anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
και καλά κάνεις,, συνέχισε να το κάνεις, και θα ξέρεις τι είναι καλό και τι όχι οκ τυπε,, καλό βράδυ σου εύχομαι
και καλά κάνεις,, συνέχισε να το κάνεις, και θα ξέρεις τι είναι καλό και τι όχι οκ τυπε,, καλό βράδυ σου εύχομαι
εμπιστεύομαι εσένα...
είσαι από τα ποιο εγκυρα μέλη του site...
σε εχουν ξεφτιλίσει ολα τα κοριτσια ρε σε φτυνουν και εσυ νομιζεις οτι βρεχει σε προκαλω σε νημα ουδετερο να μας πεις τελικα με ποσες εχεις παειτυπε εσύ μόνο για χόρτα, μπορείς να πας γιατί για να γαμήσεις δεν το βλέπω, οπότε πάρε μαζί και σακούλα
δεν πιστευω εννοης οτι αυτο το εγκριτο μελος δεν και οτι ζηταει δανεικα αποκλειεταιΖητώ συγγνώμη δημόσιος στη Στέλλα γιατί δεν μου έφταιξε σε κάτι για να μπω να γράψω εδώ και δεν είμαι και ο άνθρωπος που θα πέσω σε αυτο το επίπεδο με κάποιον που δεν αξίζει αλλά η υπομονή μου έχει εξαντληθεί.
Θα ήθελα και να ξέρα αν πέρα από ψεύτικες κρητικές που κάνεις και δανεικά για πήδημα που ζητας έχεις βάλει στο πρόγραμμα σου να κάθεσαι να κάνεις συκοφαντική δυσφήμιση. Αν έχεις τα παντελόνια να απαντήσεις έλα σε μένα και γράψε.
.........περιμένω να την πάρεις εσύ κύριε anon, κάνε μας μία ενημέρωση, όπως ξέρεις εσύ
αμτζικο,καλημερες...το τελειωσαμε νομιζω...μην το κανουμε σιριαλ............
........Αναλογίζομαι , άν κάποια στιγμή σε διώξουν όλοι , πώς θά τά καταφέρουν να ζήσουν μόνοι τους ????
Ζητώ συγγνώμη δημόσιος στη Στέλλα γιατί δεν μου έφταιξε σε κάτι για να μπω να γράψω εδώ και δεν είμαι και ο άνθρωπος που θα πέσω σε αυτο το επίπεδο με κάποιον που δεν αξίζει αλλά η υπομονή μου έχει εξαντληθεί.
Θα ήθελα και να ξέρα αν πέρα από ψεύτικες κρητικές που κάνεις και δανεικά για πήδημα που ζητας έχεις βάλει στο πρόγραμμα σου να κάθεσαι να κάνεις συκοφαντική δυσφήμιση. Αν έχεις τα παντελόνια να απαντήσεις έλα σε μένα και γράψε.
Καλησπέρα όμορφη.
γεια σου κουκλα μου
σε εχουν ξεφτιλίσει ολα τα κοριτσια ρε σε φτυνουν και εσυ νομιζεις οτι βρεχει σε προκαλω σε νημα ουδετερο να μας πεις τελικα με ποσες εχεις παει
δεν πιστευω εννοης οτι αυτο το εγκριτο μελος δεν και οτι ζηταει δανεικα αποκλειεται
σε εχουν ξεφτιλίσει ολα τα κοριτσια ρε σε φτυνουν και εσυ νομιζεις οτι βρεχει σε προκαλω σε νημα ουδετερο να μας πεις τελικα με ποσες εχεις παει
δεν πιστευω εννοης οτι αυτο το εγκριτο μελος δεν και οτι ζηταει δανεικα αποκλειεται
:-* :-* :-*
Γιατί στριμώχνει τις βυζάρες σου? Πέταξε τις έξω από το ρούχο!!
αυτες ειναι βυζαρες