εσυ απο που εισαι?
RUSSIA
εσυ απο που εισαι?
Στελλα το ξενοδοχείο κάνει ειδικές τιμές για τούς πελάτες σου; ενδιαφέρομαι για παρτουζίτσα με τήν φίλη σου με anal μεσα,όμως το κωλαράκι το δίνετε και οι δυο σας με 50 επιπλέον; δηλ σύνολο 200;
ακομα δεν μπηκα στο bou ... με καυλωσες !!!
το τριτο ατομο χρεωνετε ;) να μην παρουν κατι και αυτοι :- δυο γυναικες μαμαμε και αυτοι ουτε ματι δηλαδηναι, σύνολο 200
με το ξενοδοχείο δεν συνεργάζομαι εγώ
κι νομίζω χρεώνουν και τρίτο άτομο
της λεπτομέριες δεν ξέρω
10 ευρω ειναι το τριτο ατομο οποτε δεν ειναι κατι το τραγικο οταν πας με τετοιες γυναικαρες!!το τριτο ατομο χρεωνετε ;) να μην παρουν κατι και αυτοι :- δυο γυναικες μαμαμε και αυτοι ουτε ματι δηλαδη![]()
καυλαρε
![]()
![]()
δεν εχω μπη αναμεσα ακομη αδελφε και στις δυο :- η αληθεια ειναι οτι θελει πολυ σκεψη10 ευρω ειναι το τριτο ατομο οποτε δεν ειναι κατι το τραγικο οταν πας με τετοιες γυναικαρες!!
φιλε ειναι οντως διλημαδεν εχω μπη αναμεσα ακομη αδελφε και στις δυο :- η αληθεια ειναι οτι θελει πολυ σκεψη![]()
![]()
θα μπης πως θα φυγεις δεν ξερω
![]()
![]()
ορθιος ;) ξαπλωτος ;) μεγαλο διλημα :-
![]()
![]()
![]()
το τριτο ατομο χρεωνετε ;) να μην παρουν κατι και αυτοι :- δυο γυναικες μαμαμε και αυτοι ουτε ματι δηλαδη![]()
καυλαρε
![]()
![]()
10 ευρω ειναι το τριτο ατομο οποτε δεν ειναι κατι το τραγικο οταν πας με τετοιες γυναικαρες!!
δεν εχω μπη αναμεσα ακομη αδελφε και στις δυο :- η αληθεια ειναι οτι θελει πολυ σκεψη![]()
![]()
θα μπης πως θα φυγεις δεν ξερω
![]()
![]()
ορθιος ;) ξαπλωτος ;) μεγαλο διλημα :-
![]()
![]()
![]()
Με λένε Νίκο σήμερα γιορτάζω πολύ θα ήθελα την κολάρα σου για δώρο αλά δυστυχώς είμαι μακριά, μουναρα μου είσαι τρελαααααααααα.