Αυτό είναι που δεν μπορείς να καταλάβεις τόση ώρα.
Στις υπηρεσίες σου μπορεί να είσαι super.
Απλά βλέποντας τις φώτο σου και σε σχέση με την τιμή που έχεις κάποιοι το προσπερνάνε. Καλά κάνεις και κοστολογείς αυτά που πιστεύεις απλά εγώ σου είπα την γνώμη μου.
Ως εκεί. Δεν έχω κάτι μαζί σου.
Γενικα εχω βρρθει με καμια 10-15αρια κοπελες του χωρου κ οι μισες πλεον δν μπαινουν καν εδω μεσα γτ εχουν ξενερωσει με την φαση κ με τις μ...ς π λεει ο καθενας...αμα θελετε να ξενερωσετε κ τις λιγες π εχουν μεινει πλεον εδω μεσα κ μπαινουν κ γραφουν επιλογη σας...κρατηστε κ κατι για την παρτη σας.καλο απογευμα κ καλα να περναμε με τις κοπελες π επιλεγει ο καθενας να βρεθει
Γενικα εχω βρρθει με καμια 10-15αρια κοπελες του χωρου κ οι μισες πλεον δν μπαινουν καν εδω μεσα γτ εχουν ξενερωσει με την φαση κ με τις μ...ς π λεει ο καθενας...αμα θελετε να ξενερωσετε κ τις λιγες π εχουν μεινει πλεον εδω μεσα κ μπαινουν κ γραφουν επιλογη σας...κρατηστε κ κατι για την παρτη σας.καλο απογευμα κ καλα να περναμε με τις κοπελες π επιλεγει ο καθενας να βρεθει
Βλέπε Χατζη!!!
Πήρε αυτό που ήθελε και στην προκειμένη περίπτωση τα χρήματα για να ξεχρεωσει (δικά της λόγια χρησιμοποιώ σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν λίγο καιρό) αγόρασε ένα καλό αυτοκίνητο, έβαλε και κάτι στην άκρη και γειά σας!!!
Μαύρη πέτρα έριξε!!!
Θυμάμαι πολυ καλα ότι αυτό το έλεγα 20 χρονών (ψέμα βέβαια) για να δείξω ότι δεν το έχω ανάγκη στα κοριτσάκια. Ήταν ένα κολπάκι για να μειωθούν οι χυλόπιτες ?????