ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.546
- Πόντοι
- 11.445
Τέτχοιο;
ναι μου ειπε τωρα θα σε
Τέτχοιο;
barock η αληθεια ειναι πως ειμαι βλάκας οχι εγκάθετος γιατι ειπα το μορφωμα οτι ειναι κομμα.
Κομμα απατεώνων ειναι και ο παπαγιας ειναι μάλλον του κομματος που μπηκε εδω να ψαρέψει κανενα χαζοβιολη και χαμηλου μορφωτικου επιπεδου και νοημοσυνης δυστυχισμένο.
Επειδή πολλοί μου στέλνουν μηνύματα να τους εξηγήσω τι συμβαίνει με τα εξώδικα, απαντώ εν ολίγοις και εδώ για να το βλέπει όποιος θέλει.
Σύμφωνα με την πρώτη δικαστική απόφαση τα 600 διατίθενται για την αποπληρωμή χρέους και όχι για αστικές διαφορές.
Για να το πω απλα, αυτό σημαίνει ότι δε γίνεται πχ να αγοράσει κάποιος ένα αυτοκίνητο και να πληρώσει με εξώδικο. Μπορεί όμως να "πληρώσει" την εφορία, τις τράπεζες, τη ΔΕΗ και όπου αλλού έχει χρέος.
Οι εταιρείες αυτές δεν μπορούν να εισπράξουν καθ' ότι το θέμα αφορά τη κυβέρνηση και το υπουργείο οικονομικών.
Από την άλλη δεν μπορεί να εφαρμοστεί ο νόμος 3691/2008 περί ξεπλύματος μαύρου χρήματος και να συλληφθεί αυτός που κάνει το εξώδικο, ούτε να γίνει πλειστηριασμός, δικοπή ρεύματος, νερού κλπ. καθώς τα χρήματα βάση της αμετάκλητης δικαστικής απόφασης 67650/2013 θεωρούνται και θα θεωρούνται ες αεί νόμιμα και υπαρκτά. Έτσι η κατάσταση παραμένει κάπου στη μέση. Ελπίζω να έγινε κατανοητό.
Επειδή πολλοί μου στέλνουν μηνύματα να τους εξηγήσω τι συμβαίνει με τα εξώδικα, απαντώ εν ολίγοις και εδώ για να το βλέπει όποιος θέλει.
Σύμφωνα με την πρώτη δικαστική απόφαση τα 600 διατίθενται για την αποπληρωμή χρέους και όχι για αστικές διαφορές.
Για να το πω απλα, αυτό σημαίνει ότι δε γίνεται πχ να αγοράσει κάποιος ένα αυτοκίνητο και να πληρώσει με εξώδικο. Μπορεί όμως να "πληρώσει" την εφορία, τις τράπεζες, τη ΔΕΗ και όπου αλλού έχει χρέος.
Οι εταιρείες αυτές δεν μπορούν να εισπράξουν καθ' ότι το θέμα αφορά τη κυβέρνηση και το υπουργείο οικονομικών.
Από την άλλη δεν μπορεί να εφαρμοστεί ο νόμος 3691/2008 περί ξεπλύματος μαύρου χρήματος και να συλληφθεί αυτός που κάνει το εξώδικο, ούτε να γίνει πλειστηριασμός, δικοπή ρεύματος, νερού κλπ. καθώς τα χρήματα βάση της αμετάκλητης δικαστικής απόφασης 67650/2013 θεωρούνται και θα θεωρούνται ες αεί νόμιμα και υπαρκτά. Έτσι η κατάσταση παραμένει κάπου στη μέση. Ελπίζω να έγινε κατανοητό.
η Protergia παντως δεν το δεχτηκε και μου κοψανε το ρευμα ... :S
Για δειξε μας σε ποιο σημειο της αποφασης που γράφεις λέει οτι υπάρχουν τα λεφτά αυτα.
Το έχουμε πει εκατό φορές...
Η απόφαση γράφει: «Στην υπό κρίση περίπτωση αποδείχθηκε, ότι ο πρώτος κατηγορούμενος [Αρτέμης Σώρρας], δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων (600.000.000.000), που ανήκει σε αλλοδαπή εταιρία επενδύσεων, με την επωνυμία “Red Panther Limited”, που εδρεύει στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας. Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας, εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων (100.000.000.000), λήξεως το μήνα Αύγουστο του έτους 2014, τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας.».
Μία απλή αναζήτηση στο google να κάνεις, και θα βρείς αμέτρητα αποτελέσματα.
Δεν υπάρχει ουτε μια στο τρισεκατομμυριο κάποιος να πληρώσει άλλου χρέη.
Eπειδη εχω πεισθει οτι δεν εισαι λαμογιο αλλά παραπλανημενος, με γεμιζει θλιψη το οτι αφησες να σε κάνει μαριονέτα ενας απατεωνας. Ελπίζω καποια στιγμη να συνελθεις και να αντιληφθεις οτι ολα αυτα ειναι σαχλαμαρες. Ειλικρινα κριμα γιατι μαλλον εισαι καλο παιδι.Το έχουμε πει εκατό φορές...
Η απόφαση γράφει: «Στην υπό κρίση περίπτωση αποδείχθηκε, ότι ο πρώτος κατηγορούμενος [Αρτέμης Σώρρας], δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων (600.000.000.000), που ανήκει σε αλλοδαπή εταιρία επενδύσεων, με την επωνυμία “Red Panther Limited”, που εδρεύει στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας. Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας, εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων (100.000.000.000), λήξεως το μήνα Αύγουστο του έτους 2014, τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας.».
Μία απλή αναζήτηση στο google να κάνεις, και θα βρείς αμέτρητα αποτελέσματα.
www.areiospagos.gr/nomologia/apofaseis_DISPLAY.asp?cd=E07GGN2TSJ3X0K4R5JERX0OYEPGAQY&apof=2_2017&info=%D0%CF%C9%CD%C9%CA%C5%D3%20-%20%20%CF%CB%CF%CC%C5%CB%C5%C9%C1]http://www.areiospagos.gr/nomologia/apofaseis_DISPLAY.asp?cd=E07GGN2TSJ3X0K4R5JERX0OYEPGAQY&apof=2_2017&info=%D0%CF%C9%CD%C9%CA%C5%D3%20-%20%20%CF%CB%CF%CC%C5%CB%C5%C9%C1 [/url]Θες απλά να διαφωνείς, δε θα κατσω να γράφω πάλι τα ίδια. Όποιος θέλει μπορεί να πάει πίσω να τα δεί. Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να μάθουν πραγματικά τι συμβαίνει.
Ένα έχω να πώ ΔΕΝ υπάχει επίσημο έγγραφο που να ακυρώνει την απόφαση .
Όσο για το άλλο που λές ότι "δε μπορεί κάποιος να πληρώσει άλλου χρέη" δεν ξέρω πόσων χρονών είσαι αλλά μιλάμε για εξώδικη εντολή αποπληρωμής. Δίνεις εντολή να εισπραχθούν τα χρήματα που χρωστάς από έναν λογαριασμό στον οποίο είσαι δικαιούχος. Δε σου πληρώνει άλλος τα χρωστούμενα.
μονο κατι αγαμητοι ειναι δυστυχισμενοι εδω μεσα αλλα αυτο δεν εχει σχεση με πολιτικες πεποιθησεις! οι χρηστες του μπου ειναι υψηλου μορφωτικου επιπεδου και αντιληψεως αλλιως θα ειχαν χαθει στην πρωτη μπουρδελοτσαρκα!barock η αληθεια ειναι πως ειμαι βλάκας οχι εγκάθετος γιατι ειπα το μορφωμα οτι ειναι κομμα.
Κομμα απατεώνων ειναι και ο παπαγιας ειναι μάλλον του κομματος που μπηκε εδω να ψαρέψει κανενα χαζοβιολη και χαμηλου μορφωτικου επιπεδου και νοημοσυνης δυστυχισμένο.
Θες απλά να διαφωνείς, δε θα κατσω να γράφω πάλι τα ίδια. Όποιος θέλει μπορεί να πάει πίσω να τα δεί. Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να μάθουν πραγματικά τι συμβαίνει.
Ένα έχω να πώ ΔΕΝ υπάχει επίσημο έγγραφο που να ακυρώνει την απόφαση .
Όσο για το άλλο που λές ότι "δε μπορεί κάποιος να πληρώσει άλλου χρέη" δεν ξέρω πόσων χρονών είσαι αλλά μιλάμε για εξώδικη εντολή αποπληρωμής. Δίνεις εντολή να εισπραχθούν τα χρήματα που χρωστάς από έναν λογαριασμό στον οποίο είσαι δικαιούχος. Δε σου πληρώνει άλλος τα χρωστούμενα.
αυτούς όλους τους χαζους τους . μάζεψε ο βελοπουλος τώρα με τα χειρόγραφα του Θεού κλπEπειδη εχω πεισθει οτι δεν εισαι λαμογιο αλλά παραπλανημενος, με γεμιζει θλιψη το οτι αφησες να σε κάνει μαριονέτα ενας απατεωνας. Ελπίζω καποια στιγμη να συνελθεις και να αντιληφθεις οτι ολα αυτα ειναι σαχλαμαρες. Ειλικρινα κριμα γιατι μαλλον εισαι καλο παιδι.
τετοιες μλκιες μονο εσυ κι ο κμαν γραφετε τυπε ΠαπαργιαΑυτά που γράφετε τα έχουμε πεί πάλι στο παρελθόν.
Καλή η προπαγάνδα κατά του Σώρρα αλλά κάποιοι θέλουν να μάθουν την αλήθεια. Ωφείλετε να τους σεβαστείτε.
Εγώ λέω τα πράγματα όπως είναι. Είπα ότι τα 600 δις υπάρχουν. Είπα επίσης ότι είναι δάνειο και δεν είναι δωρεάν. Άμα έψαχνα για "θύματα" θα έλεγα ότι είναι δωρεάν. Ο κόσμος δεν είναι χαζός, παρά τις όποιες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, βλέπει τα γραφεία που διαρκώς αυξάνονται, βλέπει τις συνεντεύξεις και τις ομιλίες που γίνονται κάθε μέρα. Τόσες ομιλίες που κανένα άλλο κόμμα δεν κάνει. Είναι επόμενο να απορεί για το τί συμβαίνει.