ναιΣτο Μάρκος στο Χαϊδάρι που είχαμε συναντηθεί ήταν καλά νομίζω
αλλά το BILL είναι το φθηνότερο
22 ευρώ όλα τα δωμάτια
εκτός από τη σουίτα
ναιΣτο Μάρκος στο Χαϊδάρι που είχαμε συναντηθεί ήταν καλά νομίζω
Κοιτα, εχω παει στα εξης ξενοδοχεια: Bill, Prive, Priamos (παγκρατι), πριαμος gls (μοσχατο), πριαμος(μεταμορφωση), Lacobba...πολύ καλά κατάλαβα
και όμως υπάρχουν βρώμικα
Mαρκος Χαϊδάρι και Priamos Gls (Μοσχάτο). Και τα δύο καθαρά, το δεύτερο έχει κοντά τον ΗΣΑΠ και το βασικότερο με βολεύουν..Παιδιά, ποιο ξενοδοχείο θεωρείτε ότι είναι καλό;
Έχω απογοητευτεί από το BILL και PRIVE hotel
Δεν έχουν καλή εξυπηρέτηση, κακά κλιμαστικά, κακά στρώματα
στο PRIVE δεν καθαρίζουν πολύ καλά, έχουν και μοκέτες και πλακάκια που μαζεύουν μικρόβια και στο BILL ξεχνούν να βάλουν σαπούνια, πετσέτες, κλπ, δεν έχουν παγωμένα νερά, χαλαζμενα κλιμαστικά, χάλια στρώμα κλπΚοιτα, εχω παει στα εξης ξενοδοχεια: Bill, Prive, Priamos (παγκρατι), πριαμος gls (μοσχατο), πριαμος(μεταμορφωση), Lacobba...
Σε αυτα τα ξενοδοχεια που λες οσες φορες εχω παει τα δωματια ηταν καθαρα (τωρα αν ειδες εσυ κατι βρωμικο στο bill η στο prive ok, παω πασο).. Εγω δεν εχω δει παντως μεχρι σημερα σε κανενα ξενοδοχειο που εχω παει κατι βρωμικο
Όχι και χαλιά Στέλλα μου τα αλλάξανε πέρυσι και πρόπερσιστο PRIVE δεν καθαρίζουν πολύ καλά, έχουν και μοκέτες και πλακάκια που μαζεύουν μικρόβια και στο BILL ξεχνούν να βάλουν σαπούνια, πετσέτες, κλπ, δεν έχουν παγωμένα νερά, χαλαζμενα κλιμαστικά, χάλια στρώμα κλπ
Υπάρχουμε όμως και εμείς οι βαρέων βαρών που τα χαλάμε...Όχι και χαλιά Στέλλα μου τα αλλάξανε πέρυσι και πρόπερσι
Για το bill θα συμφωνησω για τα κλιματιστικα, μου εχει τυχει και μενα να μην δουλευει κλιματιστικο..στο PRIVE δεν καθαρίζουν πολύ καλά, έχουν και μοκέτες και πλακάκια που μαζεύουν μικρόβια και στο BILL ξεχνούν να βάλουν σαπούνια, πετσέτες, κλπ, δεν έχουν παγωμένα νερά, χαλαζμενα κλιμαστικά, χάλια στρώμα κλπ
Όντως στο prive έχουν ένα θέμα με την καθαριότητα... Και στο bill έχει τύχει να μην δουλεύει το κλιματιστικό... Το μόνο βολικό είναι το πάρκινγκ καθώς επίσης και η τοποθεσία για αυτά τα δύο ξενοδοχεία...στο PRIVE δεν καθαρίζουν πολύ καλά, έχουν και μοκέτες και πλακάκια που μαζεύουν μικρόβια και στο BILL ξεχνούν να βάλουν σαπούνια, πετσέτες, κλπ, δεν έχουν παγωμένα νερά, χαλαζμενα κλιμαστικά, χάλια στρώμα κλπ
ΝαιΌχι και χαλιά Στέλλα μου τα αλλάξανε πέρυσι και πρόπερσι
Άστα αυτά για τα ζευγάρια να βουλιάζουν αυτά είναι στο τέταρτο όροφο να κολυμπάνε εκεί μέσαΝαι
Αλλα πολύ μαλακά
Κακή ποιότητα
το madison στη λεοφορο κατεχακη αν και λιγο τσιμπημενο στην τιμη τουΠαιδιά, ποιο ξενοδοχείο θεωρείτε ότι είναι καλό;
Έχω απογοητευτεί από το BILL και PRIVE hotel
Δεν έχουν καλή εξυπηρέτηση, κακά κλιμαστικά, κακά στρώματα
Κάνει καλό μασάζ. Όχι απλό χαϊδεμα. Είναι έμπειρη και σ'αυτό.ρε μαγγες,η στελλα κανει και μασαζ?αν κανει καλο λεω και οχι χαιδεμα.
Καλησπερα στελλα μου..στο PRIVE δεν καθαρίζουν πολύ καλά, έχουν και μοκέτες και πλακάκια που μαζεύουν μικρόβια και στο BILL ξεχνούν να βάλουν σαπούνια, πετσέτες, κλπ, δεν έχουν παγωμένα νερά, χαλαζμενα κλιμαστικά, χάλια στρώμα κλπ
Με παλιές κοπέλες δεν είχαν τέτοια θέματαΚαλησπερα στελλα μου..
Παιδια τι περιμενουμε τωρα απο τα συγκεκριμμένα χοτελ?
Οταν η καμαριερα πρεπει σε 15 λεπτα να το εχει ετοιμο φυσικο ειναι να μην κανεις λεπτομέρεις στο δωματιο !!!!
( γιατι εχουν πολυ δουλεια και περιμενει κοσμος στο σαλονι)
Υ.Γ....στο σπιτιμας 15 ειναι λιγος χρονος για να καθαρισουμε το δωματιο μας θελουμε τουλαχιστον 1 ωρα
Τα φιλια μου στελλα ❤
Τα κρύα νερά μπορούμε να τα ζητήσουμε από το ρεσεψιόν χωρίς χρέοςΚαλησπερα στελλα μου..
Παιδια τι περιμενουμε τωρα απο τα συγκεκριμμένα χοτελ?
Οταν η καμαριερα πρεπει σε 15 λεπτα να το εχει ετοιμο φυσικο ειναι να μην κανεις λεπτομέρεις στο δωματιο !!!!
( γιατι εχουν πολυ δουλεια και περιμενει κοσμος στο σαλονι)
Υ.Γ....στο σπιτιμας 15 ειναι λιγος χρονος για να καθαρισουμε το δωματιο μας θελουμε τουλαχιστον 1 ωρα
Τα φιλια μου στελλα ❤
Συμφωνω απολυτα μαζι σου !!Τα κρύα νερά μπορούμε να τα ζητήσουμε από το ρεσεψιόν χωρίς χρέος