Νέα

Στέκια στην Θεσσαλονίκη που συχνάζουν πολλά μουνια (π.χ. καφετέριες,μπαρ, πάρκα κ.α.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα wrangler1996
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.693
Πόντοι
8.346
Δες ποια μαγαζιά έχουν αυτοί που λένε ότι βίασαν την κοπέλα στην Θεσσαλονίκη και θα βρεις όλα τα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης που έχουν μουνια!!
Οτι ειπε ο τυπος

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
Δες ποια μαγαζιά έχουν αυτοί που λένε ότι βίασαν την κοπέλα στην Θεσσαλονίκη και θα βρεις όλα τα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης που έχουν μουνια!!
πού γράφει ποιοι συμμετείχαν στον βιασμό?

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Τα καλα μουνια είναι λίγα.. Όταν έχουμε 10αντρες πάνω κάτω ίδιας εμφάνισης, και από τις 10 γκόμενές οι γαμεφσιμες είναι 4 με 5,το πολύ, εκεί έχουμε πρόβλημα αγαμίας στους άντρες..

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.544
Πόντοι
456
Πάρκα;;;Πάρκα;;;;;

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Escobar στην Ανθέων

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.342
Πόντοι
3.656
Τα καλα μουνια είναι λίγα.. Όταν έχουμε 10αντρες πάνω κάτω ίδιας εμφάνισης, και από τις 10 γκόμενές οι γαμεφσιμες είναι 4 με 5,το πολύ, εκεί έχουμε πρόβλημα αγαμίας στους άντρες..
Σωστος
Πολλά μουνια στην Ελλάδα σημαίνει πολλά μπάζα μαζεμένα

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Θεσσαλονίκη πολύ μουνί μαζεύεται μόνο σε μαγαζιά που χορεύεις ταγκο , αν έχει μείνει κανένα πλέον. Κατά τ'άλλα δεν θυμάμαι ποτέ να έχω πάει σε μαγαζί Θεσσαλονίκης και να είναι πιο πολλές γυναίκες μόνες και ωραίες. Ποτέ.

Αντιθέτως αυτό το έχω δει παλιότερα στις Σέρρες , τόσο σε κλαμπ μέσα στην πόλη , όσο και στα καλοκαιρινά στην κοιλάδα. Αυτά βέβαια προ πενταετίας , δεν ξέρω πως είναι τελευταία.

Και εκεί που έπαθα τρελό σοκ, στο εξωτερικό στο Βελιγράδι σε δυο κλαμπ που πήγα , απίστευτη μουνοθύελλα. Αναλογία 80-20 γυναίκες , όλες από 7 και άνω....Και όλες με μπουκάλι στο τραπέζι.
Σε φάση που είχε και σοου με χορεύτριες και οι χορεύτριες ήταν αδιάφορες σε σχέση με τις γυναίκες πελάτισσες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.342
Πόντοι
3.656
Θεσσαλονίκη πολύ μουνί μαζεύεται μόνο σε μαγαζιά που χορεύεις ταγκο , αν έχει μείνει κανένα πλέον. Κατά τ'άλλα δεν θυμάμαι ποτέ να έχω πάει σε μαγαζί Θεσσαλονίκης και να είναι πιο πολλές γυναίκες μόνες και ωραίες. Ποτέ.

Αντιθέτως αυτό το έχω δει παλιότερα στις Σέρρες , τόσο σε κλαμπ μέσα στην πόλη , όσο και στα καλοκαιρινά στην κοιλάδα. Αυτά βέβαια προ πενταετίας , δεν ξέρω πως είναι τελευταία.

Και εκεί που έπαθα τρελό σοκ, στο εξωτερικό στο Βελιγράδι σε δυο κλαμπ που πήγα , απίστευτη μουνοθύελλα. Αναλογία 80-20 γυναίκες , όλες από 7 και άνω....Και όλες με μπουκάλι στο τραπέζι.
Σε φάση που είχε και σοου με χορεύτριες και οι χορεύτριες ήταν αδιάφορες σε σχέση με τις γυναίκες πελάτισσες
Οι χορεύτριες στα ανατ μπλοκ είναι πάντα υποδεεστερες από τις πελάτισσες

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Εγώ είχα πάει ζακινθο στο λαγάνα έχει πολλούς Σέρβους τουρίστες έβλεπες κάτι αρκούδογιφτουσ με κοιλιές και είχανε γκόμενές ςκατι μουνάρες σαν τη πρελιεβιτς φάση λες πως έγινε αυτό? ??.. Φενοντε μαλακες οι Σέρβοι πάντως ότι παίζουν ξυλογια πλακά και έτσι.. ΒΣικα οι ελλεινιδες είναι σαν γκρεμλιν δίπλα στις σερβες(αλλά και όσες κροατισεςεχω δει είναι μουνάρες)

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.544
Πόντοι
456
Μερικες πωλητριες στον Μουστακα αξιζουν.Ειδικα 1 με απιστευτη τουρλα με αλληθωρισε

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Όσα έχω δει στα jumbo μαζεμένα δεν έχω δει πουθενά άλλου.
τι εννοεις πελατισες η ταμιες??εχω απορι αμα ειναι ωραιο μουνακι η αλλη για ποιο λογο να δουλευει στα τζαμπο για 400εβρο,και να τη γαμαει και κανενας καγκουρας στο τζαμπα,και να μην παει πχ σε κανα στριπτιζαδικο,η να βρει κανενα πλουσιο γκομενο-χορηγο?

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
τι εννοεις πελατισες η ταμιες??εχω απορι αμα ειναι ωραιο μουνακι η αλλη για ποιο λογο να δουλευει στα τζαμπο για 400εβρο,και να τη γαμαει και κανενας καγκουρας στο τζαμπα,και να μην παει πχ σε κανα στριπτιζαδικο,η να βρει κανενα πλουσιο γκομενο-χορηγο?
Πελάτισσες ρε boy.ρε αγόρι υπάρχει κ φιλότιμο δεν είναι όλες ρε συ όπως τα εχεις στο μυαλό σου.τα μπερδεύεις λιγο.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Πελάτισσες ρε boy.ρε αγόρι υπάρχει κ φιλότιμο δεν είναι όλες ρε συ όπως τα εχεις στο μυαλό σου.τα μπερδεύεις λιγο.
Έχει ωραία μωρά πάντως στα σουπερ μάρκετ έχει και πολλές χοντρές αλλά έχω δει ένα ωραίο μωρό στα Λίντλ και μια άλλη στα my market και λέω μα καλά τις κάνουν τώρα αυτά ωραία Μουνακια εδώ? Δεν βρικανε χορηγό και δουλεύουν ταμιεσ? ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom