SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Εντυπωσεις εχουμε?σίγουρα τα δύο Σ είναι εγγύηση πάρε και δεν θα χάσεις,εγώ με ομάδα Σβετ πέρασα σούπερ...
Εντυπωσεις εχουμε?σίγουρα τα δύο Σ είναι εγγύηση πάρε και δεν θα χάσεις,εγώ με ομάδα Σβετ πέρασα σούπερ...
εντυπώσεις μόνο από Σβετ κ 2 φίλες της αλλά από την κουβέντα που έκανα μαζί της και η Στέλλα παίζει μπάλα στο ίδιο επίπεδο σύντομα θα δοκιμάσω και το μωρό!!!??Εντυπωσεις εχουμε?
Μαλιστα...αλλα λογια να αγαπιομαστε...εντυπώσεις μόνο από Σβετ κ 2 φίλες της αλλά από την κουβέντα που έκανα μαζί της και η Στέλλα παίζει μπάλα στο ίδιο επίπεδο σύντομα θα δοκιμάσω και το μωρό!!!??
γιατί ρε μάστορα τι δεν σού άρεσε είπα με Στέλλα Δεν εχω πάει αλλά πιστεύω ότι είναι καλύτερα,για τον φίλο τα δύο Σ,αν έχεις εσύ εμπειρία μάς την λες οκ,εκτός από το να κραζεις κοπέλες,Και συναγωνιστές εδώ μέσα δώσε καμία πληροφορία!!!!Μαλιστα...αλλα λογια να αγαπιομαστε...
Μετα απο τοσες πολλες πληροφοριες που μας εχεις δωσει εσυ...οι δικες μου περιτευουν...γιατί ρε μάστορα τι δεν σού άρεσε είπα με Στέλλα Δεν εχω πάει αλλά πιστεύω ότι είναι καλύτερα,για τον φίλο τα δύο Σ,αν έχεις εσύ εμπειρία μάς την λες οκ,εκτός από το να κραζεις κοπέλες,Και συναγωνιστές εδώ μέσα δώσε καμία πληροφορία!!!!
τυπε εδώ δεν κάνουμε διαγωνισμό ποιός έδωσε τής περισσότερες πληροφορίες, τα έχεις μπερδέψει λίγο απόψεις λέμε,Και αν μπορούμε να βοηθήσουμε ένα φίλο, τότε οκ βλέπω και εσένα,μέλος από το 06 με 8 κριτικές,άσε μάς έβγαλες τα μάτια με την ενημέρωση σου !!!Μετα απο τοσες πολλες πληροφοριες που μας εχεις δωσει εσυ...οι δικες μου περιτευουν...
Σβετλα με ποια έχεις δοκιμάσει μαν;εντυπώσεις μόνο από Σβετ κ 2 φίλες της αλλά από την κουβέντα που έκανα μαζί της και η Στέλλα παίζει μπάλα στο ίδιο επίπεδο σύντομα θα δοκιμάσω και το μωρό!!!??
Οπως και η παρουσία σου εδώ μπουλακο..!Μετα απο τοσες πολλες πληροφοριες που μας εχεις δωσει εσυ...οι δικες μου περιτευουν...
Σβετλα με ποια έχεις δοκιμάσει μαν;
τσέκαρε πμ φίλε. .Σβετλα με ποια έχεις δοκιμάσει μαν;
καλά θα κάνεις η Στέλλα είναι δύναμη και αντέχει το σφυρί
είπα όχι μωρό,για αυτό έχουμε και τα πμ και ρωτάμε,αυτούς που έχουν εμπειρία μαζί σού μωρό σε κάλυψα!!!??έχεις δοκιμάσει και ξέρεις;
Ειμαι προβληματισμενος.
Στελλα- Σβετλανα Η Στελλα- Κατερινα???
ήρθαν οι εκπτώσεις...?
τωρα θα σου δωσει συγχαρητηρια ο αλλος ο χειρογλυκανος...μη σε κραταω αλλο,εχεις να κανεις τσαρκα σε ολα τα θρεντ των κοριτσιων...οσο για τις πληροφοριες,αν και δεν σου πεφτει λογος,στους σοβαρους,πανω απο 100 πμ με πληροφοριες...get a life!!!τυπε εδώ δεν κάνουμε διαγωνισμό ποιός έδωσε τής περισσότερες πληροφορίες, τα έχεις μπερδέψει λίγο απόψεις λέμε,Και αν μπορούμε να βοηθήσουμε ένα φίλο, τότε οκ βλέπω και εσένα,μέλος από το 06 με 8 κριτικές,άσε μάς έβγαλες τα μάτια με την ενημέρωση σου !!!
Χα χα χα...ναι περιμενε!!!πάρε και τρεις μας
Ελα βρε Στελλακι,αποκλειεται να κανουν τετοια χα χα χα ειναι γνωστο οτι μονο οι κοπελλες ζητουν τετοια...οι πελατες ειναι παντα σωστοι ....ποτε δεν ζητουν ακα...οι ιδιοι που κανουν αυτα τα κολπακια,μπαινουν εδω και αρχιζουν,πω πω αισχος,την ατιμη,τον παιρνει ακα,την εβρισα,την εδιωξα...κλπ κλπ
είπα όχι μωρό,για αυτό έχουμε και τα πμ και ρωτάμε,αυτούς που έχουν εμπειρία μαζί σού μωρό σε κάλυψα!!!??
καταλαβες οτι κοροιδευω? Παει ο αλλος στη κοπελα,της ζηταει ακα,θα σε κραξω στο σαιτ της λεει,οτι βρωμας,εχεις αρρωστεια κλπ...πες μου οτι δεν τα ξερεις αυτα?μπορεί ζητούν και κοπέλες
δεν ξέρω
απλώς εγώ θα ήθελα na προστατέψω το εαυτό μου
Χα χα χα...ναι περιμενε!!!
άρα με αυτό που λες δείχνει ότι δεν πιστεύεις στον εαυτό σού,Και φυσικά αυτός που λένε ότι είσαι καλή, Όχι μόνο στα πμ αλλά και στης κριτικές τούς!!αγόρι εσύ μετά μπορεί να έχεις εντελώς άλλο γνώμη για μένα) οπότε να μην τρέχεις μπροστά του τρένου)