Νέα

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του για υπεξαίρεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Με κάτι τέτοια πόστ είναι να πηγαίνεις στον Σώρρα και να πληρώνεις και διπλό πόσο εγγραφής και να απαγγέλεις και τον όρκο με περίσσιο ζήλο..  :helpplea:
Δεν ξέρω ποιές ήταν οι δύο άλλες επιλογές σου απο τις 3 διαφορετικές που αναφέρεις αλλά κρίνοντας απο αυτή του ΣΥΡΙΖΑ ή του Κούλη που υπάρχει η πρόθεςη , χίλιες φορές καλύτερα να τρώει κάποιος το παραμύθι του Σώρρα!!

ειχα ψηφισει και την Δραση του Μανου

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Με κάτι τέτοια πόστ είναι να πηγαίνεις στον Σώρρα και να πληρώνεις και διπλό πόσο εγγραφής και να απαγγέλεις και τον όρκο με περίσσιο ζήλο..  :helpplea:
Δεν ξέρω ποιές ήταν οι δύο άλλες επιλογές σου απο τις 3 διαφορετικές που αναφέρεις αλλά κρίνοντας απο αυτή του ΣΥΡΙΖΑ ή του Κούλη που υπάρχει η πρόθεςη , χίλιες φορές καλύτερα να τρώει κάποιος το παραμύθι του Σώρρα!!
δηλαδη εσυ μεταξυ σωρρα, κουλη και τσιπρα επιλεγεις σωρρα;

Chocolatito

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Ερώτηση: Αφού ο Σορρας έχει τόσα λεφτά όσα λλεει γιατί για να γρεφτείς στο κόμμα του πρέπεθ να πληρώνεις?? ε??  :think:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
δηλαδη εσυ μεταξυ σωρρα, κουλη και τσιπρα επιλεγεις σωρρα;
Εννοείται!!!!!Βάλε και Λεβέντη,Φώφη και Σταύρο μέσα!!Χίλιες φορές Σώρρα και με τα δύο!!!Είναι η καλύτερη ψήφος διαμαρτυρίας !!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ερώτηση: Αφού ο Σορρας έχει τόσα λεφτά όσα λλεει γιατί για να γρεφτείς στο κόμμα του πρέπεθ να πληρώνεις?? ε??  :think:
Ερώτηση: Αφού ο Σορρας έχει τόσα λεφτά όσα λλεει γιατί για να γρεφτείς στο κόμμα του πρέπεθ να πληρώνεις?? ε??  :think:
Έτσι για το τρόλλ της υπόθεσης...Είναι σαν να με ρωτάς "Αφού το Δ.Ν.Τ και Ευρώπη έχουν τεράστια ποσά γιατί δεν μας διαγράφουν τα χρέη...?Απο εμάς περιμένουν?.."

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Εννοείται!!!!!Βάλε και Λεβέντη,Φώφη και Σταύρο μέσα!!Χίλιες φορές Σώρρα και με τα δύο!!!Είναι η καλύτερη ψήφος διαμαρτυρίας !!!
εσυ ψηφιζεις για να καλυτερευσεις τη ζωη σου, ή για να διαμαρτυρηθεις;

εχεις την εντυπωση οτι με τη διαμαρτυρια θα φτιαξει η ζωη σου;

χιλιαδες αγανακτησμενοι μας ζαλησαν τα παπαρια τα προηγουμενα, χρονια

ολοι αυτοι που ψηφισαν καμμενο και τσιπρα, ψηφισαν για να διαμαρτυρηθουν

και τι εγινε; αλλαξε κατι καλυτερευσε η ζωη μας;

μαλλον χειροτερη εγινε

αρα τι νομιζεις οτι θα πετυχεις ακριβως με τη ψηφο διαμαρτυριας;

μου φαινεται οτι ειμαστε τοσο μαλακες που μυαλο δε βαζουμε με τιποτα τελικα...

ΥΓ ο λεβεντης πριν μπει στη βουλη οριοταν στα καναλια, τωρα παιρνει το 5χιλιαρο εχει τις αμαξαρες να τον πηγαινοφαιρνουν και ουτε που ακουγεται...αφου εχουν εσας του παπαρες να τους ψηφιζεται για να διαμαρτυρηθειτε...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

μαλλον χειροτερη εγινε

ΥΓ ο λεβεντης πριν μπει στη βουλη οριοταν στα καναλια, τωρα παιρνει το 5χιλιαρο εχει τις αμαξαρες να τον πηγαινοφαιρνουν και ουτε που ακουγεται...αφου εχουν εσας του παπαρες να τους ψηφιζεται για να διαμαρτυρηθειτε...
Τύπε εγώ δεν εκφράστικα!Διατύπωσα την Ουδέτερη άποψη πως σε σχέση με τους παραπάνω άχρηστους, επικίνδυνους και αναξιόπιστους που τους βάζω όλους στην ίδια κατηγορία δεν είναι κάτι χειρότερο ο Σώρρας...
Αν πίστευα πως κάποιος θα μου καλυτερέψει τη ζωή στο ελάχιστο ή έστω θα μετρίαζε την κατρακύλα σε όσα θέματα είναι στην δικαιοδοσία του και όχι στην προσωπική μου ικανότητα τότε μαζί σου!!!
Αλλά επιδή δεν έχω καμιά ελπίδα απο κανέναν απο τους παραπάνω και δεν μπορώ να κάνω τίποτα τότε αρέσκομαι στο Τρολλάρισμα Σώρρα..μέχρι την ολική καταστροφή ...
Προτείνεις κάτι άλλο?;-)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Τύπε εγώ δεν εκφράστικα!Διατύπωσα την Ουδέτερη άποψη πως σε σχέση με τους παραπάνω άχρηστους, επικίνδυνους και αναξιόπιστους που τους βάζω όλους στην ίδια κατηγορία δεν είναι κάτι χειρότερο ο Σώρρας...
Αν πίστευα πως κάποιος θα μου καλυτερέψει τη ζωή στο ελάχιστο ή έστω θα μετρίαζε την κατρακύλα σε όσα θέματα είναι στην δικαιοδοσία του και όχι στην προσωπική μου ικανότητα τότε μαζί σου!!!
Αλλά επιδή δεν έχω καμιά ελπίδα απο κανέναν απο τους παραπάνω και δεν μπορώ να κάνω τίποτα τότε αρέσκομαι στο Τρολλάρισμα Σώρρα..μέχρι την ολική καταστροφή ...
Προτείνεις κάτι άλλο?;-)

ε με αυτο το σκεπτικο τοτε ας κατσουμε ολοι με τα χερια σταυρωμενα και να περιμενουμε την ολικη καταστροφη της Ελλαδας.
Δεν παει ετσι.
Απο την στιγμη που ζουμε σε αυτην την χωρα ειμαστε υπευθυνα ατομα και το δειχνουμε και με την ψηφο μας.
Η αποχη δεν ειναι λυση.

Πιστευω οτι αν γινει το σεναριο ολικης καταστροφης που αναφερεις σε λιγο δεν θα μεινει ουτε ενας χριστιανος εδω περα

Ολοι θα φυγουνε στο εξωτερικο και εχουν φυσικα την δυνατοτητα ,
οι υπολοιποι θα κλαινε εδω την μοιρα τους και θα βριζουν μια τον Τσιπρα μια τον Μητσοτακη μια την Ν.Δ μια το Πασοκ και παει λεγοντας

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ε με αυτο το σκεπτικο τοτε ας κατσουμε ολοι με τα χερια σταυρωμενα και να περιμενουμε την ολικη καταστροφη της Ελλαδας.
Δεν παει ετσι.
Απο την στιγμη που ζουμε σε αυτην την χωρα ειμαστε υπευθυνα ατομα και το δειχνουμε και με την ψηφο μας.
Η αποχη δεν ειναι λυση.

Πιστευω οτι αν γινει το σεναριο ολικης καταστροφης που αναφερεις σε λιγο δεν θα μεινει ουτε ενας χριστιανος εδω περα

οι υπολοιποι θα κλαινε εδω την μοιρα τους και θα βριζουν μια τον Τσιπρα μια τον Μητσοτακη μια την Ν.Δ μια το Πασοκ και παει λεγοντας
Προς το παρόν το πράγμα πάει σε αδιέξοδο και τα σενάρια ολικής καταστροφής είναι τα επικρατέστερα...Για εμένα το μεγάλο ζήτημα είναι το ποιός θα είναι ο διαχειριστής της επόμενης κατάστασης μετά την νομοτελειακή έξοδο απο το Ευρώ ...Ίσως κάποιος σοβαρός φορέας που ακόμα δεν έχει εμφανιστεί !Ελπίζω πάντως σίγουρα να μην είναι όσοι ήδη ξέρουμε...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν παει ετσι.
Η αποχη δεν ειναι λυση.

Το να μην εμενε ουτε ενας χριστιανος εδω και γενικα θρησκευομενοι θα ηταν ιδανικο για την χωρα.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Το να μην εμενε ουτε ενας χριστιανος εδω και γενικα θρησκευομενοι θα ηταν ιδανικο για την χωρα.

Και οι αθεοι που θα μεινουν πισω σιγουρα θα την σωσουν τυπε  :S :S :S

ork15_b2.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.025
Πόντοι
5.506

Ναι, ωραια, ας μπερδεψουμε και λιγο απο θρησκεια ενω εχουμε την τυφλα μας απο πολιτικα να γινει τελειως μαρμελαδα το μυαλο μας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

μαλλον χειροτερη εγινε

Δηλαδη εσυ ψηφιζεις νδ για να καλυτερευσει η ζωη σου;Αυτοι που την εκαναν να μην υποφερεται,θα την καλυτερεψουν;Εισαι σοβαρος ρε;Εσυ δεν θεωρεις τον εαυτο σου παπαρα για να καταλαβω δηλαδη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ναι, ωραια, ας μπερδεψουμε και λιγο απο θρησκεια ενω εχουμε την τυφλα μας απο πολιτικα να γινει τελειως μαρμελαδα το μυαλο μας.
Το οτι παραδεχεσαι οτι δεν εχεις ιδεα απο πολιτικα ψηφιζοντας ΝΔ σε τιμα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.025
Πόντοι
5.506

μαλλον χειροτερη εγινε

Αυτο.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Προτείνεις κάτι άλλο?;-)
λες ''Διατύπωσα την Ουδέτερη άποψη πως σε σχέση με τους παραπάνω άχρηστους, επικίνδυνους και αναξιόπιστους που τους βάζω όλους στην ίδια κατηγορία δεν είναι κάτι χειρότερο ο Σώρρας...''

απαντηση, τα ιδια λεγαν και οι αλλοι για τον τσιπρα και τον καμμενο

''ελα μωρε ποσο χειροτερα να τα κανουν;''

και τα εκαναν πολυ χειροτερα, φτασαμε ενα βημα απο την ολικη καταστροφη, υποθηκευτηκε η δημοσια περιουσια για τα επομενα 100 χρονια, χασαμε τις τραπεζες οριστικα και αμετακλητα και φορτθηκαμε ενα επιπελεον βαρος περι τα 100 δισ

αρα η απαντηση ειναι υπαρχουν και πολυ χειροτερα...και ο σωρρας ειναι κατι πολυ χειροτερο, οπως ηταν και ο τσιπρας

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.025
Πόντοι
5.506
Το οτι παραδεχεσαι οτι δεν εχεις ιδεα απο πολιτικα ψηφιζοντας ΝΔ σε τιμα.

Ευγενικα συμπεριελαβα και τον εαυτο μου για να μην παρεξηγηθεις. Εσυ που σε ενοχλουν ολοι και πλεον σε ενοχλει ΚΑΙ το θρησκευμα, ψαξου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom