο Αρτέμης..ε ρε και μολις ανακοινωσει τη καθοδο στις εκλογές τι πανικός εχει να γίνει :s&m_2:

τυπε καμια οικονομικη ενισχυση εδωσες προς τον κυριο σωρρα ή μονο στα λογια τον υποστηριζεις? :think:
Τύπε δεν ειναι όλα λεφτα και πρέζα οπως στις εγκληματικες συμμορίες,στις ιδεολογίες μπορεις να βοηθησεις και με άλλους τρόπους :sunglasses:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.458
Πόντοι
2.606
Τον Τσίπρα που χειραγωγει οχι κάμποσα αλλά εκατομμύρια ζώα ποιος να τον καλύπτει άραγε?
Εχει αρχισει και σπέρνει πανικο στη καθεστηκυία ταξη των αριστεροπρασινοκοκκινοροζανελολεβεντο λαμογίων ο Αρτέμης..ε ρε και μολις ανακοινωσει τη καθοδο στις εκλογές τι πανικός εχει να γίνει :s&m_2:
Τύπε δεν ειναι όλα λεφτα και πρέζα οπως στις εγκληματικες συμμορίες,στις ιδεολογίες μπορεις να βοηθησεις και με άλλους τρόπους :sunglasses:
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: ΘΕΟΥΛΗΣ....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.100
Πόντοι
17.085
Εγώ πιστεύω ότι ο Σώρρας είναι 2560 χρονώνε και την αρχαία τεχνολογία του την έδωσαν οι ίδιοι οι αρχαίοι μυστικοί Ελλάνιοι εφευρέτες. Την τεχνολογία αυτή την είχαν χρησιμοποιήσει για να πάνε στο φεγγάρι (όπου υπάρχει ελληνική αποικία), αλλά μας το κρύβουν οι Εβραίοι. Γενικώς όλα στον κόσμο τα ελέγχουν οι Εβραίοι και άλλα αλητάκια της Νέας Τάξης, αλλά ο Σώρρας τους ξέφυγε και τους αντιμάχεται.
Γιατί; Δεν κατάλαβα. Οι άλλοι είναι καλύτεροι;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.394
Πόντοι
2.356
Ο Αντισθένης σε μία παράγραφο ανέλυσε πλήρως τον Έλληνα "σκεπτόμενο". Δυστυχώς καλά να πάθουν όσοι πιστεύουν στη συνωμοσιολογία και στον Αϊ Βασίλη... Είτε έχει τη μορφή του Σώρρα, είτε του Σαμαρά είτε του Τσίπρα.

ΥΓ. Το μέλος ποποπ πώς τον λένε εκεί, τρολάρει μήπως;; Ρωτάω γιατί πρέπει να είσαι πολύ να μη πω για να πιστεύεις έναν κοινό απατεώνα φαντασμένο.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.394
Πόντοι
2.356
Και ξαναλέω. Τον έχω γνωρίσει. Τον βλέπω. Ξέρω για να σας το λέω. Δεν έχει τίποτα που να σε κάνει να τον πιστεύεις. Αποδεδειγμένα είναι μπαρούφες όλα όσα αναφέρει. Τίποτα είναι ο άνθρωπος. Απορώ πραγματικά με τους χαζούς που πιστεύουν όσα λέει.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Μαθετε να κάνετε διάλογο με επιχειρήματα,επιχειρήματα οχι κραυγές και χαρακτηρισμους
Παραθέτω απλά μια συνεντεύξη που συζητηθηκε πολύ και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του,γιατι κάποιοι  πολυ θα ηθελαν να μην υπάρχει ο Αρτέμης αλλά δυστυχώς για αυτούς όλο και περισσότερο κόσμος τον μαθαίνει.
Αφου δείτε το βιντεο σχολιάστε αλλά με επιχειρηματα οχι προσωπικές επιθέσεις.
Ευχαριστώ

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.100
Πόντοι
17.085
Και ξαναλέω. Τον έχω γνωρίσει. Τον βλέπω. Ξέρω για να σας το λέω. Δεν έχει τίποτα που να σε κάνει να τον πιστεύεις. Αποδεδειγμένα είναι μπαρούφες όλα όσα αναφέρει. Τίποτα είναι ο άνθρωπος. Απορώ πραγματικά με τους χαζούς που πιστεύουν όσα λέει.
Είναι αρχιμπαρούφες αυτά που λέει, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που τον πιστεύουν. Μπορούμε να κάνουμε ενδιαφέρουσες και χρήσιμες παρατηρήσεις για τη βλακεία γενικά (και ειδικά, την ελληνική βλακεία) με την περίπτωσή του.
Το 2560 χρονώνε δεν το είπα καθόλου για πλάκα. Κόβω το κεφάλι μου ότι αν το πει ή το υπονοήσει θα υπάρξουν κάποιοι που θα τον πιστέψουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom