Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.431
Πόντοι
3.936
Ελα μαλακα το καψες…Εχεις σιγουρα κατουρα αγελάδας μες στο σκαλπ σου
Καλα πας να βρεις ακρη κι εσυ με τον Αρχιμ@λακα του σαιτ τωρα. Τοσα χρονια στον διαγωνισμο του mr. Malakas αυτος κι ο alex71 το πανε σφαιρα. Συναγωνιζονται στις ψηφους ο ενας τον αλλον. Τυχαιο; Δε νομιζω..

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Δηλαδή δεν φταίει ότι η ακρίβεια έχει φτάσει το 30% της χώρας στα όρια της φτώχειας

απλά έφταιγε που υπήρχε νόμος να σε αφήνει να δουλεύεις 15 ώρες για να μπορείς να επιβιώνεις

παλιά δούλευες 2 δουλειές για να πάρεις σπίτι τώρα δουλεύεις 2 δουλειές για να πάρεις ψωμί τυρί και λάδι. Δε βλέπεις καμία ανωμαλία σε αυτό?

Γιατί είναι ξεφτίλες που δεν το θέλουν?
Είναι διαχρονικό το πρόβλημα

Screenshot_2023-09-22-17-32-10-841_com.mi.globalbrowser.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Γιατι;Δεν ειναι παραδειγμα διάσημο, εργαζομένου που δουλευε για να απολαμβάνει πανω απο 2Κ που μας λες εσυ;
Τι σχεση εχει με το εργασιακο νομοσχεδιο του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ τομεα ενα ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ;

Εξηγησε μου αν μπορεις.

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.156
Πόντοι
216
Πως φανηκες κατευθειαν οτι δεν ξερεις πως γεμιζει το πορτοφολι. :hi:
ναι ρε φιλε δεν ξερω περιμενα εσενα να μου πεις μεσα στο μπου. αι τραβα κανε καμια φουσκα με τη μυξα σου.

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.431
Πόντοι
3.936
Ωχ, εμφανιστηκε και ο Προσφοροπουλος. Απ τα λιντλ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

μλκα σε προκαλω να βρεις κανεναν απο οικοδομη και να του πεις μπραβο που εισαι εντιμος και αξιοπρεπης που γυρνας το βραδυ σπιτι και τελος του μηνα το πορτοφολι ειναι αδειο και οχι απο ΓΟΥΣΤΑ. ειναι περηφανος που τα καταφερνει λεει ρε οχι απογοητευμενος που τον αναγκασαν να τα καταφερει ετσι. μλκες κοψτε τα ναρκωτικα δεν ειναι για ολους
Πως καταφερνεις να συνεχιζεις να αποδεικνυεις οτι δεν εχεις ιδεα απο εργασια εκει εξω. Επιασες και την οικοδομη παναθεμα σε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
ναι ρε φιλε δεν ξερω περιμενα εσενα να μου πεις μεσα στο μπου. αι τραβα κανε καμια φουσκα με τη μυξα σου.
Πολλα νευρα τυπε, το παθαινετε συνεχεια εσεις οι αριστεροι, οταν η παπαρολογια συγκρουεται με την πραγματικοτητα ΠΑΝΤΑ κερδιζει η πραγματικοτητα.

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.156
Πόντοι
216
Πως καταφερνεις να συνεχιζεις να αποδεικνυεις οτι δεν εχεις ιδεα απο εργασια εκει εξω. Επιασες και την οικοδομη παναθεμα σε.
εχεις απολυτο δικιο εγω δεν ξερω περιμενω να μου μαθεις πως να γεμιζεις το πορτοφολι σου ξεκουραστα. εγω και ολοι οι αλλοι εδω μεσα...

μαλλον αλλος ειναι τελειως ασχετος που λεει οτι θα νομιμοποιηθουν τα μαυρα

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.156
Πόντοι
216
Πολλα νευρα τυπε, το παθαινετε συνεχεια εσεις οι αριστεροι, οταν η παπαρολογια συγκρουεται με την πραγματικοτητα ΠΑΝΤΑ κερδιζει η πραγματικοτητα.
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

ετσι ετσι οταν δεν μπορουμε το γυρναμε σε αριστερα δεξια κεντρο ολα εχουν να κανουν με αυτο και οι μεν και οι δεν τον παραγωντα ανθρωπο ασχετος ιδεολογιας δεν μπορει να τον πιασει κανενας σας... και για την απορια σου δεν ειμαι αριστερος. οσο για τα νευρα μπααα καθολου δεν μπορω να νευριασω ειδικα με ατομα σαν εσενα

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
εχεις απολυτο δικιο εγω δεν ξερω περιμενω να μου μαθεις πως να γεμιζεις το πορτοφολι σου ξεκουραστα. εγω και ολοι οι αλλοι εδω μεσα...

μαλλον αλλος ειναι τελειως ασχετος που λεει οτι θα νομιμοποιηθουν τα μαυρα
Εμ, ειδες που σε τσακωσα;;;

Πουθενα δεν εγραψα οτι το πορτοφολι γεμιζει ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ.

Πες μου τωρα και συ, ζεις σιγουρα σε αυτο τον ΠΛΑΝΗΤΗ;

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.156
Πόντοι
216
Εμ, ειδες που σε τσακωσα;;;

Πουθενα δεν εγραψα οτι το πορτοφολι γεμιζει ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ.

Πες μου τωρα και συ, ζεις σιγουρα σε αυτο τον ΠΛΑΝΗΤΗ;
το ξεκουραστα το ειπα για σενα που εισαι ολη μερα στο μπου αλλα εχεις και γεματο πορτοφολι. οποτε αρχιδια τσακωσες. εγω εδω ζω μια χαρα και τα ποδια μου πατανε στη γη χωρις να εχω κανενα αναγκη να με βοηθησει. εσεις απο την αλλη αν βγαλετε την γλωσσα απο τον κωλο θα ψοφησετε

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.431
Πόντοι
3.936
:2funny: μλκες κοψτε τα ναρκωτικα δεν ειναι για ολους
Μη δινεις σημασια. Αυτος ηταν γκαρσονα επι πασοκ. Και ονειρευεται ακομα οτι βρεχει 5χιλιαρα- 10χιλιαρα (δραχμες) απο τα μπουρμπουαρ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.106
Πόντοι
3.656
Τυπε μου, επειδη και γω ξερεις ζω διαφορες περιπτωσεις ανθρωπων εξω στην αγορα, αυτος που δουλευει 15-16 ωρες την ημερα γυρναει με ενα διχιλιαρο στο σπιτι, μη σου πω και παραπανω. Οποτε γαμιεται στη δουλεια αλλα μια χαρα ζει και κυριως αξιοπρεπως. Αλλωστε δε φωναζουν αυτοι, οι αλλοι φωναζουν.
το κατώτατο ωρομίσθιο είναι 3,50 την ώρα καθαρά.

3,50x15=52,50 ημερομίσθιο χ 6 (δουλέυεις 5 μέρες αλλά υπολογίζεται αναλογία σαββάτου νομίζω)=315,00 την εβδομάδα.

315,00χ4(μέσος όρος)=1.260 καθαρά.

Ξέρεις τι σημαίνει να δουλεύεις 15 ώρες από Δευτέρα έως Παρασκευή?

Σημαίνει ότι ξυπνάς στις 6 για να πάρεις 3 λεοφωρεία για να φτάσεις στη δουλειά στις 7.30. Πιάνεις δουλειά 8 και αν έχει πολύ δουλειά σταματάς στις 12.15 για διάλειμα 20 λεπτά να φας να χέσεις κτλπ.

Τελειώνεις 16.00 και αν είσαι τυχερός η δεύτερη δουλειά σου δεν είναι πολύ μακριά. Παίρνεις άλλο λεωφορείο και 5.00 είσαι στην άλλη δουλειά. Δεν έχεις πάει σπίτι όπως είσαι από το 8ώρο πας εκεί και δουλεύεις μέχρι τις 12.00 που τρέχεις να προλάβεις το τελευταίο λεωφορείο.

Φτάνεις σπίτι σου 01.00 το πρωί και μετά από 15 ώρες δουλειάς δεν μπορείς να ξεκουραστείς ή να μαγειρέψεις....απλά κάνεις μπάνιο τρως ότι μαλακία βρεθεί μπροστά σου και κοιμάσαι γιατί αύριο θα ξυπνήσεις πάλι στις 6.00.

Το σαββατοκύριακο δεν το έχεις ελεύθερο γιατί πρέπει να κάνεις της δουλειές που δεν κάνεις μέσα στη βδομάδα γιατι δουλεύεις. Πρέπει να πλύνεις το σπίτι να πας σούπερ μάρκετ να δεις τη γκόμενα σου να πας για ψώνια κλπ. Δεν έχεις καμία ζωή είσαι μόνιμα κουρασμένος και ζεις για να δουλεύεις.

Για 1.260 ευρώ το μήνα από τα οποία μάλλον τα 1000 θα τα δώσεις στα έξοδα σου. Θα σου μείνουν 260 ευρώ αλλά και τι να τα κάνεις αφού δεν έχεις ζωή?

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.156
Πόντοι
216
Μη δινεις σημασια. Αυτος ηταν γκαρσονα επι πασοκ. Και ονειρευεται ακομα οτι βρεχει 5χιλιαρα- 10χιλιαρα (δραχμες) απο τα μπουρμπουαρ.
ρε φιλε δεν με νοιαζει τι ειναι ο καθενας ουτε τον ξερω προσωπικα εγω εκανα μια ερωτηση και απαντησε με σιγουρια κιολας τοσες μπουρδες λες και δεν ειναι στην ελλαδα αυτος.

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.156
Πόντοι
216
το κατώτατο ωρομίσθιο είναι 3,50 την ώρα καθαρά.

3,50x15=52,50 ημερομίσθιο χ 6 (δουλέυεις 5 μέρες αλλά υπολογίζεται αναλογία σαββάτου νομίζω)=315,00 την εβδομάδα.

315,00χ4(μέσος όρος)=1.260 καθαρά.

Ξέρεις τι σημαίνει να δουλεύεις 15 ώρες από Δευτέρα έως Παρασκευή?

Σημαίνει ότι ξυπνάς στις 6 για να πάρεις 3 λεοφωρεία για να φτάσεις στη δουλειά στις 7.30. Πιάνεις δουλειά 8 και αν έχει πολύ δουλειά σταματάς στις 12.15 για διάλειμα 20 λεπτά να φας να χέσεις κτλπ.

Τελειώνεις 16.00 και αν είσαι τυχερός η δεύτερη δουλειά σου δεν είναι πολύ μακριά. Παίρνεις άλλο λεωφορείο και 5.00 είσαι στην άλλη δουλειά. Δεν έχεις πάει σπίτι όπως είσαι από το 8ώρο πας εκεί και δουλεύεις μέχρι τις 12.00 που τρέχεις να προλάβεις το τελευταίο λεωφορείο.

Φτάνεις σπίτι σου 01.00 το πρωί και μετά από 15 ώρες δουλειάς δεν μπορείς να ξεκουραστείς ή να μαγειρέψεις....απλά κάνεις μπάνιο τρως ότι μαλακία βρεθεί μπροστά σου και κοιμάσαι γιατί αύριο θα ξυπνήσεις πάλι στις 6.00.

Το σαββατοκύριακο δεν το έχεις ελεύθερο γιατί πρέπει να κάνεις της δουλειές που δεν κάνεις μέσα στη βδομάδα γιατι δουλεύεις. Πρέπει να πλύνεις το σπίτι να πας σούπερ μάρκετ να δεις τη γκόμενα σου να πας για ψώνια κλπ. Δεν έχεις καμία ζωή είσαι μόνιμα κουρασμένος και ζεις για να δουλεύεις.

Για 1.260 ευρώ το μήνα από τα οποία μάλλον τα 1000 θα τα δώσεις στα έξοδα σου. Θα σου μείνουν 260 ευρώ αλλά και τι να τα κάνεις αφού δεν έχεις ζωή?
συμφωνω σε ολα εκτος απο ενα

ποια γκομενα θα κατσει διπλα σου αν εχεις να της διαθεσεις ενα σκ που θα εισαι και κομματια μονο γιαυτη;

• Like
Αντιδράσεις: riding

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.431
Πόντοι
3.936
ρε φιλε δεν με νοιαζει τι ειναι ο καθενας ουτε τον ξερω προσωπικα εγω εκανα μια ερωτηση και απαντησε με σιγουρια κιολας τοσες μπουρδες λες και δεν ειναι στην ελλαδα αυτος.
Καλα εκει που μενει αυτοεξοριστος εχει χασει την επαφη με την πραγματικοτητα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είναι διαχρονικό το πρόβλημα

Screenshot_2023-09-22-17-32-10-841_com.mi.globalbrowser.jpg

Συνημμένα

• Fr5ZoTTWcAA0UbY.jpeg
    Fr5ZoTTWcAA0UbY.jpeg
    69,8 KB · Εμφανίσεις: 24

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Δηλαδή δεν φταίει ότι η ακρίβεια έχει φτάσει το 30% της χώρας στα όρια της φτώχειας

απλά έφταιγε που υπήρχε νόμος να σε αφήνει να δουλεύεις 15 ώρες για να μπορείς να επιβιώνεις

παλιά δούλευες 2 δουλειές για να πάρεις σπίτι τώρα δουλεύεις 2 δουλειές για να πάρεις ψωμί τυρί και λάδι. Δε βλέπεις καμία ανωμαλία σε αυτό?

Γιατί είναι ξεφτίλες που δεν το θέλουν?
Η ακρίβεια και η φτωχοποιηση που συμβαίνει τώρα δεν είναι παρα η μεταφορά του δημοσίου χρέους στους πολιτες, κι οποίος αντέξει
Δεν είναι τυχαίο ότι είναι η μόνη χώρα, που δεν τολμαει να μειώσει τον ειδικό φόρο στα καυσιμα για να αντιμετωπίσει την πετρελαικη κρίση
Δεν αφήνουν οι δανειστές

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλα εκει που μενει αυτοεξοριστος εχει χασει την επαφη με την πραγματικοτητα
μπορει ή μπορει να τα εχει βρει ολα βολικα απο αλλους και τωρα να το παιζει δηθεν. μαντεψε σταρχιδια μου οταν βλεπω υπεροψια μου γυρναν τα ματια

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.426
Πόντοι
1.056
Τι σχεση εχει με το εργασιακο νομοσχεδιο του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ τομεα ενα ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ;

Εξηγησε μου αν μπορεις.
Ηταν ενας εργασιομανής του ιδιωτικού τομέα,που οπως λες με τις πολλες ωρες εργασιας του απολάμβανε τον μισθο των 2Κ,οπου ξάφνου εκανε τα χαρτια του και μεταπήδησε στον δημοσιο τομέα οπου αναγνωρίστηκαν τα προσόντα του απ το κομμα :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom