Νέα

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του για υπεξαίρεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Η είσοδος στην Ευρωβουλή είναι σίγουρη με μεγάλο ποσοστό λέει ο Σώρρας. 25.000 άτομα  θα είναι έτοιμα για να εποπτεύουν τη διαδικασία της ψηφοφορίας, 2 σε κάθε εκλογικό κέντρο. "Θα επιχειρήσουν να νοθεύσουν το αποτέλεσμα αλλά δε θα τα καταφέρουν" δηλώνουν τα μέλη της Ελλήνων συνέλευσις. Η στρατιγική για το πώς ακριβώς θα γίνει η εποπτεία δεν θα ανακοινωθεί.
Στις εθνικές εκλογές θα ετοιμάσουν 480 υποψηφίους.

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Επικεφαλής στο Ευρωψηφοδέλτιο ο Σώρρας

https://[URL unfurl="true"]www.e-synews.gr/wp/wp-content/uploads/2019/04/ΑΣ-EYROBOYLEYTHS_o-1068x600.jpg[/img[/URL]]

[MEDIA=youtube]z17l6qks3fc[/MEDIA]

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.435
Πόντοι
786
αυτός, κυριολεκτικά, δεν θα βρει την ψήφο του

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.580
Πόντοι
11.445
Η είσοδος στην Ευρωβουλή είναι σίγουρη με μεγάλο ποσοστό λέει ο Σώρρας. 25.000 άτομα  θα είναι έτοιμα για να εποπτεύουν τη διαδικασία της ψηφοφορίας, 2 σε κάθε εκλογικό κέντρο. "Θα επιχειρήσουν να νοθεύσουν το αποτέλεσμα αλλά δε θα τα καταφέρουν" δηλώνουν τα μέλη της Ελλήνων συνέλευσις. Η στρατιγική για το πώς ακριβώς θα γίνει η εποπτεία δεν θα ανακοινωθεί.
Στις εθνικές εκλογές θα ετοιμάσουν 480 υποψηφίους.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.902
Πόντοι
5.506
Πάει, έκοψε καπίστρι αυτός.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.329
Πόντοι
9.931
Ρε τη μαλακίες διαβάζουμε Δευτεριάτικα! :idiot: :uglystupid:  :headbang: :jerking: :jerking:

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Δεν ξέρω άμα το καταλάβατε κάποιοι, το ότι ο Σώρρας είναι υποψήφιος και ηγείται του ευρωψηφοδελτίου σημαίνει ότι δεν έχει κάποια καταδικαστική απόφαση, ούτε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων. Με άλλα λόγια δηλαδή πήρατε τ' αρχίδια μου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Δεν ξέρω άμα το καταλάβατε κάποιοι, το ότι ο Σώρρας είναι υποψήφιος και ηγείται του ευρωψηφοδελτίου σημαίνει ότι δεν έχει κάποια καταδικαστική απόφαση, ούτε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων. Με άλλα λόγια δηλαδή πήρατε τ' αρχίδια μου.
Δεν ξερω αν το καταλαβες εσυ και οι περιεργοι εκει που μαζευεστε και αυτοθαυμαζεστε, αλλά ο Σωρρας εχει 5ετη στερηση πολιτικων δικαιωματων και φυσικα δεν μπορει να ειναι υποψηφιος.

Ο καθενας μπορει να αναρτησει εναν καταλογο υποψηφιων και να λεει ό,τι του καυλωσει.
Οταν ομως θα ερθει η ωρα εγκρισης των υποψηφιων απο τον Αρειο Παγο εκει τελειωνουν τα παραμυθια.

Και τωρα αναρωτιεμαι.
"Πηραμε τ' αρχιδια σου" επειδη ο Σωρρας εβγαλε εναν καταλογο που ειναι υποψηφιος ο ιδιος? Και ποιος χεστηκε?
Κι εγω μπορω να βγαλω μια ανακοινωση οτι ειμαι υποψηφιος προεδρος των ΗΠΑ. Από πού εγκριθηκε η υποψηφιοτητα?
Στο διλημμα παραπλανημενος ή πληρωμενος, οσον αφορα εσενα, ειχα καταληξει στο παραπλανημενος. Αγωνιζεσαι φιλοτιμα να μου αλλαξεις γνωμη.

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Δεν ξερω αν το καταλαβες εσυ και οι περιεργοι εκει που μαζευεστε και αυτοθαυμαζεστε, αλλά ο Σωρρας εχει 5ετη στερηση πολιτικων δικαιωματων και φυσικα δεν μπορει να ειναι υποψηφιος.

Ο καθενας μπορει να αναρτησει εναν καταλογο υποψηφιων και να λεει ό,τι του καυλωσει.
Οταν ομως θα ερθει η ωρα εγκρισης των υποψηφιων απο τον Αρειο Παγο εκει τελειωνουν τα παραμυθια.

Και τωρα αναρωτιεμαι.
"Πηραμε τ' αρχιδια σου" επειδη ο Σωρρας εβγαλε εναν καταλογο που ειναι υποψηφιος ο ιδιος? Και ποιος χεστηκε?
Κι εγω μπορω να βγαλω μια ανακοινωση οτι ειμαι υποψηφιος προεδρος των ΗΠΑ. Από πού εγκριθηκε η υποψηφιοτητα?
Στο διλημμα παραπλανημενος ή πληρωμενος, οσον αφορα εσενα, ειχα καταληξει στο παραπλανημενος. Αγωνιζεσαι φιλοτιμα να μου αλλαξεις γνωμη.

Ορίστε  :animatedballs:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.435
Πόντοι
786
είδα τις τελευταίες ημέρες συγκεντρώσεις σωρραίων στη λάρισα και θεσσαλονίκη,
τρεις και ο κούκος ήταν, με σημαίες στους ώμους και τσιγάρο στο στόμα, ακροβολισμένοι...

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1

Απο την Αμερική οι 6 αστυνομικοί που φύλαγαν το Σώρρα κατά τη μεταφορά του στο δικαστήριο.

https://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/horizontal_rectangle/public/archive-files/sorras-euelpidon708_0.jpg?itok=PG3K-bL9[/img[/URL]]

[img]https://tempo24.news/sites/default/files/styles/article_660x495/public/articles/2018/11/21/15_0.jpg?itok=hMawmU4N

Προσέξτε το σύμβολο του αστυνομικού πίσω από το Σώρρα με τη νεκροκεφαλή και την αραβική επιγραφή.

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Τον συνόδευαν σαν προσώπικη του ασφάλεια... Πολλοί το είδαν, ελάχιστοι το κατάλαβαν.

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Εδώ φαίνεται καλύτερα. Και μόνο αν τους παρατηρήσετε θα δείτε ότι δε μοιάζουν με Έλληνες

19683129.jpg

19683122.jpg

Διαβάστε hellasxg.blogspot.com/2018/06/black-water-cnn-ti.html

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Έλα Άλεξ, Μπάροκ και Ριρίκο πηγαίνετε στο θέμα του Κούλη να γράψετε. Δεν είναι λογική αυτή τώρα, περιμένετε ρουσφέτι από τον Κούλη και πρέπει να κάνετε προπαγάνδα και να μην αφήνετε να πούμε δύο κουβέντες. Έχετε γίνει ενοχλητικοί, το έχουμε συζητήσει με πολλά μέλη αυτό το κακό. Δε θέλετε να σεβαστείτε εμένα, τουλάχιστον σεβαστείτε τους υπολοίπους.

Για την ακρίβεια επειδή κάποιοι δεν κατάλαβαν, πρέπει να ήταν διεθνής αστυνομία, το αναφέρει κάπου στην τελευταία ομιλία που έβαλα. Δεν ξέρω αν ήταν Άραβας αυτός με το σήμα που αναφέρει το μπλόκ, πάντως η λέξη άπιστος στα αραβικά που γράφει είναι στην ουσία μπηχτή για τους τρομοκράτες-Ισλαμιστές και σε καμία περίπτωση δεν ήταν μουσουλμάνος ο αστυνομικός. Το σύμβολο με τη νεκροκεφαλή (punisher logo) επιτρέπεται να το φέρουν αστυνομικοί μόνο της Αμερικής αν και τον τελευταίο καιρό έχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς θεωρείται ότι σχετίζεται με τη βία των αστυνομικών στην Αμερική.

https://[URL unfurl="true"]www.kentucky.com/news/state/7dn9q9/picture134722249/alternates/LANDSCAPE_1140/punishercar3[/img[/URL]]

[img]https://i.ytimg.com/vi/3FMVZ8kFWPA/maxresdefault.jpg

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Tο punisher με το "only god will judge" το φορά και η κουτση Μαρία παγκοσμίως. Κι οι φωτό που παρέθεσες είναι από ΜΚΟ στις ΗΠΑ, με τίτλο blue lives matter, που βοηθά οικογένειες αστυνομικών. Aπο κόμικ της Μάρβελ είναι ο τύπος. Τι σχέση έχουν αυτά με το Σωρρα.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom