που ακριβως καθεσαι;
πληροφορίες και ραντεβού από viber
δε σε καταλαβα. εννοουσα τι ειναι αυτο το κοκκινο που καθεσαι πανω
ααααα χαχαχαχαχα φουσκωτό με δονητή
που ακριβως καθεσαι;
πληροφορίες και ραντεβού από viber
δε σε καταλαβα. εννοουσα τι ειναι αυτο το κοκκινο που καθεσαι πανω
εγω που ειχα κατι tokens και δεν μπορω να την βλεπω
Μονο με τοκενς μπορουμε να δουμε?
παλι πεταχτικε η χοντρη κουραδα να πει τη μαλακια του ο σαπιοκιλιας πλακα εχει μονο μη νεβριασω καμια φορα και βγαλω τα απλυτα του στη φορασοχχακο εδω εχει τζαμπα ματι αν πληρωσεις κιολαςΠο πο πο πο βυζαρες και κολαρα τι εισε εσυ στελαρα μου καβλιαρααα
ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
gia βγαλτα ρε να πεσει κλαμα μετα ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗπαλι πεταχτικε η χοντρη κουραδα να πει τη μαλακια του ο σαπιοκιλιας πλακα εχει μονο μη νεβριασω καμια φορα και βγαλω τα απλυτα του στη φορασοχχακο εδω εχει τζαμπα ματι αν πληρωσεις κιολαςΠο πο πο πο βυζαρες και κολαρα τι εισε εσυ στελαρα μου καβλιαρααα
ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΔΕΝ εχει τζαμπα εδω τρεχα στην ευα αλλα παει και αυτη τσακαβλακοΣτελα εισε δυναμη και εξυπνη γυναικα σε γουσταρω διπλα
Καληνύχτα σε όλους
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum?controller=attachment&task=download&tmpl=component&id=1275163[/img[/URL]]
[/quote]
ναι αλλα εκει μεσα τα κακομοιρα ασφυκτιούν :tits::tits:
se perimenω και πολλα φιλια στο αγορι σουΟ χοντρος βοθρος συνεχιζει να βρομιζει το νιμα τον εχεσαν ολες οι πουτανες αλλα και τα πελατακια τον εκλασαν και ουρλιαζει ακομα δεν ειδες τα χειροτερα οσο για τζαμπατζιδες μη μιλας εσυ εικοσαρικακια για το πουλι μου και το μελατο πουλι καπιου αλλου τα λεμε αλλη φορα. Και πουσε βοθρε θα ερθω σε αλλο νιμα να σε κανω πιο ρομπα αποτι εισε εδω εινε για τη στελα που ουτε που την εχεις δει για χρονια
καλα τα λες αλλα για να δουμε βιντεο θα πρεπει να εχουμε τοκενς?Στελα μου συγνωμη εδω εινε να γραφουμε για σενα τη γυναικαρα με την κολαρα και τις καλιτερες βυζαρες εισε κοριφη
Καλημέρα Στέλλα! Μέχρι πότε θα είσαι στο διαμέρισμα στην Καλλιθέα?
Μπηκα και εγω μεσα και ειμαι εκτος.
δεν ειμαι καψουρης απλα μ αρεσει το στυλ τηςΜπηκα και εγω μεσα και ειμαι εκτος.
Είσαι μέγας καψούρης με την Στέλλα μας ή απλά μεγάλος online αυνάνας;
το δεύτερο πάντως, που δεν αποκλείει το πρωτο, είναι σίγουρα...