![]()
![]()
![]()
από εμενα € δεν θα παρεις και οσο μπορω θα σου κοβω την δουλεια![]()
![]()
![]()

![]()
![]()
![]()
από εμενα € δεν θα παρεις και οσο μπορω θα σου κοβω την δουλεια![]()
![]()
![]()
καλησπερα στην παρεα!θελω να πω τη γνωμη για ολα αυτα που διαβασα παραπανω...μπορει ο καθενας να διαλεξει οποιο κοριτσι θελει για να περασει καλα ,εφοσον πληρωνει.υπαρχουν πολλα κοριτσια που ειναι πιο ομορφα απο τη Στελλα κ πιο νεα,αλλα απο αυτες λιγες ειναι που θα σε κανουν να περασεις τοσο ωραια ,οσο με τη Στελλα.εγω περασα σουπερ μαζι της κ θα ξαναπαω γιατι ειναι καυλα![]()
![]()
![]()
ωραια και εφοσον δεν σου κανει γιατι δεν πας παρακατω ασε εμας που μας αρεσει πρεπει να την προσβαλεις??ειπες την αποψη σου σεβαστηαπ'οσο εχω ακουσει η στελλαρα μας εμφανισιακά δεν κανει ουτε για τσα-τσα σε μπου όχι για να είναι σε προσφορα και ερωτευσιμη, βεβαια για κα'ναν 70-αρι ισως, αλλα για των 50 και κατω σε καμια περιπτωση
έχεις δοκιμάσει Στέλλα τυπε, η έτσι τα λες αυτά.
ωραια και εφοσον δεν σου κανει γιατι δεν πας παρακατω ασε εμας που μας αρεσει πρεπει να την προσβαλεις??ειπες την αποψη σου σεβαστη
εχεις δικιο τυπε ετσι ειναι οπως τα γραφεις ασε εμενα να πληρωνω την στελλα και εσυ ασχολησου αλλουΕντάξει μωρέ τώρα, ακόμα ένας της σειράς προσπαθεί να κάνει καλή εντύπωση στη θείτσα που την πληρώνει κιόλας... Είναι κι ένας άλλος εδώ μέσα που της ζητάει συγγνώμη κάθε μέρα όλη μέρα για το τραγικό λάθος που έκανε και ζητάει άφεση αμαρτιών... Αλλά γνώμη μου είναι να μην ασχοληθείς άλλο, διάβαζε αυτά που γράφουν και γέλα με την ψυχή σου!
σε διορισε καποιος δικηγορο της?????
σου ζήτησε δανεικά να πάει με την Στέλλα...?Εντάξει μωρέ τώρα, ακόμα ένας της σειράς προσπαθεί να κάνει καλή εντύπωση στη θείτσα που την πληρώνει κιόλας... Είναι κι ένας άλλος εδώ μέσα που της ζητάει συγγνώμη κάθε μέρα όλη μέρα για το τραγικό λάθος που έκανε και ζητάει άφεση αμαρτιών... Αλλά γνώμη μου είναι να μην ασχοληθείς άλλο, διάβαζε αυτά που γράφουν και γέλα με την ψυχή σου!
καλησπερα στην παρεα!θελω να πω τη γνωμη για ολα αυτα που διαβασα παραπανω...μπορει ο καθενας να διαλεξει οποιο κοριτσι θελει για να περασει καλα ,εφοσον πληρωνει.υπαρχουν πολλα κοριτσια που ειναι πιο ομορφα απο τη Στελλα κ πιο νεα,αλλα απο αυτες λιγες ειναι που θα σε κανουν να περασεις τοσο ωραια ,οσο με τη Στελλα.εγω περασα σουπερ μαζι της κ θα ξαναπαω γιατι ειναι καυλα![]()
![]()
![]()
μαλον εισαι μεγαλο τρολ . σπανηα βρισκις τετια κορητσια σαννν την Στελλα σε οολα τους ολα τους τραβα γαμα καμια πατσαβουρα ελενηδαείναι το νέο αθλημα στο οποιο διαπρεπει ο νέο-ελληνας
να εξυψωνει την κάθε ξενοφερτη μπαζολα 50-αρα
μαλον εισαι μεγαλο τρολ . σπανηα βρισκις τετια κορητσια σαννν την Στελλα σε οολα τους ολα τους
Στα δύσκολα??????
Μακάρι Στέλλα,πάντα όλα καλά να σου πηγαινουνόπως βλέπεις όλα καλά)
Μακάρι Στέλλα,πάντα όλα καλά να σου πηγαινουν![]()
![]()