Εν τω μεταξυ αυτα ειχε το πακετο να τα κανει χωρις να μπλεξει καλα και σωνει με τους τηγανοκεφαλους.
Μα με τον Αλβανό αρχιφονια ρε φίλε? Τον αδίστακτο ψυχασθενη? Ήμαρτον ρε φίλε...
Εν τω μεταξυ αυτα ειχε το πακετο να τα κανει χωρις να μπλεξει καλα και σωνει με τους τηγανοκεφαλους.
Εν τω μεταξυ αν διαβασεις τους διαλογους, σου ερχεται αναγουλα.Μα με τον Αλβανό αρχιφονια ρε φίλε? Τον αδίστακτο ψυχασθενη? Ήμαρτον ρε φίλε...
Ή σκέτο ξανθιά.Μπορει να μην εχει κρεμασει τελειως αλλα δεν την κανει καλλονη, μπορουσε να γραψει ο νηματοθετης «ξανθο μαλινουα»
Ή σκέτο ξανθιά.
Και ελεγα τι μου θυμιζει η ιστορια..Εν τω μεταξυ αν διαβασεις τους διαλογους, σου ερχεται αναγουλα.
Αυτη του λεει κατι "σε σκεφτομαι μωρακι μου, και τετοιοι αντρες δυσκολα βρισκονται, ακομη και οι αστυνομικοι θελουν τετοια παλικαρια να ειναι ελευθερα" κι αυτος στ΄αρχιδια του τελειως, της απανταει "καλα, αστα αυτα, για πες τωρα πως θα την κοπανησω απο το δικαστηριο".Αυτος διολου ψυχασθενης δεν ειναι. Παμπονηρος και αδιστακτος ειναι. Αυτη ειναι θεοπαλαβη.
Ο ερωτας είναι άτιμο πραμα :S
Εμένα στα μάτια μου όλα αυτά φαίνονται πραγματικά πολύ άρρωστα και αποκρουστικα.
Γιατί ρε παιδιά; Εξαιρετικός κύριος πρέπει να είναι αυτός...
Γιατί ρε παιδιά; Εξαιρετικός κύριος πρέπει να είναι αυτός...
Να τον πάμε την Παρασκευή στον Μπαϊρακτάρη που βάζει αρνί στη σούβλα, να τον κεράσουμε κάνα παΐδι.
Δεν πρέπει να βάζει πια...
Καλύτερα στη Βάρη...
Αμερική; Α είναι οπισθοδρομικοί εκεί... εδώ εμείς οι προοδευτικοί δεν θέλουμε καν φυλακές υψίστης ασφαλείας.Με Γαλλικά και πιάνο...
Αυτόν στην Αμερική θα τον είχαν εκτελέσει 10 φορές...
Εκεί που θα πήγαινε να πεθάνει στην εκτέλεση θα τον ξαναζωντανευανε.
Και μετά από κάνα χρόνο το ίδιο...
Και ξανά... Και ξανά...
Στη Βάρη θέλετε; Στη Βάρη.
Εκεί θα τα χαλάσουμε;
Αμερική; Α είναι οπισθοδρομικοί εκεί... εδώ εμείς οι προοδευτικοί δεν θέλουμε καν φυλακές υψίστης ασφαλείας.
Αμερική; Α είναι οπισθοδρομικοί εκεί... εδώ εμείς οι προοδευτικοί δεν θέλουμε καν φυλακές υψίστης ασφαλείας.
Τι φυλακές υψίστης ασφαλείας αδερφέ?
Εδώ στις φυλακές δέρνουν και μαστιγωνουν τους δεσμοφυλακες οι Αλβανοί και οι γυφτοι...
Πρόκειται για ασκήσεις στα πλαίσια της κατανόησης της υψηλής έννοιας της αλληλεγγυότητος.