You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στέλλα Δημητρίου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 188
- Εμφανίσεις 40K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
http://[URL unfurl="true"]www.maximonline.gr/cache2/icemax_700x600_1112.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.maximonline.gr/cache2/icemax_700x600_5781.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μπααααα..... φανταστειτε οτι ολες αυτες οι φωτο ειναι ΤΙΓΚΑ στο Photoshop!!! φαντασου να την δεις αυτη το πρωι να ξυπνα διπλα σου!!!! παιδες μην πιανεστε τοσο αυκολα κοροιδα απο φτιαχτες κουκλες!!!
αποψη μου
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
sorry κιόλας ρε σε ράντο...Μπααααα..... φανταστειτε οτι ολες αυτες οι φωτο ειναι ΤΙΓΚΑ στο Photoshop!!! φαντασου να την δεις αυτη το πρωι να ξυπνα διπλα σου!!!! παιδες μην πιανεστε τοσο αυκολα κοροιδα απο φτιαχτες κουκλες!!!
αποψη μου
στη δεύτερη φωτό η μούρη της δεν φαίνεται στραβή σαν στραβοχυμένος λουκουμάς;
τι κόλλημα είναι αυτό που έχεις με κάθε σταρλετίτσα που βγάζει το βυζί της και μετά το παίζει κάποια;
magiaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 18
- Like
- 11
- Πόντοι
- 11
Παιδες καλημερα.Το κοριτσι ειναι μια ψηλη κοκαλιαρα ανορεξικη που ηταν με μικρο βυζακι και εβαλε σιλικονη μπας και αποκτησει ουσια.Προσωπο που φαινεται η γναθος και γενικα στο σωμα πεταγονται καθε λογης κοκκαλο.Οχι και θεα.Αν στις επαγγελματικες βγαλεις το fotoshop και το make up τοτε θα φρικαρεις
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
για να τη δεις το πρωι να ξυπνα διπλα σου αβαφτη,παει να πει οτι το προηγουμενο βραδυ την εχεις δει βαμμενη..φαντασου να την δεις αυτη το πρωι να ξυπνα διπλα σου!!!! παιδες μην πιανεστε τοσο αυκολα κοροιδα απο φτιαχτες κουκλες!!!
αποψη μου
οποτε μαλλον δε θα τη δεις ποτε πρωι!
diomides1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 26