Δ
Διαγραμμένο μέλος 19259
Επισκέπτης
είσαι απίστευτη!!!
συνέχισε να μας τρελαίνεις!!!
Είχα ποντάρει το 44. Παραλίγο. Μπράβο στον τυχερότο 43 βγήκε
Είχα ποντάρει το 44. Παραλίγο. Μπράβο στον τυχερό
Μας καυλωσες μεσημεριατικα καυλιάρα
Βυζάρες!!!
Το έχουμε ξαναπεί,η Στελλιτσα δεν χαλάει χατίρια.
Β.Υ.Ζ.Α.Ρ.Ε.Σ.
είσαι απίστευτη!!!
συνέχισε να μας τρελαίνεις!!!
Είχα ποντάρει το 44. Παραλίγο. Μπράβο στον τυχερό
Εγω λεω να κερδισουμε και οι πεντε με τα τυχερα νουμερα!!!
Τι λες και εσυ Στελλα που εισαι ψυχαρα????
:-* :-* :-*
δε μας λυπασε που θα πρεπει να παμε στη δουλεια με σηκωμαρες;:-* :-* :-*
δε μας λυπασε που θα πρεπει να παμε στη δουλεια με σηκωμαρες;
καυλιαρα:-* :-* :-*
καυλιαρα
Ωχ ωχ ωχ!!!Από τις πιο καυλωτικές φωτογραφίες σου στο xhamster
Εγώ έχω να πω τα εξής.
Αν τελικά η Στέλλα πάρει και τα 5 νούμερα είμαι δίπλα άτυχος γιατί είχα το 12 και βγήκε jocker το 13.
Όμως αυτό που έκανε εδώ η Στελλιτσα είναι αξιομνημόνευτο και επίσης δείχνει την άριστη γνώση του σωστού marketing!
Πράγμα που σημαίνει πως και να μην την γνώριζα, τώρα την έμαθα και θα κλείσω ραντεβού οπωσδήποτε μαζί της αφενός γιατί είναι μούναρος και αφετέρου γιατί με εξιτάρουν οι έξυπνες γυναίκες!
Συγχρόνως αντελήφθηκα πως είναι πολυ ευγενική και δοτική αφού ανεβάζει στο λεπτό ότι φωτογραφίες της ζητάμε!
Μπράβο Στέλλα, συνέχισε έτσι και θα τα πούμε σύντομα!
Ευχαριστώ φίλε μου αλλά μάλλον υποψιάζομαι πως όχι μόνο δεν θα σε θυμηθώ αλλά θα ξεχάσω και το όνομα μου!Φίλε μου στην περίπτωση της τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! Η κοπέλα απλά είναι καύλα κ βγάζει τρελή καύλα! Δεν γίνεται να μην περάσεις καλά μαζί της. Κλείσε ραντεβού και θα με θυμηθείς!
Εγώ έχω να πω τα εξής.
Αν τελικά η Στέλλα πάρει και τα 5 νούμερα είμαι δίπλα άτυχος γιατί είχα το 12 και βγήκε jocker το 13.
Όμως αυτό που έκανε εδώ η Στελλιτσα είναι αξιομνημόνευτο και επίσης δείχνει την άριστη γνώση του σωστού marketing!
Πράγμα που σημαίνει πως και να μην την γνώριζα, τώρα την έμαθα και θα κλείσω ραντεβού οπωσδήποτε μαζί της αφενός γιατί είναι μούναρος και αφετέρου γιατί με εξιτάρουν οι έξυπνες γυναίκες!
Συγχρόνως αντελήφθηκα πως είναι πολυ ευγενική και δοτική αφού ανεβάζει στο λεπτό ότι φωτογραφίες της ζητάμε!
Μπράβο Στέλλα, συνέχισε έτσι και θα τα πούμε σύντομα!