poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.146
- Πόντοι
- 216
εγω εκανα μια ερωτηση αυτο που πετας ειναι μπουρδαγτ να υπαρχει πρωτη δουλεια?
εγω εκανα μια ερωτηση αυτο που πετας ειναι μπουρδαγτ να υπαρχει πρωτη δουλεια?
Μπουρδα το λες γιατι δεν μπορεις να απαντησεις τυπε .εγω εκανα μια ερωτηση αυτο που πετας ειναι μπουρδα
την παλευεις; μιλησα για την κανονικη εργασια; δλδ εσυ δεν θεωρεις καταντια να δουλευει καποιος δευτερη δουλεια για να τα βγαλει περα; οχι για να βγαλει παραπανω γουστα αλλα για να επιβιωσειΜπουρδα το λες γιατι δεν μπορεις να απαντησεις τυπε .
Χαχα,ρε κόπρανα.Ω ρε πούστη, φαντάσου και να ΜΗΝ καταλάβαινες.
Παντα η νεα δημοκρατια θέσπισε νεους εργασιακούς νομους προς όφελος του εργαζομένου.Το εργατικό νομοσχεδιο σημερα αφορά την παράλληλη εργασια, δηλαδή το ΔΙΚΑΙΩΜΑ του εργαζομενου να εχει και δευτερη δουλεια, χωρις να μπορει να αντιλέξει ο εργοδοτης. Προκειται για ευρωπαικη οδηγια την οποια ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ να ενσωματωσουμε και συνιστα ΔΙΚΑΙΩΜΑ και ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ του εργαζομενου. Κι εδω ο καθε ασχετος που ουτε καν ειδε τι αφορα το νομοσχεδιο, αποφαινεται οτι καταργειται το οκταωρο. Επειδη ετσι του ειπαν κατι συνδικαλιστες. Για μερικους απο εδω μεσα, εχω μια απορια. Εχετε δοκιμασει ποτέ να σοβαρευτειτε και να ψαχνετε λιγo τα πραγματα?
εμενα με νοιαζει το θεμα καθαρα της επιβιωσης τα αλλα σταρχιδια μου. θα επρεπε να κανει ο αλλος δευτερη δουλεια για να επιβιωσει; το θεωρεις λογικο; δλδ τωρα τι θα αλλαξει θα τους δηλωσουν και θα δουλευουν νομιμα; αυτο ειναι ο καημος του κοσμου; αν θα κανει νομιμα δευτερη δουλεια;Υπαρχουν 10 εκατομμυρια ελληνες απο αυτους κανουν 2η δουλεια το 1 εκατομμυριο (τυχαιο νουμερο δεν ξερω ποσοι ειναι) και ο καθενας εχει τους δικους του λογους για να το κανει.Καποιοι για να επιβιωσουν ,καποιοι για να πανε και με κανενα call girl και να ξελαμπικαρουνε ,αλλοι γιατι θελουν να αγορασουν καινουργιο αυτοκινητο κλπ.
Πρεπει να εχει το δικαιωμα να κανει και 2η δουλεια ή θα επρεπε να απαγορευεται απο τον νομο?
Τοσα χρονια στη ιδια δουλεια 8ωρος, αλλα το θεωρω απανθρωπο καποιος να δουλευει σε 2 δουλειες. Βαλε μετακινησεις πηγαινε ελα προσελευση στην εργασια.Υπαρχουν 10 εκατομμυρια ελληνες απο αυτους κανουν 2η δουλεια το 1 εκατομμυριο (τυχαιο νουμερο δεν ξερω ποσοι ειναι) και ο καθενας εχει τους δικους του λογους για να το κανει.Καποιοι για να επιβιωσουν ,καποιοι για να πανε και με κανενα call girl και να ξελαμπικαρουνε ,αλλοι γιατι θελουν να αγορασουν καινουργιο αυτοκινητο κλπ.
Πρεπει να εχει το δικαιωμα να κανει και 2η δουλεια ή θα επρεπε να απαγορευεται απο τον νομο?
Εμ καλα σου λενε να μην πινεις, δεν τους ακούς.Την χωρα την γαμησε η αριστερα απο το 1974 και μετα
Την 2η δουλεια δεν την κανουν γιατι εχουν βιτσιο εργασιοθεραπειας. Την κανουν γιατι δεν ειναι καλα αμειβομενη οπως προβλεπεται η πρωτη. Και ειναι γνωστο σε ολους μας οτι αυτο εγινε αφου μπηκαν τα πλασματικα μνημονια, για να σωθουν οι γερμανικες τραπεζες.Πρεπει να εχει το δικαιωμα να κανει και 2η δουλεια ή θα επρεπε να απαγορευεται απο τον νομο?
Την 2η δουλεια δεν την κανουν γιατι εχουν βιτσιο εργασιοθεραπειας. Την κανουν γιατι δεν ειναι καλα αμειβομενη οπως προβλεπεται η πρωτη. Και ειναι γνωστο σε ολους μας οτι αυτο εγινε αφου μπηκαν τα πλασματικα μνημονια, για να σωθουν οι γερμανικες τραπεζες.
Η αριστερα σαν νοοτροπια που υπηρχε και υπαρχει μεσα σε ολους τους Ελληνες (>80%)Την χωρα την γαμησε η αριστερα απο το 1974 και μετα
Ο Τζουμακας θα ειχε κερδισει αν ηταν μονος του υποψηφιος. Μονο τοτε και παλι δεν ειμαι σιγουρος