George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.869
- Πόντοι
- 1.056
Να ερχόμαστε εμείς στον χώρο σουτη εννοείς incall;
Να ερχόμαστε εμείς στον χώρο σουτη εννοείς incall;
και να μου έρθει καπιος να μου το χτυπήση το κεφάλι;Να ερχόμαστε εμείς στον χώρο σου
Ποια η διαφορα με τωρα που πας εσυ στον αλλον;και να μου έρθει καπιος να μου το χτυπήση το κεφάλι;
στο ξενοδοχείο πως να έχεις το χώρο σου;Εγω για ξενοδοχειο μιλαω, ασφαλεια θα μπορουσε το ξενοδοχειο να σου προσφερει, επισης θα εισαι καπου σταθερα..(αναλογως το προγραμμα σου)
Ποια η διαφορα με τωρα που πας εσυ στον αλλον;
Τεσπα κατανοητο αυτο που εγραψες..
Με βολευει δεν εχω θεμα, απλα το θεωρω χαζο να δουλευεις σταθερα εκει και να μην εχεις incall..στο Bill και Prive ειμαι
πιο άλλο τώρα θέλεις?
πάλι δε σε κατάλαβαΜε βολευει δεν εχω θεμα, απλα το θεωρω χαζο να δουλευεις σταθερα εκει και να μην εχεις incall..
Αυτη ειναι η σημασια του incall, ναιπάλι δε σε κατάλαβα
εννοείς να μην πληρώνει ο πελάτης το ξενοδοχειο και να πληρώνω εγώ;
η να μου κάνει δωρεάν το ξενοδοχείο;
κανένα ξενοδοχείο δεν θα μου δώσει το δωμάτιο τσάμπα,Αυτη ειναι η σημασια του incall, ναι
δεν καταλαβες να το πληρωνεις εσυ το δωματιο να ριξεις και την τιμη να γινεις κατι σαν την θεια τερεζα ολα τζαμπακανένα ξενοδοχείο δεν θα μου δώσει το δωμάτιο τσάμπα,
άρα να μη πληρώνει ο πελάτης πρέπει να πληρώσω εγώ και να ανεβάσω to τιμοκατάλογο,
τη νόημα τότες;
μόνο για να ακούγετε πιο γλυκά;
αλλά καπιος θέλει o ίδιος να πάρει το δωμάτιο να είναι σίγουρος ότι είναι καθαρό,
άρα καλύτερα για όλους μας να είναι τα πράματα έτσι όπως είναι
τζάμπα θα πίνουν και το ξίδιδεν καταλαβες να το πληρωνεις εσυ το δωματιο να ριξεις και την τιμη να γινεις κατι σαν την θεια τερεζα ολα τζαμπα
τζάμπα να πίνουν και το ξίδι χαχαχα
Καλησπερα Στέλλα μου !!τα έχω μελετήσει όλα αυτά χρόνια τώρα)
και έχω και δοκιμάσει...
μακριά
Καλησπερα Στέλλα μου !!
Γνώμες θα ακούσεις πολλές αλλά δεν θα φεύγεις ποτέ από την δική σου !!
Πέρα από δυναμική , έξυπνη είσαι και ντόμπρα και δεν μασάς τα λόγια σου κάτι που δυστυχως λείπει στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε!
Σε φιλώ και σου εύχομαι καλή συνέχεια!
Υ..Γ....εγώ τόσα χρόνια στον χώρο έχω μαθει να μην ακούω κανέναν μόνο την Έλενα!!....χαχαχαχαχαχα
Στέλλα πολύ καλό παιδί .....γυναικάρα με τα όλα της και πολύ εντάξει ......σπανίζουν τετοιοι χαρακτηρες......
Βυζάρες!!!