wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 931
- Πόντοι
- 96
Για δώστε τα φώτα σας
Δες ποια μαγαζιά έχουν αυτοί που λένε ότι βίασαν την κοπέλα στην Θεσσαλονίκη και θα βρεις όλα τα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης που έχουν μουνια!!Για δώστε τα φώτα σας
Οτι ειπε ο τυποςΔες ποια μαγαζιά έχουν αυτοί που λένε ότι βίασαν την κοπέλα στην Θεσσαλονίκη και θα βρεις όλα τα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης που έχουν μουνια!!
πού γράφει ποιοι συμμετείχαν στον βιασμό?Δες ποια μαγαζιά έχουν αυτοί που λένε ότι βίασαν την κοπέλα στην Θεσσαλονίκη και θα βρεις όλα τα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης που έχουν μουνια!!
Καλή επιλογή για όσους έχουν σκυλια...τα σκυλιά συχνά αποδεικνύονται γκομενοπαγιδες.Πάρκα;;;Πάρκα;;;;;
τι ιδιαιτερο εχει φιλε;Escobar στην Ανθέων
Μαζεύει μουνιά....τι ιδιαιτερο εχει φιλε;
ΣωστοςΤα καλα μουνια είναι λίγα.. Όταν έχουμε 10αντρες πάνω κάτω ίδιας εμφάνισης, και από τις 10 γκόμενές οι γαμεφσιμες είναι 4 με 5,το πολύ, εκεί έχουμε πρόβλημα αγαμίας στους άντρες..
Οι χορεύτριες στα ανατ μπλοκ είναι πάντα υποδεεστερες από τις πελάτισσεςΘεσσαλονίκη πολύ μουνί μαζεύεται μόνο σε μαγαζιά που χορεύεις ταγκο , αν έχει μείνει κανένα πλέον. Κατά τ'άλλα δεν θυμάμαι ποτέ να έχω πάει σε μαγαζί Θεσσαλονίκης και να είναι πιο πολλές γυναίκες μόνες και ωραίες. Ποτέ.
Αντιθέτως αυτό το έχω δει παλιότερα στις Σέρρες , τόσο σε κλαμπ μέσα στην πόλη , όσο και στα καλοκαιρινά στην κοιλάδα. Αυτά βέβαια προ πενταετίας , δεν ξέρω πως είναι τελευταία.
Και εκεί που έπαθα τρελό σοκ, στο εξωτερικό στο Βελιγράδι σε δυο κλαμπ που πήγα , απίστευτη μουνοθύελλα. Αναλογία 80-20 γυναίκες , όλες από 7 και άνω....Και όλες με μπουκάλι στο τραπέζι.
Σε φάση που είχε και σοου με χορεύτριες και οι χορεύτριες ήταν αδιάφορες σε σχέση με τις γυναίκες πελάτισσες
τι εννοεις πελατισες η ταμιες??εχω απορι αμα ειναι ωραιο μουνακι η αλλη για ποιο λογο να δουλευει στα τζαμπο για 400εβρο,και να τη γαμαει και κανενας καγκουρας στο τζαμπα,και να μην παει πχ σε κανα στριπτιζαδικο,η να βρει κανενα πλουσιο γκομενο-χορηγο?Όσα έχω δει στα jumbo μαζεμένα δεν έχω δει πουθενά άλλου.
Πελάτισσες ρε boy.ρε αγόρι υπάρχει κ φιλότιμο δεν είναι όλες ρε συ όπως τα εχεις στο μυαλό σου.τα μπερδεύεις λιγο.τι εννοεις πελατισες η ταμιες??εχω απορι αμα ειναι ωραιο μουνακι η αλλη για ποιο λογο να δουλευει στα τζαμπο για 400εβρο,και να τη γαμαει και κανενας καγκουρας στο τζαμπα,και να μην παει πχ σε κανα στριπτιζαδικο,η να βρει κανενα πλουσιο γκομενο-χορηγο?
Έχει ωραία μωρά πάντως στα σουπερ μάρκετ έχει και πολλές χοντρές αλλά έχω δει ένα ωραίο μωρό στα Λίντλ και μια άλλη στα my market και λέω μα καλά τις κάνουν τώρα αυτά ωραία Μουνακια εδώ? Δεν βρικανε χορηγό και δουλεύουν ταμιεσ? ?Πελάτισσες ρε boy.ρε αγόρι υπάρχει κ φιλότιμο δεν είναι όλες ρε συ όπως τα εχεις στο μυαλό σου.τα μπερδεύεις λιγο.