Είσαι μερακλής τελικά. Και φαντάσου ότι χάνει στη φώτο, από κοντά είναι πολύ καλύτερος. Γυναικάρα η Στέλλα
Δεν είμαι μερακλής, αλλά παραδέχομαι πως έχει καλή ανατομία γεννητικών οργάνων (μουνί - σούφρα).
Όσον αφορά τα υπόλοιπα, όσο ανόητη είναι η πρακτική της κυβέρνησης να αποποιείται τις δικές της ευθύνες (τις οποίες ορθώς ανέφερες εσύ και ο βαν νταμ) και να κατηγορεί τους πολίτες για τα πάντα, άλλο τόσο ανόητο είναι και αυτό που κάνεις εσύ σήμερα -ήτοι να μετακυλίεις την ατομική ευθύνη που έχει η Στέλλα και ο καθένας μας, πίσω προς την κυβέρνηση. Το σύστημα κυβέρνηση-πολίτες είναι όπως λέμε στη Θεωρία Συστημάτων των μηχανικών “δυναμικό σύστημα με ανάδραση”, δηλαδή χοντρικά τα αποτελούμενα μέρη του συστήματος στέλνουν feedback το ένα στο άλλο, κι αν αυτό είναι αρνητικό, τότε καταρρέουν μαζί. Κοντολογίς, δε γίνεται να ασχολείσαι μόνο με το ένα μέρος.
Και τέλος πάντων, αν δε μπορώ να τα χώσω εγώ στη Στέλλα επειδή η κυβέρνηση δεν είναι σωστή, τότε με αυτή τη λογική κι εσύ δε μπορείς να τα χώσεις στην κυβέρνηση επειδή ούτε και οι πολίτες είναι σωστοί.
Δυστυχώς φίλε μου, η χαλάρωση είναι μεταδοτική. Δουλεύει η Στέλλα και όλοι την επευφημούν αντί να την έχουν στη γιούχα όπως θα έπρεπε; Θα το τολμήσουν κι άλλες μετά. Χαζές είναι δηλαδή οι υπόλοιπες;
Βλέπει μετά ο Τάκης την κριτική του Χρηστάκη για τη Στέλλα με ημερομηνία προχθεσινή; Θα σκεφτεί “δηλαδή αυτός, ούτε κορόνα κόλλησε, ούτε πρόστιμο έφαγε, ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕ κιόλας;;;”. Και θα το τολμήσει κι αυτός.
Κι εκεί που είχες το πρόβλημα του συνωστισμού στα ΜΜΜ και τα σούπερ μάρκετ που είπε και ο βαν νταμ, έχεις τώρα ακόμα μια εστία.
Τέσπα, εγώ το σταματάω εδώ, γιατί προκοπή δε βλέπω, χώρια που είναι και άνιση μάχη να σου απαντάνε 5-6 άτομα ταυτόχρονα. Το σωστό θα ήταν αντί να το παίζετε sjw και να με κατηγορείτε για body shaming στην κοπελιά, να της χώνατε κι εσείς ένα χεράκι. Αλλά βλέπω κάποιοι της δίνουν μέχρι και συγχαρητήρια.