athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
ετσι φανηκε...καλα για τον Μπακογιαννη τον εβριζαν πολλοι Δεξιοι η γυμνια του Αγοραστου φανηκε με την κακοκαιρια...και τόσα χρόνια έκαναν κουμάντα οι άχρηστοι?
ετσι φανηκε...καλα για τον Μπακογιαννη τον εβριζαν πολλοι Δεξιοι η γυμνια του Αγοραστου φανηκε με την κακοκαιρια...και τόσα χρόνια έκαναν κουμάντα οι άχρηστοι?
γιατί δεν έχει σασπένς όπως οι εθνικές εκλογές ε?Και μάλιστα όταν από αυτή την πλευρά κάποιος να μη λέμε ονόματα έλεγε ότι ο αγοραστός θα βγει από τον πρώτο γύρο
Και μετά τον πρώτο γύρο έλεγε ότι θα εκλεγεί σίγουρα
Εν αντιθέσει με κάποιον από σας
Δεν πήρα θέση Δεν ασχολούμαι
Με νοιάζει για το δήμο μουγιατί ρε τύπε
δεν σε νοιάζει για το δήμο σου?
άστο αν μάθαινε ο κόσμος πόσο πραγματικά ζωντόβολο είναι ο μπακογιάννης θα έκοβε το χέρι του πριν πάει να ξανα ψηφίσει....ετσι φανηκε...καλα για τον Μπακογιαννη τον εβριζαν πολλοι Δεξιοι η γυμνια του Αγοραστου φανηκε με την κακοκαιρια...
το πληρωσε μια χαρα...εχω ακουσει διαφορα μην νομιζεις....τα μισα να ειναι αληθεια γαμησε ταάστο αν μάθαινε ο κόσμος πόσο πραγματικά ζωντόβολο είναι ο μπακογιάννης θα έκοβε το χέρι του πριν πάει να ξανα ψηφίσει....
ότι σου λέω...αν δεν ήταν γιός της ντόρας θα γύρναγε καλαμάκια σε σουβλατζίδικο και θα είχε αλλάξει 10 δουλειές γιατί δε θα τα γύρναγε καλά.
κκε ψηφίζεις στο δήμο ρε μπαγάσα?Με νοιάζει για το δήμο μου
Αλλά όχι με κομματικά κριτήρια
Και τη γνώμη μου δεν τη συζητάω δημόσια
Γιατί δημόσια η πλειοψηφία σκέφτεται κομματικά
Όλοι που αντιτίθεται στην κυβέρνηση ειναι έξυπνοι και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε χαζοί το έχετε ξαναπείΜια χαρά ξεκάθαρα ειναι τα πραγματα
αμα εσυ εισαι μειωμενης αντιληψης τυπε δεν σου φταιμε εμεις
Τι δεν καταλαβαίνεις ότι δεν το συζητάω δημόσια δεν σου ξανά απαντάω στο λέω δεύτερη φοράκκε ψηφίζεις στο δήμο ρε μπαγάσα?
Όλοι που αντιτίθεται στην κυβέρνηση ειναι έξυπνοι και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε χαζοί το έχετε ξαναπεί
Δυστυχώς όσο και να ς αρέσει όσο και να βρίζεις όσο και να υποτιμάς η πλειοψηφία κυβερνάει
Νομίζω είχε πει ότι θα πάει να φέρει τα χειμωνιάτικα.ο κασσελάκης πήγε στην αμερική;
βλακεία πάνω στη βλακεία
θα το διαλύσει σύντομα το κόμμα
Ότι και να ναι αλλά η πλειοψηφία κυβερνάειΟτι να ναι
κατάλαβα στη νδ πουλάς εργολαβία αλλά για το δήμο ψηφίζεις κκε για να συνεχίσουν τα δημόσια γεύματαΤι δεν καταλαβαίνεις ότι δεν το συζητάω δημόσια δεν σου ξανά απαντάω στο λέω δεύτερη φορά
Το μύνημα σου ήταν πεντακάθαρο προς τους Συριζαιους ότι ο Κασσελακης είναι πουστης και εσείς βρίζετε τον Μητσοτάκη. Όλα τα άλλα περί του ότι θα τον ψηφιζες ήταν σάλτσες, μόνο και μόνο για να μην δείξεις ότι είσαι ομοφοβικός. Άσε τις πουστιες γιατί και εγώ είμαι παλια πουτανα στο κουρμπετι.Πάλι ψέματα λες
Παραδείγματος χάρη γράφω ότι ο κασελάκης πιστεύω θα γυρίσει το συζήτησα στη δημοκρατία και για αυτό τον συμπαθώ
Πάλι ψέματα λες
Το μήνυμά μου είναι σαφές
Δεν λέει μόνο αυτό που λες
Αλλά λέει ότι θα ψήφισα τον κασελάκη επειδή πιστεύω ότι θα γυρίσει το ΣΥΡΙΖΑ σε σοσιαλδημοκρατία
Αν δεν έπρεπε να γίνω μέλος του ΣΥΡΙΖΑ
εδω ειναι για τον ΚασσελακηΌτι και να ναι αλλά η πλειοψηφία κυβερνάει
Είτε τη λες χαζή είτε τι λες βλάκα είτε λες χειρότερα
Δεν σε βολεύει αλλά έτσι είναι η αλήθεια
Μηπως εχεις καιρο να γαμησεις?Αυτή η Αννετα Καββαδία ομόρφυνε τελευταία...άνεμος αλλαγής φύσηξε.
Φαίνεται το χω σύστημα και δεύτερο και τρίτο μήνυμαΤο μύνημα σου ήταν πεντακάθαρο προς τους Συριζαιους ότι ο Κασσελακης είναι πουστης και εσείς βρίζετε τον Μητσοτάκη. Όλα τα άλλα περί του ότι θα τον ψηφιζες ήταν σάλτσες, μόνο και μόνο για να μην δείξεις ότι είσαι ομοφοβικός. Άσε τις πουστιες γιατί και εγώ είμαι παλια πουτανα στο κουρμπετι.
Δεύτερη απάντησηΤο μύνημα σου ήταν πεντακάθαρο προς τους Συριζαιους ότι ο Κασσελακης είναι πουστης και εσείς βρίζετε τον Μητσοτάκη. Όλα τα άλλα περί του ότι θα τον ψηφιζες ήταν σάλτσες, μόνο και μόνο για να μην δείξεις ότι είσαι ομοφοβικός. Άσε τις πουστιες γιατί και εγώ είμαι παλια πουτανα στο κουρμπετι.