Καλο μήνα Στελλα
επισης
Καλο μήνα Στελλα
Επειδή κάποιους τους έχει φάει η κλεισούρα μάλλον για να μην πω η αγαμια, να διευκρινισουμε μερικά πράγματα.
Η Στέλλα και η κάθε Στέλλα που έχει εδώ ένα νήμα και βάζει φωτογραφίες σου δείχνει τι θα περιμένεις να δεις στην συνάντηση.
Δεν μπορεί να μπαίνει ο καθένας και να προσβάλει για το παρουσιαστικο την κάθε κοπέλα.
Αν σου αρέσει αυτό που σου δείχνει συνεχίζεις να μάθεις για αυτήν, αν όχι προσπερνάς.
Δεν έχουν όλοι άντρες τα ίδια γούστα.
Αυτο που μας νοιάζει εμάς εδώ είναι ότι από την στιγμή που κάποια κοπέλα σαν παρουσιαστικο μας κάνει άσχετα το γούστο το δικό μας είναι εάν σε υπηρεσίες είναι σωστή η κάθε κοπέλα.
Έτσι και η Στέλλα έχει το κοινό της. Κάποιοι άντρες η γουστάρουν αυτόν τον σωματοτυπο γυναίκας. Σε όσους αρέσουν τα μοντέλε σώματα απλά προσπερνάνε γιατί προσβάλουν εκτός την κοπέλα και όλους αυτούς που τους αρεσει
και εσυ δεν το ηξερες οτι ολοι εδω μεσα ειναι ψωλαραδεςΑγορίνες μου, δε χρειαζεται να μου στείλετε τι φωτο τις ψώλες σας στο viber μου, μην τρώτε το χρόνο μου, τις βλέπω από κοντά)
το τηλέφωνο μου μόνο για ραντεβού)
Καλή συνέχεια
Κουμπαρε υπαρχουσιν και ολιγοι ψωλομυαλοι!και εσυ δεν το ηξερες οτι ολοι εδω μεσα ειναι ψωλαραδεςΑγορίνες μου, δε χρειαζεται να μου στείλετε τι φωτο τις ψώλες σας στο viber μου, μην τρώτε το χρόνο μου, τις βλέπω από κοντά)
Καλή συνέχεια
μονο βιλομουτσουνοι υπαρχουν κουμπαρεΚουμπαρε υπαρχουσιν και ολιγοι ψωλομυαλοι!και εσυ δεν το ηξερες οτι ολοι εδω μεσα ειναι ψωλαραδεςΑγορίνες μου, δε χρειαζεται να μου στείλετε τι φωτο τις ψώλες σας στο viber μου, μην τρώτε το χρόνο μου, τις βλέπω από κοντά)
Καλή συνέχεια
Αφου εν εχουσιν μυαλον ....στελλουν τον βιλλλον τους στη Στελλαν....μα αυτη εν τρομαει!!μονο βιλομουτσουνου υπαρχουν κουμπαρεΚουμπαρε υπαρχουσιν και ολιγοι ψωλομυαλοι!και εσυ δεν το ηξερες οτι ολοι εδω μεσα ειναι ψωλαραδεςΑγορίνες μου, δε χρειαζεται να μου στείλετε τι φωτο τις ψώλες σας στο viber μου, μην τρώτε το χρόνο μου, τις βλέπω από κοντά)
Καλή συνέχεια
στην πελλάρα της η στελλαΑφου εν εχουσιν μυαλον ....στελλουν τον βιλον τους στη Στελλαν....μα αυτη εν τρομαει!!μονο βιλομουτσουνου υπαρχουν κουμπαρεΚουμπαρε υπαρχουσιν και ολιγοι ψωλομυαλοι!και εσυ δεν το ηξερες οτι ολοι εδω μεσα ειναι ψωλαραδεςΑγορίνες μου, δε χρειαζεται να μου στείλετε τι φωτο τις ψώλες σας στο viber μου, μην τρώτε το χρόνο μου, τις βλέπω από κοντά)
Καλή συνέχεια
μια ψωλή την έχουνε
κι αν δε σου τη δείξουνε
τι θα καταλάβουνε
τι θα καζαντήσουνε
ρε τι γίνεται στο μπου...
και εσυ δεν το ηξερες οτι ολοι εδω μεσα ειναι ψωλαραδεςΑγορίνες μου, δε χρειαζεται να μου στείλετε τι φωτο τις ψώλες σας στο viber μου, μην τρώτε το χρόνο μου, τις βλέπω από κοντά)
Καλή συνέχεια
εσυ προτιμας αυτοι ρωτας αν ?? η ειναι μονο του βωβου κινηματογραφουeeee) προτιμώ να βλέπω από κοντά και όχι από φωτογραφεία) εχεχεχε)
εσυ προτιμας αυτοι ρωτας αν ?? η ειναι μονο του βωβου κινηματογραφουeeee) προτιμώ να βλέπω από κοντά και όχι από φωτογραφεία) εχεχεχε)
όλοι γαμανε, αλλά κάποιοι μόνο μυαλό η οθόνη
τι ξενερωτος ειναι ο προμοτορας τζον100
μια ψωλή την έχουνε
κι αν δε σου τη δείξουνε
τι θα καταλάβουνε
τι θα καζαντήσουνε
ρε τι γίνεται στο μπου...