El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.073
- Πόντοι
- 1.056
Υπέροχο σώμα και από όσο φαίνεται στις φωτό (δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά ακόμα), πολύ ωραίο πρόσωπο!!!σε ευχαριστώ
αλλά είμαι 90 κιλά
ύψος 160 χωρίς τακούνια
Υπέροχο σώμα και από όσο φαίνεται στις φωτό (δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά ακόμα), πολύ ωραίο πρόσωπο!!!σε ευχαριστώ
αλλά είμαι 90 κιλά
ύψος 160 χωρίς τακούνια
σε ευχαριστώΥπέροχο σώμα και από όσο φαίνεται στις φωτό (δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά ακόμα), πολύ ωραίο πρόσωπο!!!
Συγγνώμη που επεμβαίνω στην όμορφη συζήτηση σας Αλλά όπως έχω ξαναπεί και στο παρελθόν η photo την αδικούν τη Στέλλα είναι πολύ πιο όμορφη από κοντά την έχω δει πολλές φορές την κοπέλα έχει πολύ όμορφο πρόσωπο Όσον αφορά για τα κιλα δεν παίζουνε ρόλο σε έναν άνθρωπο είτε είναι γυναίκα είτε είναι άντρας έχω δει και άντρες με λίγα παραπανίσια κιλά και είναι πολύ γοητευτικοι......
Πολύ ευγενική η παρέμβαση της Έλενας110.Μπράβο σας κορίτσια.
Ρε παιδιά, χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο, αλλά μήπως δεν είναι αυτό; Γιατί αν η κοπέλα είναι 1.60 ύψος και 90 κιλά βάρος, τότε δεν μιλάμε για κάποια παραπανίσια κιλά, ή για νταρντάνα γυναίκα, αλλά για παχύσαρκη.
Την Στέλλα δεν την έχω συναντήσει, αλλά από τις φωτογραφίες που έχω δει εδώ, δεν μου φαίνεται να είναι 90 κιλά η κοπέλα, οπότε ή κάποιο λάθος έκανε η ίδια, ή δεν αναφέρεται στα κιλά της.
Όλα αυτά τα λέω με κάθε σεβασμό στην κοπέλα και στο προσωπικό πρόβλημα που διάβασα ότι αντιμετωπίζει, και μακάρι όλα να πάνε καλά.
Δεν είναι απόλυτο πάντα το " πόσο ύψος πόσα κιλά " ....είναι και τι κιλά έχεις αν είναι μυϊκά ή λίπος ...αν είσαι σφιχτός ή χαλαρός κλπ .....σε ευχαριστώ
αλλά είμαι 90 κιλά
ύψος 160 χωρίς τακούνια
ΝαιΔεν είναι απόλυτο πάντα το " πόσο ύψος πόσα κιλά " ....είναι και τι κιλά έχεις αν είναι μυϊκά ή λίπος ...αν είσαι σφιχτός ή χαλαρός κλπ .....
πες τα να μην τα λεω εγω και με κατηγορησουν για ναρκισσισμοΣυγγνώμη που επεμβαίνω στην όμορφη συζήτηση σας Αλλά όπως έχω ξαναπεί και στο παρελθόν η photo την αδικούν τη Στέλλα είναι πολύ πιο όμορφη από κοντά την έχω δει πολλές φορές την κοπέλα έχει πολύ όμορφο πρόσωπο Όσον αφορά για τα κιλα δεν παίζουνε ρόλο σε έναν άνθρωπο είτε είναι γυναίκα είτε είναι άντρας έχω δει και άντρες με λίγα παραπανίσια κιλά και είναι πολύ γοητευτικοι......
Εγώ λεω πάντα αυτο που αισθανομαι !πες τα να μην τα λεω εγω και με κατηγορησουν για ναρκισσισμο
δεν νομιζω στον πρασινο τους εχουν πεταξειΕγώ λεω πάντα αυτο που αισθανομαι !
Χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον και να το φέρω σε δύσκολη θέση αλλά βλέπω δυστυχώς στις μέρες που ζούμε κάποιοι τους κανόνες καλής συμπεριφοράς τους έχουνε πετάξει στον κάδο ανακύκλωσης!!
Φιλακι ❤
Περαστικά .....!!!! Εύχομαι υγείαέχω αρρώστους γονείς
Συμφωνω.Εγώ λεω πάντα αυτο που αισθανομαι !
Χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον και να το φέρω σε δύσκολη θέση αλλά βλέπω δυστυχώς στις μέρες που ζούμε κάποιοι τους κανόνες καλής συμπεριφοράς τους έχουνε πετάξει στον κάδο ανακύκλωσης!!
Φιλακι ❤
Την Έλενα την έχω συναντήσει αρκετές φορές πριν καιρό σε μια δυσκολη στιγμή που περνούσα .Συγγνώμη που επεμβαίνω στην όμορφη συζήτηση σας Αλλά όπως έχω ξαναπεί και στο παρελθόν η photo την αδικούν τη Στέλλα είναι πολύ πιο όμορφη από κοντά την έχω δει πολλές φορές την κοπέλα έχει πολύ όμορφο πρόσωπο Όσον αφορά για τα κιλα δεν παίζουνε ρόλο σε έναν άνθρωπο είτε είναι γυναίκα είτε είναι άντρας έχω δει και άντρες με λίγα παραπανίσια κιλά και είναι πολύ γοητευτικοι......
Εγώ απλά ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ στη φιλαλήθειά σου Στέλλα. Δεν σε υποχρέωσε κανείς να δώσεις τέτοια στοιχεία, αλλά εσύ δεν μασάς! Κρίμα που δε σε έχω συναντήσει, παρότι γουστάρω γυναίκες με καμπύλες. Ακόμα και την προηγούμενη βδομάδα που σου έστειλα δεν μπορούσες την ώρα που ήθελα. Μάλλον δεν ήταν το κάρμα μας.σε ευχαριστώ
αλλά είμαι 90 κιλά
ύψος 160 χωρίς τακούνια
ευχαριστωΠεραστικά .....!!!! Εύχομαι υγεία
να εισαι καλα!Εγώ απλά ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ στη φιλαλήθειά σου Στέλλα. Δεν σε υποχρέωσε κανείς να δώσεις τέτοια στοιχεία, αλλά εσύ δεν μασάς! Κρίμα που δε σε έχω συναντήσει, παρότι γουστάρω γυναίκες με καμπύλες. Ακόμα και την προηγούμενη βδομάδα που σου έστειλα δεν μπορούσες την ώρα που ήθελα. Μάλλον δεν ήταν το κάρμα μας.
Σου εύχομαι καλό κουράγιο και ό,τι είναι το καλύτερο για τους άρρωστους γονείς σου!