Νέα

Stella Fox

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΑΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 370
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

StellaTr

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
:smitten: :smitten: :smitten:
ειναι ασχημο να το λες αυτο...ακομα και για κρος να ητανε...επιλεγει καο ονομα γιατι ετσι νιωθει και ετσι ειναι σε τελικη αναλυση...δεν ειναι αντρας...ειναι μεγαλη μαλακια να αποκαλειτε οποιαδηποτε κοπελα που μεταμορφωνεται(ασχετως με το οτι η συγκεκριμενη αποτι εχω διαβασει εχει κανει ορμονες οποτε εχει αλλαξει) με ενα αντρικο ονομα...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :smitten: :smitten: :smitten:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Des Tis Kritikes  :2funny: Den EXW NA PO TPT iparxi prosfora kai zitisi  :boobies: Kai ena MEGA THnx STO AGAPHTO MAS ALE!!ALE!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Les na Alakso Perouka  :2funny: edw Gelame :2funny:
κοιτα μελαχρινη αγαπημενη παναγια :grin:
εγω μπορει να εχω τις οποιες διαφορες με σενα και τις ξερεις αλλα ειμαι δικαιος δεν θα αφησω κανεναν μαλακα να λεει βλακιες ουτε για την εμφανιση σου(και κατι αλλο ενταξει ρε δεν εχει βυζια τωρα ξεκινησε θα βαλει και βυζια.οι αλλες κανουν βιζιτες 50 χρονια και δεν εχουν ελεως)
ουτε για κατι το αυτονοητο οπως ειναι :pipa2: και υπαρχει και φωτο απο το κομμωτηριο οσον αφορα τα μαλλια της ελεως
αλλα οι διαφορες κυρια μου οσον αφορα το ζητημα που ξερεις ειναι διαφορες :grin:

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
ε μα ετσι ειναι ρε συ...να μαθουν καποιοι αντρες να σεβονται τις επιλογες μας...να περιοριστει λιγο η βλακεια...ενα "αγορακι" που μεταμορφωνεται και κατα ποσο αν εχει κανει και ορμονοθεραπεια ειναι πιο γυναικα απο πολλες εκ φυσεως...

StellaTr

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
εγω μπορει να εχω τις οποιες διαφορες με σενα και τις ξερεις αλλα ειμαι δικαιος δεν θα αφησω κανεναν μαλακα να λεει βλακιες ουτε για την εμφανιση σου(και κατι αλλο ενταξει ρε δεν εχει βυζια τωρα ξεκινησε θα βαλει και βυζια.οι αλλες κανουν βιζιτες 50 χρονια και δεν εχουν ελεως)
ουτε για κατι το αυτονοητο οπως ειναι :pipa2: και υπαρχει και φωτο απο το κομμωτηριο οσον αφορα τα μαλλια της ελεως
αλλα οι διαφορες κυρια μου οσον αφορα το ζητημα που ξερεις ειναι διαφορες :grin:

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ασε τις αφιερωσεις δεν μασαω ξερεις τι πρεπει να κανεις σε περιμενω :grin:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Σωστός πολύ σωστός.  :rockon:
Βιάσου όμως καπετάνιο μου γιατί θα πάει κανένας άσχετος απο εδώ μέσα θα της πεί: "εγώ είμαι ο Μεγαλέ" και ο τύπος θα την βγάλει δωρεάν με το σπέσιαλ φούλ πρόγραμμα. :2funny:

tolisv

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1

arxika pes m gt me vrizeis? me ikseres k apo ex8es? kai deuteron re magka apopsi m einai k tin ekfrazw dimosia.. g auto iparxoun auta ta threads.. ade.. malaka

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Σωστός πολύ σωστός.  :rockon:
Βιάσου όμως καπετάνιο μου γιατί θα πάει κανένας άσχετος απο εδώ μέσα θα της πεί: "εγώ είμαι ο Μεγαλέ" και ο τύπος θα την βγάλει δωρεάν με το σπέσιαλ φούλ πρόγραμμα. :2funny:
ενοειτε ρε γιατρε οτι αν δεν της δωσω στιγμα απο δω(πμ,τηλ κτλ)ο οποιοδηποτε αλλως παει και της το πει αυτο ειναι μουφα
απλως ειπαμε θα κανει τιμη jumbo στον αλεφαντο στο φουλ προγραμμα με κατι παραλαγες βεβαια και θα γινει μεγαλο σκηνικο :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
arxika pes m gt me vrizeis? me ikseres k apo ex8es? kai deuteron re magka apopsi m einai k tin ekfrazw dimosia.. g auto iparxoun auta ta threads.. ade.. malaka
αρχικα γιατρε μην γραφεις με αγγλικα ειναι κανονας τους σαιτ
δευτερον σιγα που σε εβρισα ευθηκτε το μαλακα ειναι εθνικης μας λεξη πλεον
και τελος δεν την δεχομαστε ρε φελε την αποψη σου γιατι ξερουμε ολοι οτι λες παπαριες

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ενοειτε ρε γιατρε οτι αν δεν της δωσω στιγμα απο δω(πμ,τηλ κτλ)ο οποιοδηποτε αλλως παει και της το πει αυτο ειναι μουφα
απλως ειπαμε θα κανει τιμη jumbo στον αλεφαντο στο φουλ προγραμμα με κατι παραλαγες βεβαια και θα γινει μεγαλο σκηνικο :grin:
Ννναί δώσε στάνταρ πίν,
Αλλοιώς φοβάμαι μην σου πεί η πορναλεπού δώσε κάτι γιατι πέρασαν αλλοι τρείς που δήλωσαν Μεγαλέ και δεν κόπηκε εισητήριο. ;) :)
[size=16pt]Στἐλλα ανέμενε Βαλέ!
Σούρχεται ο Μεγαλέ!
Δωρεάν αι παροχαί
να λυθούν αι διαφοραί
[/size]

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Ννναί δώσε στάνταρ πίν,
Αλλοιώς φοβάμαι μην σου πεί η πορναλεπού δώσε κάτι γιατι πέρασαν αλλοι τρείς που δήλωσαν Μεγαλέ και δεν κόπηκε εισητήριο. ;) :)
[size=16pt]Στἐλλα ανέμενε Βαλέ!
Σούρχεται ο Μεγαλέ!
Δωρεάν αι παροχαί
να λυθούν αι διαφοραί
[/size]
η απαντηση της αναμενεται να συζητηθει γιατρε :grin:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Εσύ ψόλις μπέ η πώς σε λένε
1-Γραφε Ελληνικά εκτός αν δηλώνεις βουλγαροτράμπελλος.
2-Μην βρίζεις και ειδικά τον καπετάνιο για τι θα σε πηδήσουμε!  :tickedoff:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Εσύ ψόλις μπέ η πώς σε λένε
1-Γραφε Ελληνικά εκτός αν δηλώνεις βουλγαροτράμπελλος.
2-Μην βρίζεις και ειδικά τον καπετάνιο για τι θα σε πηδήσουμε!  :tickedoff:
εγω ειμαι με τον τολη  :s&m_2: :s&m_2:

tolisv

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
αρχικα γιατρε μην γραφεις με αγγλικα ειναι κανονας τους σαιτ
δευτερον σιγα που σε εβρισα ευθηκτε το μαλακα ειναι εθνικης μας λεξη πλεον
και τελος δεν την δεχομαστε ρε φελε την αποψη σου γιατι ξερουμε ολοι οτι λες παπαριες

Οκ ... Βασικα ολο προλογο εισαι και δε γαμας τιποτες... ασε μας κουκλιτσα μ. παπαριες δε λεω.. η στελιοσ ειναι μαπα το πεπονι.. μη δωσετε 80 γ αυτο τον αντρα... αυτα. τα φιλια μ

Εγγρ.
3 Μαρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Οκ ... Βασικα ολο προλογο εισαι και δε γαμας τιποτες... ασε μας κουκλιτσα μ. παπαριες δε λεω.. η στελιοσ ειναι μαπα το πεπονι.. μη δωσετε 80 γ αυτο τον αντρα... αυτα. τα φιλια μ
Τώρα το κατάλαβες ότι πας με άντρες; Η Stella Fox είναι πιο γυναίκα κι από τις γυναίκες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom