δηλαδη αν εγώ δεν θέλω κάποιον η να κάνω καλύτερη τιμή χωρίς να ξέρω τον αντροπο είμαι κακιά; και μου κάνετε τέτιες ευχές; ευχαριστώ.... τη να πω.... δεν έχω καμία όρεξη τώρα... ευχαριστώ και πάλι... νόμιζα δεν είμαι υποχρεωμένη σε κανένα να κάνω τίποτα... ούτε χρωστάω σε κανένα τίποτα... καλή συνέχεια σε όλους και καλά να περνάτε
Γεια σου Στελλιτσα,γλυκια μου μη χαλας τη ψυχικη σου υγεια απο μια αρρωστημενη κακια ενος ανθρωπου ο οποιος ειναι δυστυχισμενος γιατι οτι δινει περνει στη ζωη και αυτο αξιζει.Να εισαι παντα καλα χαρουμενη και ευτυχισμενη,φιλακια πολλα
Γεια σου Στελλιτσα,γλυκια μου μη χαλας τη ψυχικη σου υγεια απο μια αρρωστημενη κακια ενος ανθρωπου ο οποιος ειναι δυστυχισμενος γιατι οτι δινει περνει στη ζωη και αυτο αξιζει.Να εισαι παντα καλα χαρουμενη και ευτυχισμενη,φιλακια πολλα