You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 305K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (4 μέλη και 7 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ε καλα ρε τύπε, 50.000 ανθρωποι τον ψηφισαν, δεν τον ψηφισε και το άπαν σύμπαν,πολυ γελιο εχει που οι ελληνες πλεον ειναι μοντερνοι και δεν τους πειραζει το γκεϊλίκι, ειμαστε στο 2023
Απο μεσα τους ομως θα λενε παλιοαδελφη πουστάρα βρωμοπουστας κλπ.
Εγγυημένα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Εχω μια ειλικρινη ερωτηση να σας κανω.
Στ' αληθεια θεωρειτε καποιοι οτι ο Κασσελακης αποτελεί εστω και την παραμικρη απειλη για τον Κούλη?
Στ' αληθεια πιστευετε οτι ιδρωσε εστω και το δεξι αρχιδι του Κουλη απο την εκλογη Κασσελακη?
Εγώ πάντως οποιον νεοδημοκρατη συναντω, το ερωτημα που εχει ειναι αν ο Κουλης θα κυβερνησει ακομη 2 ή 3 τετραετίες.
Στ' αληθεια θεωρειτε καποιοι οτι ο Κασσελακης αποτελεί εστω και την παραμικρη απειλη για τον Κούλη?
Στ' αληθεια πιστευετε οτι ιδρωσε εστω και το δεξι αρχιδι του Κουλη απο την εκλογη Κασσελακη?
Εγώ πάντως οποιον νεοδημοκρατη συναντω, το ερωτημα που εχει ειναι αν ο Κουλης θα κυβερνησει ακομη 2 ή 3 τετραετίες.
unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.345
- Πόντοι
- 1.056
Ο κουλης και η παρέα του δεν μπορούν να κάνουν κουμάντο 2 τρένα....περιμένεις να κυβερνήσουν χώρα?
superkablomenos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 1.699
- Πόντοι
- 206
Πρώτον δεν ειναι γιαγια του.
Ο προππάπους του και η πεθερα της ηταν λεει αδελφια, τρεχα γυρευε.
Παντως το οτι ο Κασσελακης ηταν φιλα προσκειμενος στον Κουλη προσωπικά (για τη ΝΔ δεν ξερω), ειναι γνωστο.
Εξάλλου ο Κασσελακης εφυγε απο την Ελλαδα το 2008, αν θυμαμαι καλα. Τότε ο Συριζα ειχε 3%, δεν νομιζω οτι ειναι πολυ πιθανο να ηταν συριζαιος, εξαλλου μελος εγινε προφατα.
Το μόνο σίγουρο είναι οτι τον σπρώχνουν οι ξένοι για να γίνει αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ !!
Τα πράγματα δέν είναι όπως δείχνουν στα κανάλια !
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.852
- Πόντοι
- 19.795
Με δημοσιο χρεος 600 δις στο τελος της τριτης τετραετιας; τρεμω μονο που το σκεπτομαι.Εχω μια ειλικρινη ερωτηση να σας κανω.
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.966
- Πόντοι
- 10.411
Ε ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΛΙΟΜΠΟΥΣΤΗ!!!!!!!!!!
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.935
- Πόντοι
- 1.406
TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 41
- Like
- 21.725
- Πόντοι
- 18.496
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Την κυβερνουν εδω και 5 χρονια με επιτυχια και θα την κυβερνουν ακομη 7 ή 11Ο κουλης και η παρέα του δεν μπορούν να κάνουν κουμάντο 2 τρένα....περιμένεις να κυβερνήσουν χώρα?
superkablomenos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 1.699
- Πόντοι
- 206
Καλησπέρα Alex71 πάντα εκτιμούσα το μεγάλο σου μυαλό !!
Αν θα βγεί ο Κυριάκος θα εξαρτηθεί πώς θα τα πάει + απο τη διεθνή συγκυρία και τις διεθνής εξελίξεις.
Αν δεν βγεί το 2027 με αυτοδυναμία ο Κυριάκος ίσως συμπορευτεί με το συνεταίρο του τον Κασελάκη
αφου το προωθούν τα ξένα συστήματα για να έχουν κάποιον δικό τους στα πράγματα ως κυβέρνηση συνεργασίας.
Ο Κασελάκης ίσως βγεί το 2031 αυτοδύναμος
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Αποδειχθηκε ανετοιμη και ελαχιστη.
Πρεπει αυριο να δηλωσει οτι παραιτειται της υποψηφιοτητας, γιατι οπως παει το πραγμα θα παρει ο Στεφανος κανενα 80% και θα γινει ρεζιλι
Μηπως σ λειπει ενα δεκαδικό ακομη ψηφίο μπροστα απ τα νουμερα που εγραψες;Εχω μια ειλικρινη ερωτηση να σας κανω.
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.935
- Πόντοι
- 1.406
ρε σαν γκομενα που την εκλασε ο γαμιας της κανει,σαν πουτανα που την γαμησανε και δεν την πληρωσανε... κλαψομουνιαση στο φουλ,ηθελε να γινει και προεδρος το στουρναριΑποδειχθηκε ανετοιμη και ελαχιστη.
Πρεπει αυριο να δηλωσει οτι παραιτειται της υποψηφιοτητας, γιατι οπως παει το πραγμα θα παρει ο Στεφανος κανενα 80% και θα γινει ρεζιλι
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Με μια αλλαγη του εκλογικου νομου αν χρειαστει στα τελη του 2026, μια χαρα θα ξαναβγει αυτοδυναμοςΚαλησπέρα Alex71 πάντα εκτιμούσα το μεγάλο σου μυαλό !!
Αν θα βγεί ο Κυριάκος θα εξαρτηθεί πώς θα τα πάει + απο τη διεθνή συγκυρία και τις διεθνής εξελίξεις.
Αν δεν βγεί το 2027 με αυτοδυναμία ο Κυριάκος ίσως συμπορευτεί με το συνεταίρο του τον Κασελάκη
αφου το προωθούν τα ξένα συστήματα για να έχουν κάποιον δικό τους στα πράγματα
Ο Κασελάκης ίσως βγεί το 2031
Περιμενω νεες δημοσκοπησεις με Κασσελακη αρχηγο, ειμαι πολυ περιεργος.
Η ΝΔ δεν χρειαζεται να κανει πολλα, αρκει να βγαζει την φωτο του Κασσελακη με την Τζακρη και τον Πολακη διπλα του, το 50% ερχεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κορόιδευε εσυ, εχεις καμια ιδεα πώς μπορει (και κυριως απο ποιον) να χασει ο Κουλης? Θα κυβερναει ωσπου να βαρεθει.Μηπως σ λειπει ενα δεκαδικό ακομη ψηφίο μπροστα απ τα νουμερα που εγραψες;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ζητησε και ντιμπέιτ κιολας η Εφη, και απανταει ο αλλος ΟΧΙ στα μουτρα, δηλαδη τι περιμενε, να της πει "ναι"?
Τα ντιμπειτ τα ζητανε οι ηττημενοι, δεν εμαθε τιποτα απο τον Τσιπρα που ικετευε για ντιμπειτ και ο Κουλης σφυριζε αδιαφορα?
Τα ντιμπειτ τα ζητανε οι ηττημενοι, δεν εμαθε τιποτα απο τον Τσιπρα που ικετευε για ντιμπειτ και ο Κουλης σφυριζε αδιαφορα?
superkablomenos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 1.699
- Πόντοι
- 206
Με μια αλλαγη του εκλογικου νομου αν χρειαστει στα τελη του 2026, μια χαρα θα ξαναβγει αυτοδυναμος
Περιμενω νεες δημοσκοπησεις με Κασσελακη αρχηγο, ειμαι πολυ περιεργος.
Η ΝΔ δεν χρειαζεται να κανει πολλα, αρκει να βγαζει την φωτο του Κασσελακη με την Τζακρη και τον Πολακη διπλα του, το 50% ερχεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κορόιδευε εσυ, εχεις καμια ιδεα πώς μπορει (και κυριως απο ποιον) να χασει ο Κουλης? Θα κυβερναει ωσπου να βαρεθει.
Alex71 Συμφωνώ μαζί σου είσαι ρεαληστής. Προβλέπεις σωστά και λογικά
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.031
- Πόντοι
- 9.297
Kυριακος 3027...και βάλε.Εχω μια ειλικρινη ερωτηση να σας κανω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις