Νέα

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του για υπεξαίρεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
δεν σε είπαμε αριστερό ρε.. μαλάκα σε λέμε (αν και εν πολλοίς τα δύο αυτά ταυτίζονται)...
και ψευτη διοτι ελεγε οτι δεν εχει ψηφισει ΣΥΡΙΖΑ και μαλιστα οτι αν δεν τον πιστευουμε να ψαξουμε τα μηνυματα

αλλα ελα που εμεις τα ψαξαμε...χαχαχαχα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
και ψευτη διοτι ελεγε οτι δεν εχει ψηφισει ΣΥΡΙΖΑ και μαλιστα οτι αν δεν τον πιστευουμε να ψαξουμε τα μηνυματα

αλλα ελα που εμεις τα ψαξαμε...χαχαχαχα
Ποτε ειπα οτι δεν εχω ψηφισει Συριζα;Ειχα πει οτι ψηφισα στις πρωτες εκλογες.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Oχι τυπε δεν ειμαι ψευτης,εσυ ομως δυστυχως εισαι ΝΔ.
δεν ειμαι νδ, αν στην ηγεσια δεν ηταν ο αδωνις με τον κυριακο δεν ειμαι σιγουρος αν θα ψηφιζα νδ

καποια στελεχη και της νδ, τα αποστρεφομαι

δε ξερω αν σε καλυψα;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.952
Πόντοι
5.506
Παράθεση από: YannisKapsonis link=topic=212687.msg5997603#msg5997603 date=1420358960
εδώ ρε βγαίνει ο σαμαράς λέει στον άλλον να τους γαμήσει και ο τσίπρας μόκο...για τον μπαλτάκο μόκο και πάλι...αν κάνει κανένα αστείο ότι πάει να τους κυνηγήσει τον έχουνε φάει για πλάκα...και εύκολα...ακόμα και αν βγει στην εξουσία...να σου θυμήσω πως μόνο ο τσοχατζο είχε 850 εκατομμυρια δολλαρια στην UBS σε εναν λογαριασμο που του βρηκανε...με τοσα φραγκα και αλλα τοσα που εχουνε και οι αλλοι πιστευεις θα επιτρεψουνε στον τσιπρα να τους ριξει ποινικες ευθυνες ? Θα τον φανε λαχανο πριν καν ανοιξει το στομα του...
και ναι διαφθορα υπηρχε παντα και θα συνεχιζει να υπαρχει....μηπως θελεις να δεις τα ποθεν εσχες των συριζαιων ? αστο...αριστεροι της κακιας ωρας...

εγώ ψηφίζω Ν.Δ για τον απλό λόγο ότι ξέρω τι με περιμένει...είναι ξεκάθαροι τουλάχιστον σε αυτά που λενε...ξέρουμε οτι μας περιμενει λιτοτητα αλλα τουλαχιστον θα συνεχιστει η δανειοδοτηση και θα μπορουμε να πληρωσουμε μισθους στον κοσμο...

απο την αλλη μερικοι εξυπνακηδες λενε πως ο σαμαρας δημιουργει ενα κλιμα φοβου οτι αν βγει ο συριζα θα καταστραφουνε τα παντα...

τον φοβο τον δημιουργει ο συριζα οταν του κανεις την απλη ΓΑΜΗΜΕΝΗ ερωτηση...που θα βρεις τα λεφτα οταν οι ξενοι σου πουνε ΟΧΙ για διαγραφη του χρεους (εστω μερος του) και σου λεει θα διαπραγματευτουμε σκληρα που δεν ξερει ΚΑΝ τι σημαινει ευρωπη και οτι δεν μπορει να διαπραγματευτει απολυτως τιποτα....δεν ηθελε καν να συμμετασχει σαν παρατηρητης να δει πως γινονται οι συμφωνιες με την τροικα σε προταση της Ν.Δ...

αφού είναι τόσο σκληρή η Ευρώπη γιατί δεν πιέζει την Γερμανία να δώσει τα κατοχικά δανεια που χρωστάει;εσύ που ξέρεις οτι δεν θα πετύχουν μείωση η διαγραφή του χρέους,το οποίο είναι ολοφάνερο πως είναι μη βιώσιμο;Το γες μαν δεν ηταν ποτε διαπραγμάτευση και το ξεπουλημα των πάντων σε κεφαλαιοκρατες.Βάλτε το γαμωμυαλο σας να δουλέψει λίγο.έγκλημα αν ψηφισεις να συνεχιστεί η καταστροφή της χώρας.

Εντωμεταξύ του γράφει αυτά που του γράφει ο Καψώνης και του απαντάει έτσι.
Και μετά από δύο χρόνια Τσίπρα συνεχίζει και έχει και μούτρα να μιλάει για πολιτικά ο μαστερ.

Μας κουνάει και το δάχτυλο.

Ρε συ μαστερ, την παλεύεις;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
δεν ειμαι νδ, αν στην ηγεσια δεν ηταν ο αδωνις με τον κυριακο δεν ειμαι σιγουρος αν θα ψηφιζα νδ

καποια στελεχη και της νδ, τα αποστρεφομαι

δε ξερω αν σε καλυψα;
Δηλαδη ο Αδωνις και το απολυτο τιποτα ο Κουλης σε πειθουν να ψηφισεις ΝΔ.Τα λογια περισσευουν νομιζω.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Περί Σώρρα απ' το άξιο συγχαρητηρίων ellinikahoaxes.gr:
Τα $326 τρις κοπανιστού αέρα του Σώρρα στη Παγκόσμια Τράπεζα
αξίζει να το διαβάσετε.
αυτο το σημειο του κειμενου τα λεει ολα

...δεν μπορούσα να πιστέψω ότι νοήμονες άνθρωποι θα μπορούσαν να πέσουν θύματα μιας τέτοιας τραβηγμένης απάτης....

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Δηλαδη ο Αδωνις και το απολυτο τιποτα ο Κουλης σε πειθουν να ψηφισεις ΝΔ.Τα λογια περισσευουν νομιζω.
εδω εσενα σε επεισε ο τσιπρας ρε και οτι θα εκανε διαγραφη χρεους και οτι θα παρει γερμανικες αποζημειωσεις...

με πειθουν και πολυ μαλιστα...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.952
Πόντοι
5.506

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.952
Πόντοι
5.506
εδω εσενα σε επεισε ο τσιπρας ρε και οτι θα εκανε διαγραφη χρεους και οτι θα παρει γερμανικες αποζημειωσεις...

με πειθουν και πολυ μαλιστα...

Έλα βρε Διομήδη που κάθεσαι και ασχολείσαι, ο μαστερ δικαιωματικά αποκλείεται από πολιτικές συζητήσεις, το κέρδισε με το σπαθί του.  :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εδώ και μερικές σελίδες ,όσοι γράφετε υπέρ του ενός και κατά του άλλου είστε σε χειρότερα μαντριά και απο αυτό το μόρφωμα του Σώρρα..Εμμετός σκέτος...
Μόνο αυτός που γράφει απο το εξωτερικό είναι εκ του ασφαλούς!Όλοι οι υπόλοιποι είστε άξιοι των επιλογών σας..

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Εδώ και μερικές σελίδες ,όσοι γράφετε υπέρ του ενός και κατά του άλλου είστε σε χειρότερα μαντριά και απο αυτό το μόρφωμα του Σώρρα..Εμμετός σκέτος...
Μόνο αυτός που γράφει απο το εξωτερικό είναι εκ του ασφαλούς!Όλοι οι υπόλοιποι είστε άξιοι των επιλογών σας..
εσυ τι θα ψηφισεις;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
για κανε το πενηνταρακια
Δεν υπάρχουν πενηνταράκια ..Πρέπει να μοχθήςουμε για να τα βγάλουμε!Και ούτε κάποιος θα μας τα δώσει έτσι..
Ακόμα και στο τι να ψηφίσουμε πρέπει μόνος του ο καθένας να το βρει...Διότι θα είναι αυτό που του αξίζει..

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Δεν υπάρχουν πενηνταράκια ..Πρέπει να μοχθήςουμε για να τα βγάλουμε!Και ούτε κάποιος θα μας τα δώσει έτσι..
Ακόμα και στο τι να ψηφίσουμε πρέπει μόνος του ο καθένας να το βρει...Διότι θα είναι αυτό που του αξίζει..
ρε ωραια ολα αυτα, αλλα εσυ πες τι σκεφτεσαι να ψηφισεις, δεν προσαναλολιζεσαι καπου

δωσε μας τα φωτα σου και εμας που ειμμαστε στα μαντρια

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ρε ωραια ολα αυτα, αλλα εσυ πες τι σκεφτεσαι να ψηφισεις, δεν προσαναλολιζεσαι καπου

δωσε μας τα φωτα σου και εμας που ειμμαστε στα μαντρια
όχι φίλε δεν πρόκειται να πω κάτι συγκεκριμένο με τον τρόπο που πας να το εκμαιεύσεις!
Ότι έχω πει αρκεί!Αμφισβητώ το υπάρχον πολιτικό κατεστημένο που σε προηγούμενα ποστ το κατονόμασα  και το θεωρώ υπεύθυνο για πολλά δεινά που συμβαίνουν και ακόμα πιο πολύ για αυτά που θα φέρουν!
Αντιθέτως είμαι υπέρ της ολικής αναθεώρησης της υπάρχουσας κατάστασης με κέντρο την Ελλάδα και τους πολίτες αυτής της χώρας γι αυτό και απεχθάνομαι την αριστερά που βάζει στο παιχνίδι και τους Λαθραίους!
Τι άλλο θέλεις να πούμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom