Νέα

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του για υπεξαίρεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96

Ολα τα λεφτά ο καράφλας που καθεται και δεν φαινεται να συμμετεχει στον όρκο. Καποια στιγμη καταλαβαινει σε τι κοτσανες "ορκιζονται" οι συμπολεμιστες, και τον παιρνουν τα γελια, βαζει δε το χερι του στο προσωπο για να μη φανει....

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.097
Πόντοι
6.796
Ολα τα λεφτά ο καράφλας που καθεται και δεν φαινεται να συμμετεχει στον όρκο. Καποια στιγμη καταλαβαινει σε τι κοτσανες "ορκιζονται" οι συμπολεμιστες, και τον παιρνουν τα γελια, βαζει δε το χερι του στο προσωπο για να μη φανει....

Ορκιζομαι στη συμπαντική συνειδητοτητα λέει.. ??  ΧΑΧΑΧΑΧΑ  :2funny:  :2funny:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Ορκιζομαι στη συμπαντική συνειδητοτητα λέει.. ??  ΧΑΧΑΧΑΧΑ   :2funny:   :2funny:

χααχαχαχ ρε γραφεις στο google συμπαντικη συνειδητοτητα και εχει μονο "ορκο σωρρα"
χααχχ αυτος εφηυρε αυτην την φραση

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.097
Πόντοι
6.796
χααχαχαχ ρε γραφεις στο google συμπαντικη συνειδητοτητα και εχει μονο "ορκο σωρρα"

«Ορκίζομαι στη συμπαντική συνειδητότητα και νομοτέλεια, στην ένωση όλων των ιερών ψυχών… Ορκίζομαι ως πολεμιστής στον ιερό σκοπό της ελευθερίας της Ελλάδος, του Ελληνισμού και της ελληνικότητας να υπηρετώ των αλήθεια, την αρμονία… Ορκίζομαι να προστατεύω τους Συνέλληνές μου… Ορκίζομαι να πολεμήσω για την εγκαθίδρυση του Ελληνισμού…»

:kneel: ΑΜΗΝ

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
57
Πόντοι
1
Απο τοτε που ειχα παει στον στρατο πρωτη μου φορα ηταν που κατάλαβα ποση μαλακια υπάρχει στους Ελληνες.Μετα στις διακοπές μου ανα την Ελλαδα  και με την δουλεια μου διαπίστωσα οτι αυτη η ηλιθιότητα υπήρχε σε ολες τις ηλικίες. Τωρα βλεπω να συνεχίζει να υπαρχει ακόμα και στην νεοτερη γενεια απο την δικη μου. Κακο πραγμα να εισαι 1 αμορφωτος και 2 ακολουθείς το πλήθος. Ειμαι σιγουρος οτι παλι θα ψηφίσουν αυτους που τους λήστευαν  . Η μαλακια στην Ελλαδα παει σύννεφο,νομιζω εχουμε το παγκόσμιο ρεκορ είμαστε η νο 1 στον κόσμο. Και μετα εχεις καποιους να λενε για τις ριζες μας , την αρχαια Ελλαδα. Ταξιδέψτε οσο μπορείτε εντος και εκτος Ελλαδας ειναι το καλυτερο σχολειο.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Φίλε όχι. Το παρατήρησα. Στα σοβαρά τα λένε και τα ακούνε όλα αυτά όλοι εκεί πέρα. Απλά αυτός λουφάρει κι έχει αράξει εκεί.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.097
Πόντοι
6.796

Στον όρκο δε λένε "συμπαντική" γιατί οι παπούδες δε τη πιανουν τη λέξη και λένε "σημαντικη" συνειδητότητα..  :2funny:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
«Ορκίζομαι στη συμπαντική συνειδητότητα και νομοτέλεια, στην ένωση όλων των ιερών ψυχών… Ορκίζομαι ως πολεμιστής στον ιερό σκοπό της ελευθερίας της Ελλάδος, του Ελληνισμού και της ελληνικότητας να υπηρετώ των αλήθεια, την αρμονία… Ορκίζομαι να προστατεύω τους Συνέλληνές μου… Ορκίζομαι να πολεμήσω για την εγκαθίδρυση του Ελληνισμού…»

:kneel: ΑΜΗΝ

Εξαιρέσει τη τελευταία φράση αναρωτιέμαι πόσοι καταλάβαιναν τι έλεγαν ενώ ορκιζόντουσαν...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
όλοι αυτοί οι μαλακισμένοι μετα το ξεβράκωμα του ψωρα θα πάνε στα χρυσαυγουλα, αφού είναι αμέσως πολιτικός χώρος που ταιριάζει στο επίπεδό τους

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
41
Πόντοι
6

διεξοδικη αναλυση του φαινομενου απο τους ελαχιστους εχεφρωνες πολιτικους αναλυτες που εμειναν(αν και αριστερος που τον κανει πιο μαγκα)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.780
Πόντοι
9.931
Κανονικά σε ολους αυτους που πιστεύουν τα παραμύθια του Σωρρας θα έπρεπε να εφορμοστη η Τελική Λύση.

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
41
Πόντοι
6
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Συνημμένα

• ScreenHunter_172 Jan. 06 02.45.jpg
    ScreenHunter_172 Jan. 06 02.45.jpg
    74,8 KB · Εμφανίσεις: 17

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
o σωρρας ειναι ενα αστειο κακεκτυπο του νωντα  :rolleyes: :sunglasses:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Εγω πιστευω πως απαιτει (και) ψυχολογικα προβληματα για να πεισεις τον εαυτο σου να στρατευτει με τον Σωρρα.

Ενας ανοητος μπορει να πονταριζε σε πυραμιδες, ή να επινε φραπελιά (μες στην απελπισια του), εχοντας πειστει απο καποια ψευδη αριθμητικα στοιχεια και καποιες φημες.

Ο Σωρρας δεν πουλαει μόνο φουμαρα.

Πουλαει την ιδια την ΤΡΕΛΑ.

Ολη η ομιλια του, απ' την αρχη ως το τελος, ειναι επιδεικτικα ασυναρτητη.
Χωρις ειρμο. Χωρις ιχνη αληθοφανειας.

Ακομα κι ενας retard δεν μπορει να πιστεψει ολα αυτα, αν δεν το θελησει!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Καλα, οι θρησκειες ειναι αποδεκτές ως τμημα μιας ευρυτερης κουλτουρας (πχ ελλην-ορθοδοξη). Συνδεονται με παραδοσεις, εθνικες διεκδικησεις, συστηματα αξιών... και, τελοσπαντων, ακομα κι αν εισαι αρκετα αφελης για να πιστευεις στη θρησκεια καθεαυτη (Θεος, Παναγία, Χριστος κλπ κλπ), εχεις τη δικαιολογια οτι την διδαχθηκες.
Δηλαδη, την παρελαβες ετοιμη, ως αξιωμα.

Εδω μιλαμε για εναν τυπο - με σαρκα και οστα - που καλειται να ΔΕΙΞΕΙ οτι εχει 3 τρισ. (δεν τιθεται θεμα "αξιωματος", ή "ιερης πιστης") => Χρειαζεται ΘΕΛΗΣΗ για να πειστεις για κατι τόσο τρελο.
Εξ ου και συντεινω στα λεγομενα του Καραμπελιά. Δεν ειναι μόνο θεμα βλακειας.

Θα το δω το βιντεακι, σε λιγο...

ΥΓ - Πώς ειναι δυνατον να με ξερεις, σε "προσωπικο" επιπεδο?
Δηλαδη, να ξερεις τη φατσα μου κλπ?
Αφου δεν εχουμε κοινους γνωστους, και δεν εχω δημοσιευσει τα πραγματικα μου στοιχεια => Ατοπο.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
ΥΓ - Πώς ειναι δυνατον να με ξερεις, σε "προσωπικο" επιπεδο?
Δηλαδη, να ξερεις τη φατσα μου κλπ?
Αφου δεν εχουμε κοινους γνωστους, και δεν εχω δημοσιευσει τα πραγματικα μου στοιχεια => Ατοπο.

Εχεις αναφέρει κάποια φιλμ που είδες στην " Ιριδα "
και παρευρισκόμουν στις προβολές και εγώ.
Εχεις αποκαλύψει στο μπου.κομ κάποια χαρακτηριστικά σου
( ύψος , βάρος, ηλικία , ότι σπουδάζεις οικονομικά  κτλ )
και κάποια απο τα φιλμ που είδες είχαν
πολύ λίγους θεατές , στους οποίους συμπεριλαμβανόμουν και εγώ.
Στο τέλος των  ταινιών , έγιναν  σχόλια , είπες
τη γνώμη σου και εγώ τη δική μου.
Εν πάση περιπτώσει, δεν πρόκειται να αποκαλύψω προσωπικά σου
στοιχεία, απλά επισημαίνω ότι
ο κοσμος είναι μικρός !   :rockon: :rockon:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Μπα, δεν νομιζω να μ' εχεις πετυχει.

Εκτος και αν ειχα αναφερει οτι φοραω περιεργα γυαλια (οντως φορουσα, παλιοτερα).
Ηταν τοσο περιεργα, που εδιναν στοχο...

Σε ποια προβολη λες οτι μιλησαμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom