Νέα

Στέκια στην Θεσσαλονίκη που συχνάζουν πολλά μουνια (π.χ. καφετέριες,μπαρ, πάρκα κ.α.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα wrangler1996
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.519
Πόντοι
3.786
Έχει ωραία μωρά πάντως στα σουπερ μάρκετ έχει και πολλές χοντρές αλλά έχω δει ένα ωραίο μωρό στα Λίντλ και μια άλλη στα my market και λέω μα καλά τις κάνουν τώρα αυτά ωραία Μουνακια εδώ? Δεν βρικανε χορηγό και δουλεύουν ταμιεσ? ?
Φίλε με κάποια που γράφεις συμφωνώ,αλλά με κάτι τέτοια διαφωνώ κάθετα.Ο τύπος σωστά υπονοεί ότι δεν είναι όλες gold diggers.Γιατί επιμένεις και λες ακριβώς το ίδιο;

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.544
Πόντοι
456
Έχει ωραία μωρά πάντως στα σουπερ μάρκετ έχει και πολλές χοντρές αλλά έχω δει ένα ωραίο μωρό στα Λίντλ και μια άλλη στα my market και λέω μα καλά τις κάνουν τώρα αυτά ωραία Μουνακια εδώ? Δεν βρικανε χορηγό και δουλεύουν ταμιεσ? ?
:cheesy: :cheesy:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.693
Πόντοι
8.346
Φίλε με κάποια που γράφεις συμφωνώ,αλλά με κάτι τέτοια διαφωνώ κάθετα.Ο τύπος σωστά υπονοεί ότι δεν είναι όλες gold diggers.Γιατί επιμένεις και λες ακριβώς το ίδιο;
Εχει καψει φλαντζα. Παντού βλέπει φαντάσματα κ σιχαμενες βίζιτες ελλεηνιδες.
Αν είναι μικρός σε ηλικία είναι κρίμα.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Εχει καψει φλαντζα. Παντού βλέπει φαντάσματα κ σιχαμενες βίζιτες ελλεηνιδες.
Αν είναι μικρός σε ηλικία είναι κρίμα.
γιατι τυπε μου εγω ξερω ενα καλο γκομενακι που δουλευει σε σουπερ μαρκετ..δεν ειπαμε να τη βιασουμε..απλα πας της κανεις μια προτσαη 200ευρω για μια ωρα,θες η δε θες?αμα δε θελει θα της πω σιγνωμη για την ερωτιση..και που ξερεις,μπορει μετ τη βιζιτα να με ερωτευτει και να γινουμε και ζευγαρι..

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.769
Πόντοι
38.177
γιατι τυπε μου εγω ξερω ενα καλο γκομενακι που δουλευει σε σουπερ μαρκετ..δεν ειπαμε να τη βιασουμε..απλα πας της κανεις μια προτσαη 200ευρω για μια ωρα,θες η δε θες?αμα δε θελει θα της πω σιγνωμη για την ερωτιση..και που ξερεις,μπορει μετ τη βιζιτα να με ερωτευτει και να γινουμε και ζευγαρι..
Κι ο Ζαγοράκης έτσι έκανε με τη Λίλυ ???

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Εχει διαλυθεί για τα καλά η διασκέδαση στην θεσσ λόγω κόβιντ αλλα και φτώχειας αρκετού κόσμου.. Μόνο πολύ ματσωμενοι και φοιτήτριες κυλουν τη φαση.. Σε ότι ναργιλεδομαλακιες ή οτι τέτοιο φοιτητοκατι βρεις (καφετέριες πχ) χτύπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom